ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Φιλικοί αγώνες στη Θεσσαλονίκη για τα τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Φιλικοί αγώνες στη Θεσσαλονίκη για τα τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας

Στην Γέφυρα Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν για φιλικούς αγώνες τα τμήματα της Ακαδημίας του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας.

Αγωνίστηκαν τα τμήματα: Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προμίνι, Μίνι και το τμήμα Κοριτσιών.

Η συμμετοχή των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη σε όλα τα τμήματα. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν με πάθος, ενέργεια και πρόσφεραν ευχάριστες στιγμές στους γονείς τους και γενικότερα στον φίλαθλο κόσμο που παρακολούθησε τους αγώνες.

Μετά το πέρας των αναμετρήσεων ο υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ κ. Αγγέλης δήλωσε τα εξής:

“Ήταν ένα πολύ όμορφο, γεμάτο Μπάσκετ Σαββατιάτικο πρωινό. Τα παιδιά της Ακαδημίας μας είχαν μια ακόμη ευκαιρία να παίξουν Μπάσκετ σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο με μια Ακαδημία που διδάσκει σωστά το άθλημα στα παιδιά της, αυτή του ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ. Στόχος αυτών των συναντήσεων, που δεν θα σταματήσουν εδώ, είναι οι μικροί μας αθλητές να διασκεδάζουν αλλά και να μαθαίνουν καλύτερα το άθλημα μέσα από τη διαδικασία ενός αγώνα. Ευχαριστούμε το φίλο σωματείο του ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ για τη φιλοξενία ευχόμενοι πολύ σύντομα να την ανταποδώσουμε στην πόλη μας”.

Στις διακοπές των Χριστουγέννων η Ακαδημία Άθλος θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο τριήμερο ταξίδι της στην Πρωτεύουσα για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων αλλά και για δώσει την ευκαιρία στα παιδιά και τους γονείς να χαλαρώσουν,να διασκεδάσουν και ταυτόχρονα να παρακολουθήσουν παιχνίδι του υψηλότερου επιπέδου, αυτού της Ευρωλίγκα.

Δείτε εικόνες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *