ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου

Κριός
Αφήνοντας σήμερα το μυαλό σου να περιπλανηθεί μπορείς να αυξήσεις τις γνώσεις σου στα εργασιακά. Οι ενέργειες ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα σου τόσο με ευχάριστους όσο και με χρήσιμους τρόπους. Οι συνομιλίες για τους στόχους, τις μεγάλες κινήσεις ή τις στρατηγικές και τις επιχειρήσεις μπορούν να είναι γόνιμες. Μοιράσου τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να δώσεις έμφαση αυτό το διάστημα στην κοινωνική σου ζωή που επιφυλάσσει εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες βοηθούν στην εξομάλυνση των προβληματικών περιοχών της ζωής σου και οι συνομιλίες με άτομα που εμπιστεύεσαι λειτουργούν βοηθητικά. Ο Δίας ευθυγραμμίζεται με το νότιο κόμβο νωρίς σήμερα και μπορείς να έχεις πλήρη επίγνωση των στάσεων, των προοπτικών και των πεποιθήσεων, ιδιαίτερα για τις υλικές φιλοδοξίες σου. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφο σου και δείξε του τα συναισθήματα σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις φέρνει η σημερινή μέρα για τη συναισθηματική σου ζωή.

Δίδυμοι
Σήμερα αισθάνεσαι ιδιαίτερα άνετα κι αυτό ενθαρρύνει τη φαντασία σου. Η υπομονή είναι πιο φυσική με την επιρροή Ερμή – Ποσειδώνα κι αυτό ευνοεί τα σχέδια σου. Καθώς χαλαρώνεις καταλήγεις σε χρήσιμα συμπεράσματα. Οι δυνάμεις φαντασίας και δημιουργικού ενθουσιασμού είναι εξαιρετικές και μπορείς να αποκαλύψεις κάτι μυστικό ή κάτι κρυμμένο. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις εξίσου όμορφα χωρίς την παρουσία ενός μόνιμου συντρόφου στο πλάι σου.

Καρκίνος
Μπορείς να εστιάσεις την προσοχή σου σε πρακτικά επαγγελματικά θέματα καθώς και οι αλληλεπιδράσεις με συναδέλφους είναι εξαιρετικές. Η ανταλλαγή απόψεων θα σε κάνει να διαπιστώσεις πως πάντα υπάρχει κάτι πολύτιμο για μάθηση. Προσπάθησε να προσεγγίσεις επικοινωνιακά τον ερωτικό σύντροφο σου και να λύσετε τα όσα νιώθετε να σας χωρίζουν. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν επανέρχεται πολλά υποσχόμενο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τους όρους σου,  έτσι ώστε να εισπράξεις αυτά που έχεις ανάγκη.

Λέων
Σήμερα είσαι σε θέση να λύσεις ένα συναισθηματικό πρόβλημα και οι στενές σχέσεις μπορούν να ευδοκιμήσουν μέσα από υποστηρικτικές αλληλεπιδράσεις ενώ η διαίσθηση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και ενέργειες. Αξιοποίησε σωστά τις ευνοϊκές επαγγελματικές συνθήκες που επικρατούν. Εξοικονόμησε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφο σου, μιας και η βραδιά είναι ιδανική για στιγμές πάθους και τρυφερότητας. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθούν οι κρυμμένοι σου θαυμαστές.

Παρθένος
Διοχέτευσε σήμερα την αυξημένη σου ενέργεια σε σημαντικές δραστηριότητες με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα σε απόλυτη αρμονία. Απόλαυσε τη συζήτηση των προσωπικών εργασιακών σου σχεδίων με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και κράτησε τις απόψεις τους που φαίνεται να λειτουργούν βοηθητικά. Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική και συναισθηματική σχέση με το σύντροφο σου. Ζήσε στιγμές πάθους και κάνε την βραδιά ιδανική. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να ταράζει την ηρεμία σου και να προσθέτει χρώμα και νόημα στη ζωή σου.

Ζυγός
Η σημερινή όψη Ερμή – Ποσειδώνα σε γεμίζει ενέργεια και σε παροτρύνει να απολαύσεις οποιαδήποτε ψυχική δραστηριότητα που απορροφά ή αναπτύσσει το μυαλό και τη σκέψη σου. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να υπερέχεις σε οτιδήποτε απαιτεί φαντασία,  ή κάτι που μπορεί να ωφεληθεί μέσα από μια σκληρή απόφαση. Μια ευχάριστη εξέλιξη στα εργασιακά επαναφέρει τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Απόλαυσε τις στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου, καθώς και με τα οικεία, οικογενειακά σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι μόνη, μια προσπάθεια επανασύνδεσης από μέρους σου, μπορεί να πιάσει τόπο.

Σκορπιός
Υπάρχει σήμερα γύρω σου μια θετική και δημιουργική ενέργεια και είναι μια καλή στιγμή για φαντασία και συνομιλίες που εμπνέουν. Μπορεί να θελήσεις να τραβήξεις τον εαυτό σου μακριά απ’ τις λεπτομέρειες μιας συγκεκριμένης κατάστασης ή ενός προβλήματος, δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου. Τα λόγια και οι ιδέες σου λαμβάνονται υπόψη στα εργασιακά με τη διαμετακόμιση του ηλιακού 3ου οίκου σου και με όλες τις σωστές αποχρώσεις, καθώς εναρμονίζεται σήμερα με τον Ποσειδώνα. Ο τομέας των συναισθηματικών σου ευνοείται ιδιαίτερα είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε όχι.

Τοξότης
Είναι μια εξαιρετική μέρα η σημερινή για όνειρα και την εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων και ευκαιριών. Ευχάριστες συνομιλίες με την οικογένεια, για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Η Σελήνη ξοδεύει μια ακόμα μέρα στον τομέα της εταιρικής σχέσης και είναι μια θετική ένδειξη για την πορεία των εργασιακών επιδιώξεων σου. Κάντε άφοβα σχέδια για το μέλλον με τον ερωτικό σύντροφο σου, μοιραστείτε επιθυμίες, συναισθήματα και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και η πιθανότητα μιας επανασύνδεσης είναι ένα καλό και εφικτό  σενάριο για σήμερα.

Αιγόκερως
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τη δημιουργία πρόσθετου χώρου για φαντασία και θαυμασμό, απομακρύνοντας σε για λίγο απ’ τα προβλήματα, δίνοντας σου τη δυνατότητα να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με ένα νέο πιο θετικό τρόπο. Δεν είναι καιρός να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις στα εργασιακά, όμως μπορείς να βοηθηθείς απ’ τις συζητήσεις και τις απόψεις τρίτων προσώπων. Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο σου και να ξεχάσεις τα όσα νιώθεις κατά καιρούς να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κάνεις τη γνωριμία που ονειρεύεσαι.

Υδροχόος
Το κλειδί σήμερα είναι να αποφύγεις την επένδυση στις λεπτομέρειες ή τον προορισμό, ώστε να μπορείς πραγματικά να απολαύσεις την ανταλλαγή και τη διαδικασία ιδεών. Επίτρεψε στη φαντασία να συμμετάσχει σε όλο αυτό έτσι ώστε να εμπνευστείς και να τονώσεις την αντικειμενικότητα σου, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στις εμπειρίες του παρελθόντος και τις επιχειρηματικές  ή οικονομικές υποθέσεις σου. Μπορείς απόψε να έρθεις και να βρεθείς πολύ πιο κοντά συναισθηματικά και ερωτικά με τον αγαπημένο σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια παλιά ιστορία ή ένας έρωτας φαίνεται να αναβιώνει.

Ιχθείς
Ο Ερμής με τον Ποσειδώνα σήμερα εναρμονίζονται και υπάρχει μια ομαλή και θετική ενέργεια γύρω σου. Η ανταλλαγή ιδεών και οι συζητήσεις σε εμπνέουν και σου δίνουν τη δυνατότητα να κοιτάξεις με μια άλλη οπτική τα θέματα που σε απασχολούν. Κάποιες απρόσμενες αλλαγές ή εξελίξεις στα εργασιακά επαναφέρουν την αισιοδοξία σου. Πρόσθεσε διασκέδαση και νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην αφήνεις τη σχέση σου να πέφτει στα δίχτα της μονοτονίας. Εσύ που είσαι μόνη, η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά νόημα μέσα από νέες γνωριμίες.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *