ΤΟΠΙΚΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ
Πάρε το χρόνο σου με τις αποφάσεις που χρειάζεται να εφαρμόσεις αλλά δώσε προσοχή σε αυτό που αναδύεται τώρα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές ιδέες που σχετίζονται με τη μάθηση, τη διδασκαλία, τη δημοσίευση και τη σύνδεση. Με την άμεση στροφή του Χείρωνα σήμερα, υπάρχει μια ευχάριστη αλλαγή ρυθμού και μια συνειδητοποίηση ή αποκάλυψη που σε ωθεί να αναλάβεις τις ευθύνες και να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία. Απόφυγε το άγχος στα εργασιακά και μη δίνεις σημασία σε κουτσομπολιά και πηγαδάκια που στήνονται. Παιχνίδια της Πανσελήνου είναι που πρέπει να ξεπεράσεις. Εκμεταλλεύσου τη ρομαντική πλευρά του αποψινού φεγγαριού και μη δημιουργείς προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τους θαυμαστές σου να σου ανεβάσουν την ψυχολογία, όμως μη παίρνεις τοις μετρητοίς τα λόγια τους.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος στον τομέα των πόρων σου νωρίς το πρωί μπορεί να ρίξει φως σε ένα οικονομικό θέμα σου ή σε ζητήματα γύρω απ’ τα προσωπικά αντικείμενα, τα ταλέντα και την υποστήριξη. Μια αποκάλυψη στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες και ουσιαστικές ιδέες τις επόμενες μέρες. Κάποια γεγονότα ή και συμπεριφορές του ερωτικού σου συντρόφου μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου απέναντί του. Πριν όμως αρχίσεις τις διαμαρτυρίες κάνε μια δεύτερη σκέψη ή δώσε του την ευκαιρία να απολογηθεί. Εσύ που είσαι μόνη, αντιμετώπισε τις συναισθηματικές ανάγκες και ανασφάλειές σου με αγάπη και κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο νωρίς σήμερα, τραβώντας τα ισχυρά και θαμμένα ή μη αναγνωρισμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Αυτή όμως μπορεί να είναι μια στιγμή απελευθέρωσης μιας και σου δίνεται η δυνατότητα αναγνώρισής τους. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στα εργασιακά ή να πάρεις κρίσιμες αποφάσεις καλύτερα να περιμένεις να ξεκαθαρίσει λιγάκι το τοπίο γύρω σου. Επίλεξε και επινόησε για απόψε ευχάριστες δραστηριότητες με το σύντροφό σου που θα ηρεμήσουν την ένταση που επικρατεί ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις και ειδήσεις απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να σε απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή Πανσέληνος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα μυστικό ή ιδιωτικό ζήτημα στην ευαισθητοποίηση, ένα έργο σε καρποφορία ή ένα θέμα υγείας. Μια ισχυρότερη συνειδητοποίηση των αληθινών συναισθημάτων σου μπορεί να διευκολύνει τη θεραπεία. Ο Χείρωνας από την άλλη με την άμεση ετήσια στροφή του σε ενθαρρύνει να εργαστείς με τις ανασφάλειές σου, σχετικά με την πορεία της ζωής σου και την κατεύθυνση των εργασιακών σου σχεδίων. Μην κινείσαι παρασκηνιακά και μην εκτίθεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανταπόκριση που περιμένεις απ’ το άτομο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να καθυστερεί. Μην απογοητεύεσαι.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα μπορεί να σου υπενθυμίσει την ανάγκη σου να δώσεις περισσότερη σημασία σε φίλους, όνειρα, ελπίδες, επιθυμίες και στόχους ευτυχίας. Κάποια σύγχυση είναι πιθανή καθιστώντας σοφό να περιμένεις πριν κάνεις ακραίες αλλαγές. Ωστόσο η διαίσθησή σου κάτι προσπαθεί να σου πει που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ο Χείρωνας στρέφεται σε ορθή πορεία μετά από αρκετούς μήνες ανάδρομης κίνησης και σε ωθεί να διαπιστώσεις ξαφνικά πως είσαι εξοπλισμένη διανοητικά και συναισθηματικά, να αφήσεις ή να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειές σου στα εργασιακά και να προχωρήσεις μπροστά. Κοίτα να κατευνάσεις λιγάκι τα πνεύματα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που αφορούν νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ετήσια άμεση στροφή του Χείρωνα μετά από μήνες ανάδρομης κίνησης συμβαίνει σήμερα βοηθώντας σε να εντοπίσεις και να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω στους στόχους και τα όνειρά σου. Η Πανσέληνος νωρίς επίσης σήμερα μπορεί να φέρει τη φήμη, την καριέρα ή τις επαγγελματικές σου ευθύνες στην επιφάνεια. Απόφυγε τα καβγαδάκια με τον ερωτικό σύντροφό σου και τις διαφωνίες. Ασχοληθείτε καλύτερα με κάτι πιο εποικοδομητικό που θα κατευνάσει την ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, μάθε να είσαι υπομονετική και να μην απογοητεύεσαι με τις εξελίξεις και τους ρυθμούς νέων γνωριμιών.

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα μπορεί να χρησιμεύσει σαν υπενθύμιση των αναγκών σου για αυξημένη ελευθερία, αυθορμητισμό και νέες εμπειρίες. Μια ιδέα για την οποία εργάζεσαι και μάχεσαι αυτήν την περίοδο αρχίζει να αποδίδει. Ίσως να υπάρξει ένα χαοτικό κλίμα στα εργασιακά που όμως αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία και οργάνωση. Η κτητική σου συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, γι’ αυτό πρόσεξε πως θα καλύψεις τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου για συντροφικότητα σε κάνει να έχεις εξαιρετικά πολλές προσδοκίες από νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Χείρωνας στρέφεται σε ορθή πορεία μετά από πολλούς μήνες σήμερα κι αυτή η ετήσια ανάκαμψη δείχνει την αυξανόμενη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις θεραπευτικές χρήσιμες και ενδυναμωτικές αλλαγές. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για καθημερινές ρουτίνες, για εργασία, θέματα υγείας ή και φυσικής κατάστασης. Τα συναισθήματα είναι δυνατά αυτήν τη στιγμή βρίσκονται σε μάχη με τη λογική. Αν νιώθεις ότι υπάρχουν γύρω σου αρρωστημένες καταστάσεις και πρόσωπα καιρός να κάνεις τις αλλαγές και τα ξεκαθαρίσματά σου. Μη γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Σκηνές ζήλιας και χειραγώγησης τραυματίζουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει πρόσεξε μήπως προσπαθεί να σε εξαπατήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα το πρωί συμβαίνει στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου. Αυτό μπορεί να φέρει και να δημιουργήσει ένα σημείο καμπής ή μια επαναστατικότητα από μέρους σου. Πάρε το χρόνο σου προκειμένου να επεξεργαστείς τα πάντα πριν εφαρμόσεις αλλαγές ή κοινοποιήσεις σχέδια και προθέσεις. Ο πληγωμένος θεραπευτής Χείρωνας στρέφεται σε ορθή φορά σήμερα και αυτό επίσης μπορεί να οδηγήσει σε μια προσωπική εξέλιξη ή μια περίσταση που σε ωθεί να αναλάβεις μια προβληματική περιοχή ή να κατανοήσεις ένα πρόβλημα από το παρελθόν. Μην οδηγείς τις καταστάσεις στα άκρα με τον ερωτικό σύντροφό σου χωρίς να είσαι προετοιμασμένη και απόλυτα βέβαιη. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι απ’ την εικόνα και την ευχέρεια λόγου νέων γνωριμιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ενώ υπάρχει μια νέα και απαραίτητη εστίαση στη συναισθηματική ευεξία και την ανάγκη για προσωπικό χρόνο στη ζωή σου τώρα, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να φέρει στο φως ένα θέμα εργασίας ή και υγείας που χρειάζεται προσοχή. Πάρε το χρόνο να επεξεργαστείς τα πάντα πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις και κάνεις κινήσεις, αφού τα συναισθήματα υπερτερούν -περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Κόντρες, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες απόψε μπορεί να χαλάσουν το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον ερωτικό σύντροφό σου. Ρίξε τους τόνους και μέτρα τις κουβέντες σου καλού κακού. Εσύ που είσαι μόνη, σήμερα είναι προτιμότερο να μην κάνεις κάποια κίνηση προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματα υπερτερούν της λογικής σήμερα αλλά καταφέρνεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Απόλαυσε νέες ιδέες και παίξε μαζί τους, αλλά φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια. Έχε το νου σου για την αποφυγή λαθών στα εργασιακά και μη βιάζεσαι να μιλήσεις ή και να παραδώσεις. Η Σελήνη πλησιάζει στο χώρο του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σου. Η ενέργεια της σημερινής Πανσελήνου μπορεί να προκαλέσει μια καμπή σε μια ρομαντική υπόθεση (όπως τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου), ένα παιδί ή μια φιλία. Εσύ που είσαι μόνη, ρίξε τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου, τόσο ώστε να μην θίγεις ή αδικείς τον εαυτό σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Χείρωνας στρέφεται σε ορθή φορά μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης κι αυτό μπορεί να χρησιμεύσει στο να αναλάβεις και να αντιμετωπίσεις προβληματικές καταστάσεις στη ζωή σου. Επίσης μια Πανσέληνος που συμβαίνει σήμερα μπορεί να τραβήξει κάθε είδους συναισθήματα στην επιφάνεια και να μπερδέψει τις προτεραιότητές σου. Παρόλα αυτά η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι, την οικογένεια, στα συναισθήματα και στα ιδιωτικά, προσωπικά σου σχέδια. Μπορείς να εκφράσεις τα παράπονά σου στον ερωτικό σύντροφό σου, χωρίς γκρίνια και υψηλούς τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το παρελθόν να σε κρατά δέσμιά του.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *