ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Με το δεξί στη νέα δεκαετία ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – νίκη με 74-76 μέσα στην Κατερίνη επί της ΑΓΕΠ

Με το δεξί στη νέα δεκαετία ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας – νίκη με 74-76 μέσα στην Κατερίνη επί της ΑΓΕΠ

Με ένα πολύ μεγάλο διπλό έφυγε από το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης η ανδρική ομάδα του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας. 

Η νεανική ανδρική ομάδα του Άθλου Αλεξάνδρειας  στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ανδρών της Α΄ Κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ παίζοντας με πολύ μεγάλη συγκέντρωση, αγωνιστική πειθαρχία και ωριμότητα κατάφερε να υπερκεράσει την δυναμική και πολύπειρη ομάδα της ΑΓΕ Πιερίας παίρνοντας τη νίκη μέσα από τη διαδικασία της παράτασης, αφού το σκορ της κανονικής διάρκειας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 69-69.

Οι νεαροί αθλητές του Άθλου, χαρακτηριστικό ήταν ότι χρησιμοποιήθηκαν 10 παίδες και έφηβοι και μόλις δύο άνδρες ηλικίας 19 και 25 ετών, πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το έχασαν για μικρό διάστημα στην Τρίτη και στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου.

Στο τέλος της κανονικής διάρκειας και με το σκορ να είναι 66-66 η ΑΓΕΠ πέρασε μπροστά με 69-66 χάρη σε ένα εκτός ισορροπίας τρίποντο του Μέλλιου. Με μόλις 1’’ να απομένει κι ενώ το παιχνίδι φαινόταν χαμένο για τον Άθλο ο αθλητής της ομάδας της Αλεξάνδρειας Γιώργος Παύλου με μια πολύ έξυπνη επαναφορά της μπάλας στη πλάτη του αντιπάλου πήρε το τρίποντο της ισοφάρισης και ευστόχησε στέλνοντας την ομάδα του στην παράταση.

Εκεί οι νεαροί του Άθλου έχοντας και το ψυχολογικό προβάδισμα αλλά και περισσότερες ανάσες κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση με σκορ 74-76 αφού έπαιξαν μερικές πολύ δυνατές άμυνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη εκτός έδρας νίκη του Άθλου και μάλιστα και οι τρεις να σημειώνονται απέναντι σε ομάδες της Πιερίας (ΑΓΕΠ, ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ και ΒΑΦΥΡΑΣ).

Επόμενος και τελευταίος για τον πρώτο γύρο αγώνας του Άθλου είναι η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο  11/1/2019 και ώρα 18.00 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της  Μελίκης.

Το φύλλο αγώνα:

Δεκάλεπτα: 21-23, 33-36, 56-53, 69-69, 74-76

ΑΓΕΠ(Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδης, Μωισίδης 21 (3), Βαιτσόπουλος 2, Παπαδόπουλος 15 (3), Μέλλιος 17 (3), Γκαβοτάσιος, Βαφόπουλος 8, Καρατόλιος 6, Παπάς, Κουρκούτας 4, Ζαπανιώτης 1, Σιγανός.

ΑΘΛΟΣ (Αγγέλης): Αγγέλης, Παπαζήσης, Παπαγεωργίου, Στάκταρης, Μούτσα 9 (1), Τακουτής 5, Σιτσάνης 8, Παύλου 5 (1), Χαριτόπουλος 15 (2), Τσαρούχας 20 (3), Μηντζαρίδης 14, Γερόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *