ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ιδιώτης ή επαγγελματίας ό,τι κι αν ψάχνεις θα το βρεις στον ΒΑΪΝΑ στην Αλεξάνδρεια!

Ιδιώτης ή επαγγελματίας ό,τι κι αν ψάχνεις θα το βρεις στον ΒΑΪΝΑ στην Αλεξάνδρεια!

Η εταιρία «ΒΑΪΝΑΣ Α.Ε.» με έδρα την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας οικοδομικών υλικών από το 1955. Σταδιακά και με τη στήριξη των πελατών της, επεκτάθηκε στους χώρους των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, των χρωμάτων και των σιδηρικών, των μηχανημάτων και ηλεκτρικών εργαλείων καθώς και στα είδη κήπου.

Από το κατάστημα μπορείτε να προμηθευτείτε δομικά και αδρανή υλικά άριστης ποιότητας σε συσκευασίες και ποσότητες παντός τύπου, σε εξαιρετικές τιμές.

Επίσης η εταιρεία  «ΒΑΪΝΑΣ Α.Ε.» προσφέρει ολοκληρωμένες και πιστοποιημένες λύσεις θερμομόνωσης και στεγανοποίησης κτιρίων, με υλικά κορυφαίας ποιότητας, με υψηλή αντοχή σε δύσκολες συνθήκες και ευκολία στη χρήση.

Διαθέτει μηχανές χρωμάτων εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης, αντιπροσωπεύοντας τις τρεις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο ISOMAT, KRAFT, VITEX, καθώς και αναλώσιμα και προϊόντα για απίθανες τεχνοτροπίες μοναδικής αισθητικής.

Περιηγηθείτε στην έκθεση του καταστήματος και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις σε πλακάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και είδη υγιεινής από τους κορυφαίους προμηθευτικούς οίκους του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας.

Στο κατάστημα θα βρείτε επίσης ηλεκτρικά εργαλεία και εργαλεία χειρός για κάθε οικοδομική εργασία ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, κτιστών, καθώς και πλήρη γκάμα εργαλείων κήπου αλλά και όλα όσα αναζητάτε για τη φροντίδα και τη διακόσμηση του κήπου και της βεράντας.

Με την προσωπική φροντίδα, την εμπειρία και το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την ιδανικότερη κάλυψη κάθε ανάγκης του πελάτη, σε κάθε περίπτωση.

Επισκεφθείτε την έκθεση της επιχείρησης «ΒΑΪΝΑΣ Α.Ε.», αλλά και διαδικτυακά στο ηλεκτρονικό κατάστημα «Εργαλειοχώρος».

VAINAS S.A.

Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Στροφή Γιαννιτσών

[email protected] – [email protected]

www.vainas.eu

Τηλέφωνο: 23330 23610

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *