ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με 2 γκολ του παικταρά Γιώργου Κούτσια η Εθνική Παίδων κέρδισε την Γερμανία!

Με 2 γκολ του παικταρά Γιώργου Κούτσια η Εθνική Παίδων κέρδισε την Γερμανία!

Μπήκε στο 62′ και πέτυχε και τα δύο γκολ της Εθνικής!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Ελλάδα στην κατηγορία των Παίδων, καθώς κατάφερε να νικήσει 2-0 τη Γερμανία στη Ναύπακτο και να περάσει στην Elite Round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά τις νίκες επί του Αζερμπαϊτζάν (6-1) και του Καζακστάν (5-1), κατάφερε να νικήσει και τα «μικρά»… πάντσερ και έτσι πέρασε στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστής, ήταν ο Γιώργος Κούτσιας του ΠΑΟΚ (προέρχεται από τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας) που πέτυχε και τα δυο γκολ, το πρώτο στο 65’ και το δεύτερο στο 84’, με αρκετό κόσμο να δίνει το «παρών» στο γήπεδο και να πανηγυρίζει μαζί με τον Τάσο Θέο και τους παίκτες του για τη σημαντική επιτυχία της «γαλανόλευκης».

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση για την elite round θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου, και οι αγώνες θα γίνουν τον Μάρτιο του 2020. Αν η Ελλάδα περάσει και από εκεί, θα παίξει στην τελική φάση που θα γίνει στην Εσθονία από τις 21 Μαΐου ως τις 6 Ιουνίου.

Ελλάδα: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62’ Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62’ Κούτσιας), Λιάτσος (78’ Καστανάρας), Αντωνάκης (46’ Κίτσος), Κιτσάκης (87’ Ντόη), Σμπώκος.

Γερμανία: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74’ Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66’ Σίεμπ).

Πηγή: onsports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *