ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πως περιέγραψε την περιπέτειά του ο αγρότης που παρασύρθηκε από τα νερά στην Ημαθία: “Την γλίτωσα..”

Πως περιέγραψε την περιπέτειά του ο αγρότης που παρασύρθηκε από τα νερά στην Ημαθία: “Την γλίτωσα..”

Σοκάρει η περιγραφή του 65χρονου οδηγού που θεωρείτο αγνοούμενος και κόντεψε να πνιγεί εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Ημαθία την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 (κλικ ΕΔΩ

Πώς σώθηκε από τον ορμητικό ποταμό και τι αποκάλυψε για την περιπέτεια που έζησε.

Ο Θόδωρος Δομουτζής, Βεροιώτης αγρότης οικογενειάρχης περιγράφει την απίστευτη περιπέτειά του στην Ημαθία, και λέει πως είδε κατάματα να έρχεται το τέλος του!

“Αυτόν τον δρόμο τον περνάω σε καθημερινή βάση, διότι έχω ένα κτήμα με σπίτι και πολλές φορές μένω και εκεί. Πέρασα και σήμερα το πρωί 8 παρά 5, έκανα την δουλειά μου και 8 και 25 ακριβώς επιστρέφοντας ξαναπερνάω, πριν περάσω εγώ, περνάει και ένα ακόμα αυτοκίνητο με διαφορά δευτερολέπτων αλλά ήταν πιο μεγάλο από το δικό μου”, αφηγείται και συνεχίζει λέγοντας:

“Το κακό έγινε όταν τα ξύλα έφραξαν το νερό, ήρθαν και χτύπησαν την ρόδα και μετά έπεσα κάτω από την γέφυρα. Η πίεση του νερού παρέσερνε το αυτοκίνητο, εκείνη την στιγμή φοβήθηκα πολύ, σκέφτηκα πως έρχεται το τέλος. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα με τα πόδια μου, πιάστηκα από κάτι ξύλα και σώθηκα. Την γλίτωσα, ήμουν τυχερός στην ατυχία μου. Πίσω μου ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο, και ο οδηγός του ειδοποίησε τις αρχές. Πήγα σπίτι να κάνω μπάνιο, να αλλάξω ρούχα και πήρα την πυροσβεστική αργότερα. Νομίζανε ότι είχα παραμείνει μέσα στο αυτοκίνητο και ότι είχα παρασυρθεί…”.

Τι αποκάλυψε στους Πυροσβέστες

Ο οδηγός, που παρέμενε αγνοούμενος από νωρίς το πρωί, βρέθηκε αργότερα σώος. Όπως είπε στους διασώστες, πρόλαβε να βγει από το ΙΧ που οδηγούσε, όταν αυτό παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού, που φαίνονται στο επόμενο βίντεο. Ο οδηγός μάλιστα επέστρεψε στη Βέροια για να ειδοποιήσει την οδική βοήθεια, χωρίς να ενημερώσει την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Έτσι βρισκόταν εν αγνοία του, σε εξέλιξη, ένα θρίλερ στο σημείο, με τους διασώστες να ψάχνουν για ώρες να τον βρουν. Όταν επέστρεψε στο σημείο για να βρει και εκείνος το όχημά του, οι Πυροσβέστες διαπίστωσαν έκπληκτοι, ότι ήταν ο άνθρωπος που αναζητούσαν.

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει μετά από ειδοποίηση αυτόπτη μάρτυρα. Όπως ανέφερε, είδε το αυτοκίνητο να προσπαθεί να περάσει την κοίτη του ποταμού αλλά το παρέσυρε η μεγάλη πίεση του νερού. Ξαφνικά όπως είπε, το ΙΧ χάθηκε από το οπτικό του πεδίο και από εκείνη τη στιγμή δεν το είδε ξανά…

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Πηγή: NewsIt.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *