ΤΟΠΙΚΑ posted by

Floral Minds: Δείτε το νέο πανέμορφο κατάστημα που άνοιξε στην Αλεξάνδρεια!

Floral Minds: Δείτε το νέο πανέμορφο κατάστημα που άνοιξε στην Αλεξάνδρεια!

Floral Minds, είναι το όνομα του νέου πανέμορφου καταστήματος το οποίο άνοιξε πριν λίγες ημέρες στο κέντρο της Αλεξάνδρειας και για το οποίο αναφερθήκαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας.

Έπειτα από αρκετές ημέρες εργασιών το νέο κατάστημα είναι πλέον έτοιμο να εντυπωσιάσει τους πελάτες του με την εμφάνισή του και προφανώς με τα υπέροχα προϊόντα του! Ένας πανέμορφος χώρος στον οποίο μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από φανταστικά αρώματα (τύπου) όπως επίσης και καλλυντικά υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, χειροποίητες κρέμες με αγνές πρώτες ύλες και βότανα από Έλληνες δημιουργούς που επιμένουν να ζουν και να εμπνέονται στη χώρα μας.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν θα μπορούσαν να έχουν το τέλειο αποτέλεσμα στην εφαρμογή τους χωρίς τις συμβουλές και τις ιδιαίτερες προτάσεις της ιδιοκτήτριας, κας Κυροπούλου Κωνσταντίνας ή οποία θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

Το Floral Minds αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην αγοράς της πόλης μας καθώς έχει αποκλειστική συνεργασία για την πόλη της Αλεξάνδρειας με το γνωστό σε όλους μας “Αρωματοπωλείον” της οδού Φράγκων στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Μια επιχείρηση με ιστορία πάνω στο αντικείμενο καθώς λειτουργεί από το 1958.

Δείτε παρακάτω τις πρώτες εικόνες από τον πανέμορφο χώρο του Floral Minds:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *