ΤΟΠΙΚΑ posted by

Χρυσοχοΐον ART & GOLD: Φανταστικά σχέδια και τεράστια ποικιλία για να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Χρυσοχοΐον ART & GOLD: Φανταστικά σχέδια και τεράστια ποικιλία για να βρεις αυτό που ψάχνεις!

Το Χρυσοχοΐον ART & GOLD του Μαυρόπουλου Θωμά βρίσκεται στη Νικολάου Πλαστήρα 62Α. Λειτουργεί από το 1986 και παράγει σε αποκλειστικά σχέδια χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα.

Επισκεφθείτε το ART & GOLD και δείτε από κοντά τη μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητα κοσμήματα και δώρα αλλά και προϊόντα μεγάλων εταιρειών. Στο κατάστημα ART & GOLD στην Αλεξάνδρεια μπορείτε να βρείτε:

  • Μονόπετρα στα 14 καράτια με πέτρες ζιργκον Swarovski, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως λευκό, ροζ χρυσό, κίτρινο χρυσό αλλά και σε διάφορες διχρωμίες. Μοναδικά σχέδια για όλα τα γούστα, για να κοσμήσουν το χέρι της αγαπημένης σας, σε άριστες τιμές, από 80 έως 300€ τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα και τοποθετούν πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας.
  • Mεγάλη ποικιλία σε κορνίζες και εικόνες Αγίων. Ένα μοναδικό δώρο για τη γέννηση ενός μωρού, τη βάπτιση, τον αρραβώνα αλλά και όποια άλλη περίσταση απαιτεί κάτι ιδιαίτερο. Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε την εικόνα του Αγίου που επιθυμείτε και το  ART & GOLD να σας την ετοιμάσει σε μια από τις 3 διαθέσιμες διαστάσεις.
  • Tεράστια ποικιλία σε σχέδια, χρώματα, μοντέλα και μάρκες ρολογιών που θα σας εντυπωσιάσουν! Μοναδική ποικιλία για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και ταιριάζει στο γούστο του αγαπημένου σας προσώπου.
  • Iδιαίτερες δημιουργίες σε κρεμαστά, κολιέ, μενταγιόν κ.α από Χρυσό, Λευκόχρυσο και Ροζ Χρυσό στα 14 καράτια. Μοναδική ποικιλία σχεδίων με πέτρες Ζιργκόν, Swarovski και τιμές από 50€ έως 110€.

Χρυσοχοΐον ART & GOLD – Μαυρόπουλος Θωμάς

Νικολάου Πλαστήρα 62Α, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333 026745

www.art-gold.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *