ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Orianne lallemand

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ ετών

Ο λύκος Ζαχαρίας κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη αποφασίζει πως δεν του αρέσει το μαύρο χρώμα του. Τον στεναχωρεί. Τότε αποφασίζει κάθε μέρα να διαλέγει διαφορετικό χρώμα μέχρι να βρει αυτό που του ταιριάζει. Δευτέρα λοιπόν. Πράσινη μπογιά σε όλο του το σώμα μα ο καθρέφτης δείχνει έναν χοντρό βάτραχο. Τρίτη τώρα και ένα κόκκινο πουλόβερ μέχρι τα πόδια κάνει τον λύκο να μοιάζει με τον Άγιο Βασίλη. Και οι μέρες περνάνε. Θα βρει τελικά το χρώμα που του ταιριάζει ή μήπως το χρώμα που έχει εξαρχής είναι το καλύτερο;

Ένα βιβλίο που εκτός από τη γνώση προσφέρει μηνύματα – διδάγματα. Η γνώση έρχεται γνωρίζοντας μαζί με τον λύκο Ζαχαρία τόσες τις ημέρες της εβδομάδας όσο και τα χρώματα. Ενώ το πρωταρχικό μήνυμα που περνάει είναι η αποδοχή και η αγάπη του εαυτού μας. Ζωντανή εικονογράφηση, κατανοητό λεξιλόγιο και ξεκαρδιστικές μεταμφιέσεις του λύκου Ζαχαρία κάνουν το παραμύθι να προσφέρει εκτός από γνώσεις και μηνύματα άπλετο γέλιο και χαρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *