ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην αυλή επιχείρησης στο δήμο Αλεξάνδρειας – που είναι;

Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στην αυλή επιχείρησης στο δήμο Αλεξάνδρειας – που είναι;

Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό έχει στηθεί τα φετινά Χριστούγεννα στην αυλή επιχείρησης στο δήμο Αλεξάνδρειας.


Πρόκειται βέβαια για την ταβέρνα «Ο ΜΑΚΗΣ» στο Βρυσάκι, της οποίας η αυθεντική Ελληνική κουζίνα είναι διαχρονική και η προτίμηση του κόσμου είναι μεγάλη για πολλά χρόνια τώρα.

Από το 1993 μας υποδέχεται στον όμορφο χώρο της οικογένειας του Μάκη Καθρέπτη. Εδώ και λίγες εβδομάδες στην ταβέρνα ΜΑΚΗΣ  σερβίρονται εύγευστες επιλογές από κοντοσούβλι κοτόπουλο, χοιρινό, μοσχάρι, πρόβιο μέχρι και doner kebab τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα!

Όλες τις νέες υπέροχες γεύσεις, οι πελάτες της ταβέρνας «Ο ΜΑΚΗΣ» στο Βρυσάκι έχουν τη δυνατότητα να τις απολαύσουν πλέον με ένα τηλεφώνημα στο χώρο τους. Η νέα υπηρεσία Delivery καλύπτει την πόλη της Αλεξάνδρειας όπως επίσης και 2 χωριά του δήμου μας, το Νησί και το βρυσάκι. Δοκιμάστε τo νέo μοναδικό κοντοσούβλι κοτόπουλο, το γευστικότατο κοντοσούβλι χοιρινό, το νέο λαχταριστό Burger και πολλές ακόμη υπέροχες γεύσεις που θα βρείτε στο νέο κατάλογο Delivery!

Για μια ακόμη χρονιά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχουν ετοιμάσει ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Βασικό χαρακτηριστικό της πανέμορφης αυτής ατμόσφαιρας που έχουν ετοιμάσει, το μεράκι και η αγάπη γι αυτό που κάνουν. Όλα το σκηνικό το οποίο θα δείτε παρακάτω έχει δημιουργηθεί από υλικά όπως φελλοί από μπουκάλια, παλέτες, κορμοί δέντρων κλπ, τα οποία αν αξιοποιηθούν και χρησιμοποιηθούν σωστά φέρνουν το παρακάτω αποτέλεσμα. 

Δείτε παρακάτω τον πανέμορφο χώρο του καταστήματος στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τα λαχταριστά φαγητά όπως επίσης και φωτογραφίες από τα νέα προϊόντα του καταλόγου που θα εντυπωσιάσουν με μια δοκιμή:

Ταβέρνα «Μάκης»

Βρυσάκι (έναντι γηπέδου)

 Τηλέφωνο: 2333051596

 FacebookΚλικ ΕΔΩ

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *