ΤΟΠΙΚΑ posted by

ΤΑΒΕΡΝΑ “ΜΑΚΗΣ”: Διαχρονική αξία με νέες γεύσεις, νέα υπηρεσία Delivery και ίδια αυθεντική ποιότητα!

ΤΑΒΕΡΝΑ “ΜΑΚΗΣ”: Διαχρονική αξία με νέες γεύσεις, νέα υπηρεσία Delivery και ίδια αυθεντική ποιότητα!

Η αυθεντική Ελληνική κουζίνα της ταβέρνας Ο ΜΑΚΗΣ” στο Βρυσάκι είναι διαχρονική και η προτίμηση του κόσμου είναι μεγάλη για πολλά χρόνια τώρα.

Από το 1993 μας υποδέχεται στον όμορφο χώρο της οικογένειας του Μάκη Καθρέπτη. Εδώ και λίγες εβδομάδες στην ταβέρνα ΜΑΚΗΣ  σερβίρονται εύγευστες επιλογές από κοντοσούβλι κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, πρόβιο μέχρι και doner kebab τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα!

Όλες τις νέες υπέροχες γεύσεις, οι πελάτες της ταβέρνας “Ο ΜΑΚΗΣ” στο Βρυσάκι έχουν τη δυνατότητα να τις απολαύσουν πλέον με ένα τηλεφώνημα στο χώρο τους. Η νέα υπηρεσία Delivery καλύπτει την πόλη της Αλεξάνδρειας όπως επίσης και 2 χωριά του δήμου μας, το Νησί και το βρυσάκι. 

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος έχουν φροντίσει να προσαρμόσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις σε μοναδικά πακέτα γευμάτων 2 ατόμων αλλά και 4 ατόμων κι έτσι μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη για μεσημεριανό η βραδινό φαγητό στο σπίτι αλλά και στην επιχείρηση για όποιον εργάζεται εκείνη την ώρα.

Δοκιμάστε τo νέo μοναδικό κοντοσούβλι κοτόπουλο, το γευστικότατο κοντοσούβλι χοιρινό, το νέο λαχταριστό Burger και πολλές ακόμη υπέροχες γεύσεις που θα βρείτε στο νέο κατάλογο Delivery!

Η ελάχιστη παραγγελία για Delivery είναι 10€ και μπορείτε να επικοινωνήσετε για παραγγελία στο τηλέφωνο: 23330 51596

Η υπηρεσία Delivery λειτουργεί από Τρίτη έως Σάββατο από τις 12:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και την Κυριακή από τις 12:00 το πρωί έως τις 16:00.

Δείτε παρακάτω τον πανέμορφο χώρο του καταστήματος στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τα λαχταριστά φαγητά όπως επίσης και φωτογραφίες από τα νέα προϊόντα του καταλόγου που θα εντυπωσιάσουν με μια δοκιμή:

Ταβέρνα «Μάκης»

Βρυσάκι (έναντι γηπέδου)

 Τηλέφωνo: 2333051596

 FacebookΚλικ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *