ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μπαρτζώκας για το 13ο Συνέδριο της Ν.Δ.: « Χρέος μας να ανοίξουμε το δρόμο της προόδου στους Έλληνες»

Μπαρτζώκας για το 13ο Συνέδριο της Ν.Δ.: « Χρέος μας να ανοίξουμε το δρόμο της προόδου στους Έλληνες»

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. ανακοινώθηκε:

Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Με κεντρικό σύνθημα «Το μέλλον αρχίζει τώρα» το συνέδριο είχε διττό χαρακτήρα. Από τη μία πλευρά αναστοχαστικό, καθώς έγινε λόγος για τις διακηρυκτικές αρχές της ιστορικής παράταξης, οι οποίες διατρέχουν το παρελθόν, το παρόν και εμπνέουν το μέλλον της. Από την άλλη πλευρά, επισημάνθηκε η «Συμφωνία Δημιουργίας», το συμβόλαιο της κυβερνώσας παράταξης με την κοινωνία, έχοντας ως πυρήνα την έννοια της προόδου, της δημιουργίας και των ευκαιριών για κάθε πολίτη.

Στο συνέδριο πέραν των ομιλιών του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και των λοιπών υψηλών στελεχών της ΝΔ, ξεχώρισαν και οι ομιλίες επιφανών προσωπικοτήτων, που δραστηριοποιούνται στο επιχειρηματικό και το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Τοποθετούμενοι σε θεματικές ενότητες που περιστρέφονται γύρω από σύνθετα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα, επιβεβαίωσαν ότι η ΝΔ παραμένει πάντα ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα, με απαντήσεις στις προκλήσεις και τα διλήμματα της εποχής.

Με αφορμή το 13ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον δικαιώνουμε αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους, βλέποντας στη ΝΔ το «βηματοδότη» της σύγχρονης Ελλάδας. Μοναδική μας έννοια είναι η καλυτέρευση των όρων διαβίωσης, όλων των Ελλήνων. Γι’ αυτό το λόγο υλοποιούμε πολιτικές, που στο επίκεντρο τους έχουν τον ενάρετο άνθρωπο σε όλες τις εκδοχές του: το σύγχρονο αγρότη, τον απλό εργαζόμενο, το μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον οικογενειάρχη, το φοιτητή.

Συνομιλούμε με όλη την κοινωνία, η οποία είναι διψασμένη για πρόοδο και προκοπή. Αυτό είναι και το στοίχημα μας, να ανοίξουμε το δρόμο της. Ήταν ένα φρέσκο συνέδριο, με αισιόδοξα μηνύματα. Το μέλλον όντως αρχίζει τώρα!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *