ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Διαμαρτυρίες από την Πέλλα για τον παρατηρητή Μπογιατζόγλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Διαμαρτυρίες από την Πέλλα για τον παρατηρητή Μπογιατζόγλου της ΕΠΣ Ημαθίας

Έντονες διαμαρτυρίες υπάρχουν από τους ανθρώπους της Αριδαίας για τον παρατηρητή του Αγώνα του Αλμωπού με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Αναγνώστες μας από τον γειτονικό νομό μας έστειλαν δύο δημοσιεύματα από το Pellasports.gr και το Pellanews.gr τα οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:

Pellasports.gr

Τόσα χρόνια στα γήπεδα τέτοιο περιστατικό δεν έτυχε να δούμε, για αυτό ποτέ μην λες ποτέ.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο της Αριδαίας και γύρω στο 70’ του αγώνα του Αλμωπού με τον Θερμαϊκό και σε μια στιγμή που όλα είχαν κριθεί ο παρατηρητής του αγώνα κ. Μπογιατζόγλου από την ΕΠΣ Ημαθίας, άρχισε να ανταλλάσσει «Γαλλικά» με φιλάθλους, προς γενική έκπληξη όλων όσων ήταν στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο παρατηρητής που προφανώς και δεν αμείβεται για αυτό που είδαν όλοι, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση με το προκλητικό ύφος και σαφώς η συμπεριφορά του δεν ήταν η πρέπουσα όπως αρμόζει σε έναν αξιωματούχο, που έχει σταλεί από την ΕΠΟ για να επιβάλει την ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ ίσως θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στους ανθρώπους που επιλέγουν και ορίζουν για την τήρηση της τάξης στα παιχνίδια των Εθνικών Κατηγοριών.

Pellanews.gr

Δεν άφησε άνθρωπο να μην μαλώσει ο παρατηρητής του σημερινού αγώνα στην Αριδαία.

Ο παρατηρητής αφού μάλωσε πρώτα με τα παιδάκια που κουβαλούσαν τις μπάλες, τα έβαλε και με την κερκίδα, με προκλητικό ύφος γυρνούσε και και είχε έντονες αψιμαχίες με τους φιλάθλους.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ πρέπει να επέμβουν και να φροντίσουν ώστε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στα ελληνικά γήπεδα και ειδικά στη Γ εθνική. 

Δείτε το βίντεο:

1 Comment

  • Ο “Κύριος» Μπογιατζόγλου, προσβάλει την ΕΠΣ Ημαθίας σε όλες τις εκδηλώσεις της.
    Είναι γνωστός για τα κατορθώματά του στο νομό μας!
    Έχει έρθει σε ρήξη ουκ ολίγες φορές, με παράγοντες, προπονητές, διαιτητές!
    Τώρα τον έμαθαν και σε άλλους νομούς, σε όλη την Ελλάδα!
    Κακώς βρίσκεται στο ΔΣ της ένωσής μας!
    Ας το σκεφθούν!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *