ΤΟΠΙΚΑ posted by

Αναγνώστης: Αδέσποτη “επιδρομή” στη Βετσοπούλου!

Αναγνώστης: Αδέσποτη “επιδρομή” στη Βετσοπούλου!

Πάνω από 10 αδέσποτοι σκύλοι βρίσκονται στη Βετσοπούλου.

Εμποδίζουν την κυκλοφορία και δυσκολεύουν τη λειτουργία των καταστημάτων μας.

Θα επιληφθεί κάποιος αρμόδιος του θέματος;

Λέω εγώ τώρα…

Αναγνώστης

17 Comments

  • Με μια καταλληλη αίτηση στο Δήμο, ολοι μας, πιστεύω θα συγκινηθουν. Και ο πολιτης εχει δικαιώματα.

    • Εσύ τι εννοείς? τι είδους αίτηση? Γραπτή ή κάτι άλλο?

  • Το ασπρόμαυρο με όρμησε την παρασκευη ΠΡΟΣΟΧΗ.

    • Αν σε δάγκωνε μπορεί να ψοφαγε φτηνά την γλύτωσε

  • Όλοι οι φιλόσκυλοι δείχνουν την ευαισθησία τους στα αδέσποτα αλλά κανείς δεν τα ιοθετεί να τα πάρει στο σπίτι του. Τώρα είναι περίοδος αναπαραγωγής και τα αδέσποτα μαζεύονται σε αγέλες και επιτίθονται σε όποιον αυτά θέλουν. Ας τα μαζέψει επιτέλους ο Δήμος και ας τα ταϊζουν εκεί οι φιλόσκυλοι… άλλωστε αυτοί ευθύνονται για τα αδέσποτα, όχι εμείς που δεν είχαμε ποτέ σκύλο. Άλλος πηδ@ει και άλλος πληρώνει τελικά…

  • Γραπτή και μετα στον αντίστοιχο αντιδημαρχο.

  • αμα δεν το πειραξεις δεν δαγκωνει…

  • Ποιός είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος;

  • αδελφια ειναι και αυτα πλασματα του θεου

  • Συγγνώμη, τι είναι αυτά που διαβάζω?? “Με δάγκωσε” λέει ο ένας, “οι φιλοσκυλοι φταίνε” λέει ο άλλος. Έχει κανείς σκοπό να αναλάβει την ευθύνη, να ανοίξει την στοματαρα του Και να δείξει με το δάχτυλο, αντί να το κουνάει μόνο, ποιος τα εγκατέλειψε εκεί που είναι? Να σηκώσει κάποιος μάρτυρας το κουλό του Και να κάνει καταγγελία για εγκαταλειψη? Το προβλημα δεν υπάρχει εκεί από μόνο του. Κάποιος φταίει γι αυτό. Οπότε πριν πετάξετε την κοτσάνα σας, ανοίξτε τα μάτια σας και πραξτε όπως θα έπρεπε ο κάθε πολίτης. Πριν πείτε “ο δήμος φταίει”, “οι φιλοσκυλοι φταίνε”, “Ο Χ, ο Ψ, ο Γ” φταίει, σκεφτειτε μηπως φταίμε εμείς οι ίδιοι, που κάποιοι παίρνουν ένα κουτάβι και το παρατάνε γιατί σαν ενήλικο σταμάτησε να είναι χαριτωμένο. Κάνεις δεν λέει ότι ο δήμος είναι σωστός. Εσείς οι ίδιοι, όμως, τι κάνετε γι αυτό?

  • Καλημέρα! Χθες το βράδυ μου όρμησε το ένα και μετά ήρθανε όλα μαζί , ευτυχώς για καλή μου τύχη ένας περαστικός ήρθε και με βοήθησε . Υπεύθυνοι είναι αυτοί που τα πήρανε στα σπίτια τους και όταν τα βαρέθηκαν τα άφησαν. Αλλά αυτοί δεν μπορούν να βρεθουν τώρα . Πρέπει να βρεθεί μια λύση,και η λύση αυτή τη στιγμή είναι η τοπική διοίκηση . Πρέπει να γίνει κάτι ΆΜΕΣΑ πριν θρηνήσουμε κάποιον συμπολίτη μας ,γιατί και η στιγμή αυτή δεν θα αργήσει! Και πριν προλάβει ο καθένας να μου επιτεθεί και να μου πει πως δήθεν δεν είμαι φιλοζωη η πώς και αυτές οι ψυχές έχουν δικαιώματα να σας πληροφησω πως και γω έχω 2 σκυλιά και ξέρω πως συμπεριφέρονται αυτά τα πλάσματα! Μπορούν να επιτεθούν και χωρίς να τα πειράξεις τα αδέσποτα! Και κάτι τελευταίο,αν νομίζουν πως μερικοί καταστηματαρχες κάνουν καλό με το να τα μαζεύουν μπροστά στα μαγαζιά τους, κάνουν μεγάλο λάθος . Έχω ακούσει από πολλούς πώς σε συγκεκριμένα μαγαζιά επι τής Βετσοπούλου (εκεί όπου υπάρχει το πρόβλημα με πλήθος αυτών των σκυλιών) δεν πρόκειται να ξανά πάνε για αγορές είτε λόγω φόβου η λόγω υγείας.. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία μπορεί να υπάρχουν τρίχες από τα σκυλια.

    • ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ Κ.Α. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝ. ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 2 ΣΚΥΛΙΑ. ΒΟΥΡΛΟ

    • Η επιθετικότητα ως προς τι? Τι δεν σου αρεσε η τι δεν θεωρείς σωστό από αυτά που διάβασες! Αλλά φυσικά κάποιος αμόρφωτος χωρίς επιχειρήματα το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βρίζει Σούλα! Άνθρωποι σαν εσένα δεν μιλάνε ! Πρώτα πρέπει να μάθεις τρόπους και μετά να μιλάς και μάλιστα δημόσια ! Ο Κ.Α μια χαρά τα λέει .. και μάλιστα χωρίς να προσβάλει κάποιον όπως κάνεις εσύ!

  • Στην Πλαστηρα γινεται χαμος,μπαινουν και στις πολυκατοικιες.Δημαρχε ο νομος οριζει ως υπευθυνο το Δημο για αυτα τα θεματα,πολυ αδιαφορισες για το θεμα,ξεχνα τους φιλοσκυλους,δεκα ατομα ειναι και κοιτα τους υπολοιπους 20000.Σε στηριζουμε αν χρειαστει.

    • Ναι, σήμερα θα πάει να μαζέψει τα 20, 25, 30 αδέσποτα που κυκλοφορούν στην Αλεξάνδρεια, θα τα κάνει, τι θα τα κάνει. Και αύριο? Αύριο κύριε Παπαδόπουλε που θα συμμαζευτούν 30 νεα σκυλιά, τι θα γίνει? Αυτή τη δουλειά θα έχουμε?
      Δεν σκέφτεστε την περίπτωση να ενημερωθεί ο κόσμος? Να μάθει τη αξία της στείρωσης κι γιατί όχι τα ΠΡΌΣΤΙΜΑ για εγκαταλειψη, κακοποίηση κλπ
      Αν δεν θες σκυλιά, μην παίρνεις. Αν θες σκυλιά πάρε και στειρωσε τα. Αν δεν θες να τα στειρώσεις, ΠΑΡΤΕ ΛΟΥΤΡΙΝΑ.
      Έλεος με την καραμέλα του δήμου. Όλοι να αποδίδετε ευθύνες και να μην σας αποδίδουν.
      Στηριχτειτε λίγο αναμεταξύ σας, να δούμε τι θα γίνει.

  • Εμείς από τη γειτονιά έχουμε πάρει επανειλημμένα στο Δήμο και ο ………..μας ρωτάει που βρίσκονται και δε τα βλέπει μας κοροϊδεύουν όλοι τους εκεί μέσα.Πληρωνεται από το δήμο για να πίνει φραπέδες.Ολη νύχτα από βετσοπουλου και Βιζυηνού δε κοιμόμαστε απο τα αδεσποτα.Καλα όλα αυτά περί εγκατάλειψης αλλά εφόσον κανένας δεν κατονομάζει τον διπλανό του που εγκαταλείπει το ζώο του,τότε ο δήμος θα πρέπει να αναλάβει αυτά τα αδέσποτα για αλλιώς θα πέσουν οι καταγγελίες βροχή.Εχουμε ήδη μαζευτεί μια ομάδα 25 ατόμων που ετοιμαζόμαστε για καταγγελία του δήμου στην αστυνομία γιατί μας γράφουν κανονικά εκεί που δε πιάνει μελάνι.

  • Και στα χωρια του Δήμου, τα αδεσποτα εχουν δημιουργησει πια αγελες. Ψαχνουν φαγητό στους καδους, σκιζουν τις σακούλες και διασκορπιζονται παντού τα σκουπιδια, ειδικα στις πλατείες. Φοβούνται τα παιδιά μας να περπατησουν μεσα στο ιδιο τους το χωριο. Δε θα αναφερθώ συγκεκριμένα ,ειμαι σίγουρος ότι περιγράφω κοινες καταστασεις σε πολλές περιοχές. Ας επιληφθούν του θέματος οι αρμοδιοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *