ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι ευθύνες και οι επιδόσεις σου σήμερα είναι υψηλές στον κατάλογο ανησυχιών σου, καθώς η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και έπειτα τον Πλούτωνα στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Είσαι πλέον πιο αποφασισμένη και προσανατολισμένη στους στόχους σου. Ήρθε η ώρα να δώσεις προτεραιότητα στους μακροχρόνιους επαγγελματικούς στόχους σου και να επενδύσεις στη φήμη και στη σταδιοδρομία σου. Δώσε σημασία στις πράξεις του ερωτικού σου συντρόφου και όχι στα λόγια στα οποία φαίνεται να μην είναι καλός. Εσύ που είσαι μόνη, πλησίασε με θάρρος και τόλμη το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χωρίς όμως να χάνεις και τη θηλυκότητά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και τον Πλούτωνα σήμερα κι αυτό σε φέρνει σε επαφή με τις φιλοδοξίες και τις ευθύνες σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσεις την εκπαίδευση και τις σπουδές σου, να δοκιμάσεις κάτι νέο ή ένα έργο που ξεφεύγει από τη ρουτίνα. Οι καταστάσεις και οι εξελίξεις στα εργασιακά απαιτούν από εσένα να διατηρήσεις καθαρή τη σκέψη σου κάτω από αυτήν την επιρροή και να εντοπίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται απομονώνοντας το συναίσθημα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται επειγόντως μια ανανέωση προκειμένου να σε ικανοποιεί απόλυτα. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις απαισιόδοξες σκέψεις να σε οδηγούν στο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα αντιμετωπίζεις με περισσότερη σοβαρότητα τις καταστάσεις από ότι συνήθως κι αυτό σε κάνει πιο παραγωγική και αποτελεσματική. Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και έπειτα τον Πλούτωνα στον ηλιακό 8ο οίκο σου κι έτσι μπορείς να μπεις, να κρίνεις και να αντιμετωπίσεις τη ρίζα στις όποιες υποθέσεις σου. Είσαι αρκετά φιλόδοξη στα επαγγελματικά όμως καταφέρνεις να προωθήσεις τα σχέδιά σου βήμα – βήμα χωρίς βιασύνες. Μια συνειδητοποίηση ή λύση σε ένα συναισθηματικό πρόβλημα σε φέρνει πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις άπειρες ευκαιρίες για να κάνεις μια καινούρια αρχή και να πάψεις να νιώθεις εγκαταλελειμμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιος μπορεί σήμερα να σου υπενθυμίσει τις ευθύνες και τα καθήκοντά σου, όμως με υποστηρικτική διάθεση. Είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσεις βοήθεια ή συμβουλή, ή απλά να δείξεις τη δική σου φροντίδα και να δώσεις μια πρακτική βοήθεια. Θα λειτουργήσει πολύ βοηθητικά για εσένα το να διατηρήσεις ή να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σχέσεις σου. Πολύ ρομαντισμός και συναίσθημα επικρατεί στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τι καλύτερο για να περάσεις όμορφα τη βραδιά σου και να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να εισπράξεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε απασχολεί.

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς και τον Ερμή στο Σκορπιό και ευθυγραμμίζονται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, οπότε σήμερα γίνεσαι τόσο πρακτική, όσο και διαισθητική με τις υποθέσεις σου. Το άγχος που σε διακατέχει στα εργασιακά λαμβάνει τέλος, μιας και το τοπίο ξεκαθαρίζει γύρω σου. Οι σημερινές εξελίξεις, πληροφορίες ή και αποκαλύψεις δίνουν κατεύθυνση στους στόχους σου. Επιτέλους σήμερα καταφέρνεις να δεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του ερωτικού σου συντρόφου και να τον πλησιάσεις ουσιαστικά. Εσύ που είσαι μόνη, αυτός που έχει κατακτήσει την καρδιά σου αποκαλύπτεται και επιτέλους εκφράζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι μια μέρα που θέλεις να δείξεις τις ικανότητές σου και να γίνεις εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική με τις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου. Οι πλανητικές όψεις που σημειώνονται φέρνουν μεγάλη επιτυχία στην εργασία ή στη δόμηση μιας ικανότητας ή ενός έργου. Συνεργάτες και ανώτεροι στα εργασιακά αναγνωρίζουν και εκτιμούν το στιλ σου και προσελκύονται ιδιαίτερα απ’ την υποστήριξη και σταθερότητά σου. Απόλαυσε το ενδιαφέρον, την τρυφερότητα και τη λίγη (με μέτρο) ζήλια του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει με το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις των γύρων σου.

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σήμερα συνδέεται με τον Κρόνο και έπειτα με τον Πλούτωνα στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα, δημιουργώντας σου την ανάγκη να επικεντρωθείς σε αυτόν τον τομέα και να τον ενισχύσεις τουλάχιστον συναισθηματικά. Έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να εντοπίζεις τις λεπτομέρειες στις εργασιακές σου υποθέσεις με αποτέλεσμα να μπορείς να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να κάνεις τις σωστές ενέργειες. Οι εποικοδομητικές συνομιλίες με τον ερωτικό σύντροφό σου θα φέρουν αποτέλεσμα και θα βελτιώσουν την ποιότητα της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός έρωτας δεν ξέρω αν πρέπει να σε απασχολεί τόσο πολύ τελικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια βήμα προς βήμα προσέγγιση για την επίλυση των όποιων προβλημάτων σου σήμερα είναι πιο αποτελεσματική, πιο συναρπαστική και πιο καθησυχαστική. Διατήρησε τη μετριοπάθειά σου στα εργασιακά και μην εξαντλείς τον εαυτό σου. Τα σχέδιά σου άλλωστε έχουν πάρει το δρόμο τους και σε οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πολυπόθητη επιτυχία. Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα φέρει λύσεις και βελτίωση στη σχέσης σας, έστω κι αν ακόμα υπάρξουν κάποιες μικρές διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι και μην εξιδανικεύεις με τόση ευκολία νέες γνωριμίες. Άκου το ένστικτο και τη λογική σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τακτοποίηση και η διευθέτηση πρακτικών υποθέσεών σου σήμερα σε ικανοποιεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Οι πλανητικές όψεις που σημειώνονται στον τομέα των πόρων σου, ενθαρρύνει την προσοχή σου στις λεπτομέρειες. Είναι σημαντικό να βάλεις τα οικονομικά σου σε μια τάξη και να ανακτήσεις τον έλεγχο, που η αλήθεια είναι πως τον είχες χάσει λιγάκι. Επιβραβεύσεις ή και νέες προτάσεις στα εργασιακά σε κάνουν να νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια, όχι μόνο για το μέλλον αλλά και για τις δυνατότητες και ικανότητές σου. Βρες λιγάκι τα κουμπιά του ερωτικού σου συντρόφου και μην πιάνεσαι από μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες ή και λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, η προσέγγιση του ατόμου που σε ενδιαφέρει είτε πρόκειται για παρελθόν είτε για πρόσφατη γνωριμία, δεν αργεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο και έπειτα με τον Πλούτωνα στο δικό σου ζώδιο σήμερα και είσαι διατεθειμένη να δείξεις μεγαλύτερη σοβαρότητα στις υποθέσεις σου απ’ ότι συνήθως. Η Αφροδίτη και η Δήμητρα είναι έτοιμες να ενώσουν τις δυνάμεις τους επίσης στο ζώδιό σου και μπορείς να εισπράξεις και να αισθανθείς την εκτίμηση συνεργατών και ανώτερων σου στα εργασιακά. Βρες τις ισορροπίες ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και του συντρόφου σου. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα αφού καλώς ή κακώς έχεις το πάνω χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ανάγκη επιβεβαίωσης προκειμένου να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου κι αυτή τη λαμβάνεις απ’ τους θαυμαστές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Χρειάζεσαι επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου ή χρόνο για σοβαρή και ώριμη σκέψη, καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο και έπειτα με τον Πλούτωνα, στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Το αν είναι εύκολο ή δύσκολο αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά αντιμετώπισες τις πρόσφατες ευθύνες σου. Πειθαρχεία και τάξη είναι τα απαραίτητα συστατικά και για την καλή διεκπεραίωση των εργασιακών υποχρεώσεών σου. Επίλεξε ανάλαφρα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου, προκειμένου να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου στις επιλογές σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί σήμερα να καλλιεργήσεις μια σχέση, μια φιλία που να δείχνει πολλά υποσχόμενη ή να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε νέους στόχους και σχέδια. Η ανάγκη σου να είσαι παραγωγική και δημιουργική στα εργασιακά είναι μεγαλύτερη από ποτέ λόγω των πλανητικών όψεων, όμως μη γίνεσαι και σχολαστική ή ξεπερνάς τις σωματικές και πνευματικές σου αντοχές. Οι συμβουλές ενός καλού φίλου ίσως να σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα όσα σε απασχολούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το κοινωνικό περιβάλλον σου προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *