ΤΟΠΙΚΑ posted by

Έκτακτο: Με προσωπικό ασφαλείας θα μαζέψει τα σκουπίδια ο δήμος Αλεξάνδρειας

Έκτακτο: Με προσωπικό ασφαλείας θα μαζέψει τα σκουπίδια ο δήμος Αλεξάνδρειας

Από την Αντιδημαρχία ΥΔΟΜ, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι:

Η υπηρεσία καθαριότητας, το Σάββατο 04/01/2020, την Κυριακή 05/01/2020 & τη Δευτέρα 06/01/2020 (ημέρα των Αγίων Θεοφανίων), θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών ως προς την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι κατά τις ως άνω ημέρες, να διατηρούν τα απορρίμματα στις οικίες τους, ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα απόθεσης απορριμμάτων εκτός των κάδων και διασποράς τους στο οδόστρωμα, με στόχο τη διατήρηση της καθαριότητας των οδών και πεζοδρομίων καθώς και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας του Δήμου.

Επίσης, παρακαλούμε να μην αποθέτονται ογκώδη αντικείμενα πλησίον των κάδων ή στα πεζοδρόμια χωρίς να προηγηθεί επικοινωνία με την υπηρεσία για την προγραμματισμένη συλλογή τους (τηλ.: 2333 0 25500 & 2333 0 51600).

9 Comments

  • Είδαμε και τις άλλες μέρες τρεις εβδομάδες έχουν να περάσουν από Νησέλι ντροπη

    • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΕΛΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΩΡΙΑ.

  • Απολύτως κατανοητό και αναγκαίο. Πρέπει να πάρουν κι αυτοί οι άνθρωπο άδεια χρονιάρες μέρες. Μπορούμε να κρατήσουμε τα σκουπίδια 2-3 ημέρες στο σπίτι, στην αυλή ή στο μπαλκόνι, δεν χάλασε ο κόσμος.

    Το κακό είναι ότι και τις κανονικές εργάσιμες ημέρες, όταν δεν είναι θρησκευτική ή άλλη αργία ούτε συντρέχουν έκτακτοι λόγοι, η αποκομιδή των απορριμμάτων είναι πλημμελέστατη, ιδίως στα χωριά. Κάτι πρέπει να γίνει. Διορισμοί / προσλήψεις; Αγορά περισσότερων απορριμματοφόρων; Δεν ξέρω. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορεί και το 2020 να μάς πνίξει η βρόμα. Και καλά τώρα τον χειμώνα, που έξω είναι πιο κρύο κι απ’ το ψυγείο. Το καλοκαίρι κινδυνεύει στ’ αλήθεια η δημόσια υγεία, αν συνδυστεί και με τα αδέσποτα.

  • ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ…ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ ΕΝ ΕΤΗ 2020..

  • Ο δήμος έγινε ιδιοκτησία αδελφέ..δεν το πήρες χαμπάρι ? ?

  • Εσύ Γκιρινη και οι υπόλοιποι εκεί του δήμου λέμε τώρα δήμος, γιατί ούτε δήμος δεν λέγεται αυτό που έχουμε άλλα τέλος πάντων, τα αφήνεις στο σπίτι σας;;;;; Ούτε ίχνος ντροπή δεν έχετε….

  • Χαχαχαχαχαχαχαχαχχα

  • δεν εχει λεμε. τα παραπονα σου μπροστα στον δημαρχο αν εχεις προβλημα. και οχι διαδυκτυακως. και αν εχει τα κοτσια να του τα πεις. γιατι αν δεν τα πεις τε τα τετ δεν εισαι ανδρας. εισαι δειλος

  • ρε παιδια το κουγκα θα ελινε το προβλημα σε τρεις ημερες δει πηγε εκει για μισθο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *