ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Βραβεύτηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης

Βραβεύτηκε στην Αθήνα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Στις εργασίες του 15ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.

Το συνέδριο που φιλοξενήθηκε φέτος από το Δήμο Αθηναίων διήρκεσε το τριήμερο 14-16 Νοεμβρίου και είχε τίτλο «Κανείς δε µένει πίσω».

Πρόκειται για µια ετήσια συνάντηση εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα µε σκοπό την παρουσίαση καλών πρακτικών από τους Δήµους-µέλη, απολογισµό των δράσεων µε µετρήσιµα αποτελέσµατα και ανταλλαγή απόψεων για περαιτέρω εξέλιξη.

Το Δίκτυο αποτελείται από 227 Δήµους – µέλη με κοινό σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Δήμος Αλεξάνδρειας δια του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη, βραβεύτηκε για την δέσμευσή του στην Προαγωγή της Υγείας και την εκπλήρωση των κριτηρίων που έχει θέσει ο Παγκόσµιος Οργανισµός Υγείας, για τους Δήμους μέλη των Εθνικών Δικτύων, κατά την χρονική περίοδο 2014-2018.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε μετά τη βράβευση:

«Ο Δήμος Αλεξάνδρειας συμμετέχει ενεργά στο Ελληνικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσµιου Οργανισµού Υγείας εκφράζοντας την ευαισθησία του στον τομέα της Δημόσιας υγείας.

Πεποίθησή μου είναι ότι οι Δήμοι αποτελούν πολύ σημαντικούς συντελεστές για την προαγωγή της Υγείας των κατοίκων τους.

Προτεραιότητα του Δήμου μας είναι οι Δημότες μας, είναι η υγεία τους, η πρόνοια και η καθημερινή τους φροντίδα. Και σε αυτή μας την προσπάθεια «κανείς δε µένει πίσω».

13 Comments

  • Καλά ρε Τάσο θα μας τρελάνεις ρε αγόρι μου??? Σαν τι τον βράβευσαν??? Ποια υγιή πόλη??? Με τα σκουπίδια που έπνιξαν τον κόσμο? Που δεν έχει να επιδείξει κανένα μεγάλο έργο??? Τι???? Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο. Μην προσβαλετε την νοημοσύνη μας. Πληρώστε χιλιάρικα για να κάνετε πανηγύρια και αφήστε τον δήμο να ριμαξει. Έλεος!!!!!

  • Συγχαρητήρια για το βραβείο. Αν έχει όμως αυτό γνώση ο δήμος ξέρει ότι για να το άξιζε αυτό θα έπρεπε να προσπαθήσει ακόμη μια 4ετια για να γίνει η πόλη υγιής!

  • Χαλαρώστε κύριοι!
    Ο δήμαρχος βραβεύθηκε για τις καλές του προθέσεις να ” καθαρίσει την πόλη” και όχι για το θλιβερό του έργο επί πέντε χρόνια.
    Εδώ ο άλλος (ΟΜΠΑΜΑ) πήρε νόμπελ ειρήνης (για την πρόθεσή του να ειρηνεύσει τον κόσμο) και μετά αιματοκύλησε τον ντουνιά,
    Γιατί δεν δικαιούται και ένας δήμαρχος που κατάντησε την Αλεξάνδρεια την πιό βρωμερή πόλη της υφηλίου, να μην δηλώσει ότι γουστάρει και μετά να πάρει και βραβείο?
    ΑΣ ΑΝΑΚΡΆΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ
    ΧΑΙΡΕ (ΚΑΙΣΑΡ) ΔΗΜΑΡΧΕ, ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΕ,ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΕ (ΧΑΡΑ ΜΕΓΑΛΗ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ..
    ΕΡΜΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ!!!!!!!!

  • O δήμαρχος μου είναι μάλλον συμπαθής, αλήθεια.

    Αλλά, σοβαρά τώρα, βραβείο για υγιή πόλη; Μα καλά δεν ντράπηκε νά το παραλάβει; Κι αν το παρέλαβε από σπόντα, δεν ντράπηκε να στείλει δελτίο τύπου για να το διαφημίσει; Ούτε σε επιθεωρησιακό νούμερο του Σεφερλή δεν στέκουν αυτά τα πράγματα!

    Επί του πρακτέου, θα αυξηθούν το προσωπικό και τα οχήματα μπας και παύσει να θυμίζει όλος ο Δήμος απέραντο σκουπιδότοπο ή, τώρα που μάς βράβευσαν, θα μάς πουν ότι δεν έχουμε ανάγκη επειδή είμαστε δήθεν σε… αξιοζήλευτο επίπεδο;

  • Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
    ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    Δήμαρχος-Βιογραφικό
    Γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1967 στην Βέροια της Μακεδονίας και από τα παιδικά του χρόνια ζει στο Παλαιό Φάληρο.

    Τρίτο τέκνο οικογένειας εκπαιδευτικών, φοίτησε ως μαθητής στην Ευαγγελική Σχολή και ως φοιτητής στο Τμήμα Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας.Είναι κάτοχος Διαπανεπιστημιακού-Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση.

    Εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία υπηρετώντας στο στρατό ξηράς.Παράλληλα με τις σπουδές του, ανέπτυξε έντονη ενασχόληση με τα κοινά και το 1986 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παλαιού Φαλήρου.

    Διετέλεσε μέλος της Κ.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για δύο θητείες καθώς και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που αποτελεί το ανώτατο συλλογικό όργανο του Κόμματος.

    Ως ελεύθερος επαγγελματίας, παντρεμένος με την Κωνσταντινουπολίτισσα Θεοδώρα Λαγού και πατέρας δυο φοιτητών, της Δανάης και του Στάθη, ζει και εργάζεται στο Παλαιό Φάληρο, την πόλη που μεγάλωσε και αγάπησε.

    Το 1994 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος και έκτοτε εκλέγεται ανελλιπώς.

    Υπηρέτησε την Πόλη του Παλαιού Φαλήρου από τις θέσεις του Αντιδημάρχου Διοίκησης – Οικονομικών, Παιδείας, Κοινωνικής Αρωγής, Αθλητισμού, Κοινωνικών Δομών και Δημοτικών Ιατρείων ενώ έχει διατελέσει Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Από το 2013 έως και το 2019 έχει διατελέσει εντεταλμένος σύμβουλος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εκπροσώπησε το Δήμο Π. Φαλήρου σε πλήθος ευρωπαϊκών και εθνικών συνεδρίων.

    Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Δήμου Π. Φαλήρου στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, στη Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής καθώς και στο Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

    Στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 εκλέχθηκε Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου στο δεύτερο γύρο με ποσοστό 75,60% (ποσοστό πρώτου γύρου : 44,66%).

  • Σήμερα τελευταία μέρα του 15ου συνεδρίου του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, βραβεύτηκε το Π.Φάληρο και ο Δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος από τον περιφερειάρχη και πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΥ κ. Γ. Πατούλη.
    Ο συντονιστικός ρόλος καθώς και οι ομιλίες του Δημάρχου μας με θέματα που αφορούν την δημόσια υγεία και τις πολιτικές πρόληψης στην Ελλάδα και την Ευρώπη,η παρουσίαση εκ μέρους μου της πολιτικής υγείας και πρόνοιας στο Δήμο Π.Φαλήρου καθώς και η παρουσίαση του Αναστάσιος Ρεντούμης με τίτλο smart bear:έξυπνη πλατφόρμα υγείας για ηλικιωμένους με χρόνια νοσήματα,είχαν ως αποτέλεσμα να έχει ο Δήμος μας ενεργή και δυναμική συμμετοχή!!!
    ΣυνεχιΖουμε με καλές πρακτικές και δυναμικές προοπτικές!!!

  • Εντάξει η ΝΔ τίμησε τα “” παιδιά ” της ,ανάμεσα σε αυτά και τον ” ανεξαρτητο”αλλά δεξιό κάργα δημαρχο Αλεξάνδρειας.
    Οι στυλοβατες της αναρριχησής του στη δημαρχία οι κοι Τασιόπουλος ,Μαργαρίτης και λοιποί πρασινοφρουροί,όπως και οι “πρασινοι” που με συνέπεια τον στηρίζουν ,αλλά και ο ακραιφνής πράσινος πρώην δημαρχος που τον επανεξελεξε πως άραγε κοιτάν τους “συντρόφους” τους στα μάτια!!!!!!

  • ΕΛΕΟΣ….

  • Τώρα να γελάσω, να κλάψω ή να νευριάσω? Ντροπή για μας που τον βγάλαμε.

  • απορω δεν ντρεποντε ποιον δουλευουν ; ασ πει τι εχει κανει για τον τοπο μας εχουν φαει τα σκουπιδια αλλα ακουσα οτι εκει βραβευσαν και τα πλακακια και τα ντουβαρια

  • Ντροπή μας .
    Τίποτε άλλο.

  • Δεν αξίζει.no σχόλια.

  • Χαχαχαχαχαχαχαχα δεν πάμε καλά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *