ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έριξαν πίσσα στις λακκούβες της Αλεξάνδρειας

Έριξαν πίσσα στις λακκούβες της Αλεξάνδρειας

Ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους της Αλεξάνδρειας και του δήμου μας γενικότερα, είναι η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί δρόμοι. 

Οι λακκούβες σε πολλά σημεία είναι επικίνδυνες, αλλού μεγαλύτερες και αλλού πιο μικρές.

Τα παράπονα των κατοίκων συνεχόμενα για προβλήματα στην μετακίνηση.

Το πρωί της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2019 είδαμε συνεργεία του δήμου Αλεξάνδρειας να ρίχνουν πίσσα στις λακκούβες της πόλης.

Βέβαια και εδώ αρκετοί κάτοικοι είπαν πως πρόκειται για μπαλώματα ενώ άλλοι ανέφεραν πως από το τίποτα, κάτι ήταν και αυτό.

12 Comments

  • Και την Αγκάθια να ρίξουν κ να κλείσουν καμία λακκούβα δεν βλάπτει!! Αλλά έχουμε άφαντο τον πρόεδρο!! Που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα προβλήματα!!

    • Μάλλον εσύ είσαι άφαντος/-η από το χωριό…Όλοι είδαμε σήμερα τον Πρόεδρο ο ίδιος να ρίχνει πίσσα στις λακκούβες και μάλιστα ήταν φανερό πώς έβαλε χρήματα από την τσέπη του κι όποιος ήταν μπροστά καταλαβαίνει τι λέω.Τα προβλήματα του χωριού τα λύνει και δεν είναι τυχαίο που δεν έχει κανείς μας παράπονο, ακόμη και εμείς που δεν τον ψηφίσαμε. Προφανώς τα προσωπικά σου προβλήματα δεν λύνει και ενοχλείσαι!Είναι άδικο να μην αναγνωρίζουμε το έργο νέων παιδιών που προσπαθούν για τον τόπο τους.Με το να τους ρίχνουμε άδικα λάσπη θα τους απομακρύνουμε και οι μόνοι χαμένοι θα είμαστε εμείς.

  • ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΣΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΆΤΟΜΑ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠ ΑΥΤΟΝ.

  • Oti na nai einai oli tous stelnoun atoma pou den gnorizoun auti tin douleia na klisoun tis tripes den treponte ligo ola ta xwria ta exoun …… dromo gia dromo den afisan. Anigoun na perasoun ena kalodio tou ote kai klinoun opws na nai.

  • Εκτός από τις λακκούβες καλό θα ήταν τα συνεργεία του δήμου όταν σκάβουν για διάφορες εργασίες εκτός από το χώμα να μεριμνούν κ για λίγη πίσσα … μην τρέχει το χώμα στις υδρορροες κ μετά λιμνάζουν τα νερά, δεν τραβάνε τα φρεάτια το νερό της βροχής κτλπ.. στην Νικ Πλαστήρα κ 10 και 18 ακόμα περιμένουν!!! ( σε 2 Σημεία)
    Επίσης στην Βιζυηνού λίγο έλειψε να καβαλήσει ένας “πατημένος” οδηγός(μάλλον δεν ήταν Αλεξανδρινός… γιατί εμείς προσέχουμε!!!) το πεζοδρόμιο όταν αντιλήφθηκε πως θα σπάσει το αμάξι του ..με αποτέλεσμα να τρομάξει δυο πιτσιρίκια που βρισκοντουσαν στο πεζοδρόμιο εκείνη την ώρα!
    Έλεος… λίγη υπευθυνότητα σε ότι αναλαμβάνετε να διεκπεραιωσετε δεν Βλάπτει Κύριοι….

  • ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΚΗ ΝΙΑΖΕΣΕ ΓΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΕΝΩ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΗΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ

  • Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΆΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΆΠΟΝΑ ΤΟΥ, ΓΙ’ΑΥΤΌ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ Κ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΙΠΌΝ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΌΤΙ ΑΦΟΡΆ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΗ Κ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΏΜΑΤΟΣ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΔΉΜΟΣ–ΟΤΕ –ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Κ. ΑΝΏΝΥΜΕ Κ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.

  • Η πισσα με μια νεροποντη θα φυγει γιατι σευγρο εδαφος δεν κολλαει.Πεταξανε χιλαιδες ευρω για 2 εβδομαδες γιατι το καλοκαιρι δεν κανουνε αυτη την δουλεια.Η προσπαθεια καλη αλλα η ιδια γουρνα θα μεινει.

  • Οι κάτοικοι της ενορίας του Αγίου Αλεξάνδρου, ευχαριστούν ιδιαιτέρως τη δημοτική αρχή για όσες παρεμβάσεις γίνανε στην περιοχή και για τον εξαιρετικό στολισμό της περιοχής επίσης. Ώρα ευθύνης?

  • Κλείστε καμία γουρνα σωστά μην βάζετε μόνο πισα πάτε δείτε λίγο από τον γαλαξία ως της γραμμές καψοχωριου έχει 800!!!!! Λακουβες

  • 59300

  • Μην βάζετε μόνο πισα και γίνετε βουνό δλδ πρέπει να πάρουμε αγροτικά πατε δείτε από τον γαλάξια ως της γραμμές καψοχωριου αυτό θα πει ώρα ευθύνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *