ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα επενδύεις περισσότερο στο συναίσθημα, στην προσωπική σου ζωή ή τις δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι. Είναι η εποχή του Σεληνιακού κύκλου για να εξερευνήσεις πιο βαθιά τον εσωτερικό κόσμο σου και να έχεις μια καλύτερη σχέση με τις ανάγκες σου τις ψυχικές, αλλά και τις υλικές. Φρόντισε να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στην ανάκτηση των δυνάμεων και συγκέντρωσης της ενέργειάς σου. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου και να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά σου προσφέρει αυτή η σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήσεις το Σαββατόβραδό σου χαμένο. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε και σκέψου πως η ζωή είναι πολύ μικρή για να τη χαραμίζεις σε αδιέξοδες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη εναντιώνεται με τον Κρόνο και μπορεί να απογοητευτείς από μικρά πράγματα που πάνε στραβά ή σε απομακρύνουν από τα συμφέροντά σου. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με θετικότητα τις καταστάσεις και μην στενοχωριέσαι τόσο εύκολα. Ξεκουράσου, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην αναλώνεσαι στην υπερανάλυση των γεγονότων. Κάνε τη βραδιά ξεχωριστή με τον ερωτικό σύντροφό σου, πρόσθεσε σασπένς και άνοιξε το σπίτι σου σε κοινούς φίλους. Περάστε όμορφα και βρες τρόπους να τον σαγηνεύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως μη στερείς πράγματα και χρόνο από τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου βάζοντάς σε στη διαδικασία να σκεφτείς, να αναθεωρήσεις ή και να ψάξεις τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέλεις να προσφέρεις στον εαυτό σου την άνεση αν όχι και την πολυτέλεια. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να συμβιβαστείς με τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους είτε αυτό σημαίνει οικογένεια, είτε αγαπημένους φίλους. Βρες τις ισορροπίες και μη στερείς πράγματα από τον εαυτό σου και τον ερωτικό σύντροφό σου. Καλώς ή κακώς έχει και εκείνος τις απαιτήσεις του, μιας και σε έχει στηρίξει στα δύσκολα. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε τις κινήσεις που δεν θίγουν τον εγωισμό και την αξιοπρέπειά σου σε αυτόν που έχει κλέψει την καρδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το φεγγάρι να ξοδεύει τη μέρα του στο δικό σου ζώδιο, τα συναισθήματά σου μπορεί να γίνονται πολύχρωμα και πιο ευχάριστα. Καιρός να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα για σένα. Οι γύρω σου μπορεί να σε απογοητεύουν και να αντιλαμβάνεσαι ότι θα πρέπει να βάζεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή είσαι σε πολύ καλή κατάσταση και φόρμα ώστε να φέρεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου και να πείσεις τους άλλους για τα επιχειρήματά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι σου προκαλεί μια αβεβαιότητα και ένα άγχος. Προτίμησε πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα να μιλήσεις μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, κάνε τις κινήσεις σου προς το μέρος του αποφεύγοντας τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ
Μια παύση σήμερα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου τη δικαιούσαι, γι’ αυτό φρόντισε να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, ξεκουράσου και φρόντισε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μπορεί να έχεις εντοπίσει έναν ανταγωνιστή στα εργασιακά, όμως να θυμάσαι πως όταν εσύ θέλεις δεν μπορεί κανείς να σε επισκιάσει. Απόφυγε τις υπερβολές απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είτε πρόκειται για υποσχέσεις, είτε για όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά υπόσχεται πολλά και με την ενισχυμένη αυτοπεποίθησή σου σίγουρα μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη σήμερα στον κοινωνικό σου τομέα έχεις την ανάγκη να ξεφύγεις από το παλιό. Να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, νέες εμπειρίες και νέες δραστηριότητες. Κάνε γι’ αυτό διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως και απόλαυσε τη μέρα σου. Οι απαιτήσεις των εργασιακών σου υποχρεώσεων δεν τελειώνουν ποτέ, μιας και το ανήσυχο πνεύμα σου ψάχνει διαρκώς διαφυγή απ’ την καθημερινότητα και ρουτίνα. Μπορείς να κάνεις ουσιαστικές συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεται η βελτίωση της σχέσεις σας, αρκεί να προσέξεις και να αποφύγεις τις υπερβολές και τις υπεκφυγές. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως θα πρέπει να ρίξεις τα στάνταρ σου. Κάθε νέα γνωριμία έχεις την τάση να την περνάς από ψιλό κόσκινο.

ΖΥΓΟΣ
Η αντανάκλαση της Σελήνης στον Κρόνο μπορεί σήμερα να δημιουργήσει μια δυσκολία καθώς προσωπικά ή οικιακά θέματα χρειάζονται την προσοχή σου. Αντιμετώπισε τη ρίζα των όποιων προβλημάτων και μην τα κουκουλώνεις. Μια πτυχή της Αφροδίτης – Ουρανού σήμερα υποδηλώνει μια ανησυχία ή δυσαρέσκεια με τις απολαύσεις ή τα χόμπι σου και μια μικρή αλλαγή μπορεί να είναι ικανοποιητική. Με τη συμπεριφορά σου ή με την έλλειψη συγκέντρωσης στα όποια προβλήματα και διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου, του δημιουργείς ανασφάλεια και αυτό έχει αντίκτυπο στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις, τηλέφωνα και ξαφνικές ευχάριστες συναντήσεις σε βγάζουν από το λήθαργο της μονοτονίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η ανάγκη αναζήτησης νέων δραστηριοτήτων σου έχει πλέον γίνει ανάγκη. Για αυτό σήμερα αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε τηλεφωνήματα, διάβασμα και κοινωνικότητα. Οι απαιτήσεις της καθημερινής σου ζωής σε έχουν κουράσει τόσο που νιώθεις έντονα την ενέργειά σου να πέφτει. Τι χειρότερο για σένα να μην μπορείς να αποδώσεις. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να σε απογοητεύσουν και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα προτίμησε να τον ακούσεις. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι το παρελθόν και να προσπαθείς να το προσεγγίσεις. Αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου και να είσαι βέβαιη πως το επόμενο διάστημα σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στον τομέα της οικειότητάς σου σήμερα μπορεί να αισθανθείς ότι προσκολλάσαι σε ένα έργο ή ένα άτομο. Ακόμα με την αντίθεση του Κρόνου με τη Σελήνη μπορεί να υπάρξουν κάποια συναισθήματα που να εμποδίζονται ή να συνδέονται με επιχειρηματικές ευθύνες. Αν κάποιος φαίνεται να σε αγνοεί στα εργασιακά μην το παίρνεις τόσο προσωπικά. Ίσως η ανάγκη σου να προστατεύσεις τον εαυτό σου να σε κάνει να το αντιμετωπίσεις με περισσότερο ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και μη θεωρείς τίποτα δεδομένο. Αν συνεχίσεις να τον αγνοείς θα βρεθείς προ εκπλήξεων. Εσύ που είσαι μόνη, ήρθε ο καιρός να βγεις απ’ το καβούκι σου και να αποδείξεις τι αξίζεις πραγματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου και φαίνεται ότι έχεις επενδύσει αρκετά στην επίτευξη ισορροπίας στο περιβάλλον και τις σχέσεις σου. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο ωστόσο μπορεί να υπάρξουν προσωπικά μπλοκαρίσματα που εμποδίζουν την προσωπική απόλαυσή σου. Αν αποφασίσεις να ασχοληθείς με ό,τι πραγματικά έχει σημασία για σένα, σίγουρα θα είσαι σε μια καλύτερη κατάσταση. Οι τριβές ή η ανταγωνιστικότητα με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν θα σας βγουν σε καλό, γι’ αυτό προτίμησε να ρίξεις τους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, επίλεξε απόψε να ακολουθήσεις τις ανάγκες σου και όχι τα κέφια και τα χατίρια των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη είναι ένας φιλοξενούμενος στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και μπορείς να επενδύσεις σε αυτούς τους τομείς. Περιόρισε τις υποχρεώσεις σου και εξοικονόμησε χρόνο για ξεκούραση. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου εμπνέει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι, γι’ αυτό μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και μη δημιουργείς προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το Σαββατόβραδο μη μείνεις μέσα κλεισμένη. Απελευθερώσου και μην προσποιείσαι κάτι που δεν είσαι σε φίλους και ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου σε παρακινεί να ασχοληθείς με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Τείνεις να βλέπεις τις ευκαιρίες μέσα από τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου και είσαι έτοιμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα όποια εμπόδια και τις εντάσεις που θα παρουσιαστούν στην ημέρα σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις μερικές αλλαγές που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή, τα όνειρα και τους μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου έχει τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ιδανική, αρκεί κι εσύ να κάνεις τις υποχωρήσεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου, ανανέωσε την εμφάνισή σου και επανέφερε στη ζωή σου ανθρώπους με τους οποίους έχεις απομακρυνθεί.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *