ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Τεράστια επιτυχία για το μπάσκετ της Αλεξάνδρειας: Στο Final Four εφήβων ξανά ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Τεράστια επιτυχία για το μπάσκετ της Αλεξάνδρειας: Στο Final Four εφήβων ξανά ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Μια ακόμη μεγάλη διάκριση για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ που είναι ο καλύτερος πρεσβευτής για το Μπάσκετ της πόλης μας στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Η εφηβική ομάδα του ΑΘΛΟΥ μετά και την σημερινή εκτός έδρας νίκη επί του Σκυδραϊκού με σκορ 48-71 κατέκτησε την πρώτη θέση του Γ΄ Ομίλου και προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο FINALFOUR της ΕΚΑΣΚΕΜ (Κεντρικής Μακεδονίας).

Να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που το Εφηβικό τμήμα του ΑΘΛΟΥ βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Κ. Μακεδονίας αφού πέρσι για την περίοδο 2018-2019 κατέκτησε την δεύτερη θέση στην περιφέρεια χάνοντας για 2 πόντους στον τελικό από τον Πιερικό.

Αν προσθέσουμε και τις δύο φορές τα δύο τελευταία χρόνια που το Παιδικό τμήμα του ΑΘΛΟΥ συμμετείχε στα Final 4 των Παίδων, κατακτώντας μάλιστα αργυρό και χάλκινο μετάλλιο, καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα της πόλης μας σε μόλις έξι χρόνια ζωής συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις στις αναπτυξιακές ηλικίες της Κ. Μακεδονίας.

Στο φετινό Final four που θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 σε ουδέτερο γήπεδο που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες από την ΕΚΑΣΚΕΜ, εκτός του ΑΘΛΟΥ προκρίθηκαν από την διαδικασία των ομίλων ο ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΡΧΕΛΑΟΣ και ο ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Ακολουθούν εικόνες από τον σημερινό αγώνα με τον Σκυδραϊκό και τα πανηγύρια στα αποδυτήρια από τους παίχτες του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *