ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους άνδρες του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τους άνδρες του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Πολύ μεγάλη νίκη για την Ανδρική ομάδα, του Άθλου Αλεξάνδρειας σε ένα σπουδαίο σε ποιότητα και σασπένς παιχνίδι μέσα στην Κατερίνη, απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Βατανιακού.

Οι νεαροί παίχτες της ομάδας της πόλης μας αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα μέσα από την διαδικασία της παράτασης, αφού στη κανονική διάρκεια οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 72-72.

Ο ΑΘΛΟΣ ισοφαρίστηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο στην κανονική διάρκεια μετά από ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ και παρόλο που πήγε με ψυχολογικό ντεζαβαντάζ στην παράταση, χάνοντας και τον ψηλό της (Μηντζιαρίδη) με πέντε φάουλ, κατάφερε με σπουδαία άμυνα να φτάσει στην επικράτηση με το τελικό 78-80.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανδρική ομάδα του ΑΘΛΟΥ αποτελείτε από 12 αθλητές εφήβους και παίδες και από μόλις 3 άνδρες οι οποίοι είναι από 20-28 ετών.

Δείτε εικόνες:

9 Comments

  • Τέτοια προπαγάνδα ούτε εγώ δεν έκανα. Πες μας την προηγούμενη αγωνιστική που έπαιζε ο άθλος και το αποτέλεσμα παρακαλώ. Ήμουν στο γήπεδο και είχες άνθρωπο δικό σου που έκανε ρεπορτάζ.

  • Χαχαχαχαχ ωραίος ρε

  • ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΓΑΣΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 60-74

    • Ευχαριστώ κύριε Γκιζαρη γιατί νόμιζα ότι το ματς αυτό δεν έγινε ποτέ. Βέβαια για την επίσημη σελίδα του άθλου στο Facebook και το Alexandreia-gidas το παιχνίδι δεν έγινε ποτέ. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος που κρύβεις κ. Αγγέλη το αποτέλεσμα, στο ματς του κυπέλλου στο οποίο κέρδισες μοιραζες συγχαρητήρια στους παίκτες του ΓΑΣ για το ήθος τους και την προσπάθεια τους. Τώρα που σε κέρδισαν δεν ισχύουν τα παραπάνω; Εγώ θα πω μπράβο στα παιδιά του άθλου για την προσπάθεια τους μακάρι να πετύχουν στην αθλητική τους πορεία τουλάχιστον αυτά που πέτυχαν οι μεσήλικες παίκτες του ΓΑΣ. Κύριε Αγγέλη τον υποτίμησες τον ΓΑΣ και το πλήρωσες.

  • Απλα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι μεσο της πολης αντικειμενικο και στηριζει την μια πλευρα για αυτο και εθαψε το βιντεο επι δυο ωρες που ηταν στο γηπεδο το προηγουμενο σαββατο και φωτογραφιες αντιθετα με το κυπελλο που τα εβαλε μεσα σε λιγη ωρα με φωτογραφιες και βιντεο οταν κερδισε.
    Απλα με αυτη την συμπεριφορα απεναντι στους πολιτες και αθλητες της ιδιας πολης θα παρεις και την αναλογη ανταμοιβη σου οταν θα ερθει η ωρα.

  • Όταν μια ομάδα κερδίζει και γράφει ότι εάν δεν κάναμε λάθη η νίκη θα έπαιρνε διαστάσεις θριάμβου ,τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για μπασκετ .

  • 1)Φήμες θέλουν την υποψηφιότητα για βραβείο pulitzer να θεωρείται δεδομένη!!
    2)Επίσημα πλέον κατοχυρώνεται η 19η Νοεμβρίου ως Πανελλήνια ημέρα ελεύθερης δημοσιογραφίας….ζήτω
    3)Φαντάζομαι το τοπικό ντέρμπι δεν ενδιέφερε και πολύ κόσμο γι αυτό ανέβηκαν άρθρα σχετικά με πειρατές, quiz και στρουμφακια..
    Υ.γ το παραμύθι τελικά έχει δράκο??

  • Η ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην ΕΚΑΣΚΕΜ κέρδισε μια από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας .
    Ας μας πούνε πως γίνονται οι μεταγραφές 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ να ξέρουμε να κάνουμε και εμείς .

  • 1) Η ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στην ΕΚΑΣΚΕΜ ειναι ο Πιερικός, απο τον οποίο ο Άθλος έχασε, όπως ενημερωθηκαμε. Αν ομως αλλο σας βολευει να λετε παω πασο.
    2) Εννοειτε οτι έγινε καποια μεταγραφη παράνομα; Κανατε καποια καταγγελία;
    3) Λέγατε οτι βάζετε σε προτεραιόττα τα νέα παιδια της πολης, οταν ομως με συκυριες ανεβηκατε βασιστηκατε και διαφημισατε παίχτες αλλων πολεων και εναν δανεικό αθλητη απο τον ΓΑΣ. Ποιοι μπαινουν σε προτεραιοττα τελικα; Επισης μονο εσεις επιτρεπεται να κανετε μεταγραφες;
    4)Ψαχνω να βρω δημοσιευση για μπασκετ ΓΑΣ και τιποτα. Γιατι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *