ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο δήμος Αλεξάνδρειας ρωτάει τους πολίτες για το μέλλον της πόλης!

Ο δήμος Αλεξάνδρειας ρωτάει τους πολίτες για το μέλλον της πόλης!

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

5 λεπτά του προσωπικού μας χρόνου θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της πόλης μας σε βάθος 10ετίας στο τομέα των μεταφορών. Δεν αξίζει τον κόπο, τι λέτε?

Όλοι μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον της πόλης μας. Της πόλης που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας.

Εσύ συμπλήρωσες το ερωτηματολόγιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Αλεξάνδρειας? Προέτρεψε και την οικογένειά σου αλλά και τους φίλους σου να το κάνουν!

Βρείτε το ερωτηματολόγιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ

4 Comments

  • Τραγικό ερωτηματολόγιο . Copy paste από κάπου. Αφού ρωτάει επάγγελμα κ έχει όλα τα άλλα επαγγελματα. εκτός αγρότη.χαζες ερωτήσεις. Τα παράτησα στο δεύτερο λεπτο

  • Πρέπει να απαντήσουμε σε ερωτηματολόγιο? Δεν ξέρουν τα προβλήματα που υπάρχουν με τις λακκούβες , την έλλειψη φωτισμού , τα χόρτα & ακλάδευτα δέντρα πάνω στους στενούς δρόμους,και την έλλειψη θέσεων στάθμευσης.

  • Ασφαλτόστρωση τουλάχιστον σε κεντρικούς δρόμους αγοράζεις αμάξι και γίνεται ντενεκες

  • ΠΟΛΗ ΕΠΙΠΕΔΗ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΔΡΟΜΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΝΣΗ, ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ,
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΟΛΙΘΟΥΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΠΑΧΑΛΟ, ΕΙΣΟΔΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑ, ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Σ’ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΑΦΥΛΑΧΤΟΙ, ΚΙ ‘ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ; ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΠΑΛΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΖΕΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΝ 19 o ΑΙΩΝΑ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *