ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 10 Ιανουαρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Κριός
Κάνε τις ανάλογες προετοιμασίες για τα σχέδια που θέλεις να προωθήσεις, να προλάβεις μια προθεσμία ή να προχωρήσεις ένα σχέδιο που έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, τώρα που οι συνθήκες σε ευνοούν. Πληροφορίες και παρατηρήσεις στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως θα σε ωφελήσουν, γι’ αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αρχίσεις τα παράπονα. Κάποια συναισθηματικά σκαμπανεβάσματά σου πιθανά να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα έντασης στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις και άσε τον ενδιαφερόμενο να σου δείξει τις πραγματικές του προθέσεις.

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να κερδίσεις ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα ή να κάνεις μια πρόοδο σε ένα έργο ή σχέδιό σου. Τις όποιες επαγγελματικές σου ανησυχίες φαίνεται να τις περνάς σε μια δεύτερη μοίρα. Είναι προτιμότερο σήμερα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις τρέχουσες καθημερινές υποχρεώσεις σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκτά μια ρομαντική χροιά κι αυτό κάνει τη βραδιά ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να μην αντέχεις την έλλειψη μιας συντροφιάς κι έτσι καταφεύγεις σε φίλους και συγγενικά σου πρόσωπα. Αρκετά βοηθητικό το πλανητικό σκηνικό για να ασχοληθείς σοβαρά με πιθανά νομικά σου θέματα.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κλείσεις διάφορες εκκρεμότητες είτε εργασιακές, γραφειοκρατικές, είτε και συναισθηματικές. Βρες τον τρόπο να διατηρήσεις την αυτοπεποίθησή σου σε σταθερά υψηλά επίπεδα και πάρε αποφάσεις που μπορεί μέχρι χθες να φοβόσουν. Μην καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα στα εργασιακά. Θέλοντας να τα προλάβεις όλα το πιθανότερο είναι να μπερδευτείς, να κάνεις λάθη και να αφήσεις τρύπες. Ασχολήσου με τον ερωτικό σύντροφό σου σοβαρά και μη θεωρείς το ενδιαφέρον του δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη,  το φλερτ είναι απαραίτητο συστατικό της ζωής σου γι’ αυτό μην το βγάζεις απ’ τις προτεραιότητές σου.

Καρκίνος
Είσαι σε εξαιρετικά καλή κατάσταση σήμερα για επικοινωνία, δημιουργικότητα, συνεργασία και φυσικά ρομαντισμό. Η ικανότητά σου να επηρεάζεις τους πάντες μέσο του λόγου ή των ενεργειών σου είναι ισχυρότερη από ποτέ, γι’ αυτό και προσάρμοσε νέες εργασιακές συμφωνίες στα μέτρα τα δικά σου. Μη διστάσεις απόψε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Άλλωστε και εκείνος απ’ την πλευρά του σε παροτρύνει να το κάνεις προκειμένου να κατευνάσει τις ανησυχίες του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περάσεις μια ευχάριστη και ενδιαφέρουσα βραδιά, αρκεί να χαλαρώσεις λιγάκι και να απαλλαγείς από τα πρέπει.

Λέων
Τα ταλέντα σου σήμερα δεν περνούν απαρατήρητα καθώς και οι ικανότητές σου. Με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί τον τομέα των πόρων και του έμφυτου ταλέντου σου αυτές τις μέρες, μπορείς να ξεχωρίσεις και να διακριθείς. Μετρίασε την αυξημένη ενέργειά σου και κινήσου με στρατηγική στα εργασιακά. Πρόσθεσε διασκέδαση στο πρόγραμμα της βραδιάς με τον αγαπημένο σου και ξέφυγε απ’ τη ρουτίνα. Ναι μεν η σχέση σου βρίσκεται σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, όμως χρειάζεται και λίγη χαρά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις προκαταλήψεις και απόψεις τρίτων να σε επηρεάζουν. Πρόσεχε το πορτοφόλι σου και μην κουβαλάς πολλά χρήματα μαζί σου.

Παρθένος
Η ικανότητά σου να πάρεις το προβάδισμα, να επηρεάζεις και να πείθεις, σήμερα αυξάνεται. Οπότε σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τη μέρα ανεκμετάλλευτη. Η οξυδέρκειά σου στα εργασιακά δεν βγάζει μόνο τον εαυτό σου απ’ οποιαδήποτε δύσκολη θέση, αλλά και τους συνεργάτες σου. Προετοίμασε μια έκπληξη απόψε για τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απρόοπτες συναντήσεις, ειδήσεις και τηλεφωνήματα κρύβει η μέρα που θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση στα ύψη.

Ζυγός
Ο επαναπροσδιορισμός των στόχων σου θα σε βοηθήσει να πειστείς πως οι κινήσεις σου τις τελευταίες εβδομάδες ήταν απόλυτα σωστές και θα σε βοηθήσει να καταστρώσεις τα επόμενα βήματά σου. Η ανάγκη σου να βοηθήσεις κάποιους συνεργάτες φαίνεται ιδιαίτερα προκλητική, όσο και ικανοποιητική. Θα σε βοηθήσει άλλωστε να αποκαταστήσεις  και σχέσεις οι οποίες είχαν κατά κάποιο τρόπο τραυματιστεί. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο και βρες τις αλήθειες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην χάνεις το κέφι σου και μη μειώνεις την κοινωνικότητά σου που φαίνεται να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις.

Σκορπιός
Είσαι εξαιρετικά πειστική και προσεκτική σήμερα σε κάθε σου κίνηση. Αυτό βέβαια μόνο σε καλό πρόκειται να σου βγει, μιας και είσαι απόλυτα ενήμερη για τους στόχους και τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σου. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα προκύψουν στα εργασιακά, καθώς και στις εξελίξεις. Μια ουσιαστική συνομιλία με το σύντροφό σου μπορεί να φτάσει στην καρδιά και ουσία ενός θέματος. Να αναγνωρίσεις τις προτεραιότητές σου, ίσως επειδή είσαι σε πραγματική επαφή με τις ανάγκες σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ασχοληθείς σοβαρά με τον εαυτό σου. Να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να επαναφέρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Τοξότης
Αν δυσκολεύεσαι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σήμερα σε κάτι που είσαι παθιασμένη ή να καταστρώσεις μια στρατηγική και ένα χρονοδιάγραμμα, το πλανητικό σκηνικό είναι σύμμαχός σου. Η αυξημένη αποφασιστικότητά σου στα εργασιακά θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ενός καθαρού αέρα. Κάτι που έχεις να νιώσεις καιρό. Όσο περνούν οι ώρες της μέρας, σου δημιουργείται ένας εκνευρισμός που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεσπάσει και να διοχετευτεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου, πέτα προκαταλήψεις και στεγανά που για κάποιο απροσδιόριστο λόγο σου έχουν σφηνώσει στο κεφάλι και αφέσου σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείς να επικεντρωθείς σε φίλους, ομαδικές ενώσεις, μελέτες ή μακροπρόθεσμους στόχους με μια πιο ξεκάθαρη ματιά για το τι πρέπει να βελτιωθεί ή και να αλλάξει. Μπορείς να συναναστραφείς με ανθρώπους με μια διαφορετική κουλτούρα ή κοσμοθεωρία που θα σε βοηθήσουν και θα σε ενθαρρύνουν να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Φρόντισε να παραμείνεις ήρεμη στα εργασιακά και η πίεση των υποχρεώσεών σου να μη σου δημιουργήσει  άγχος. Μια συναισθηματική σου ανησυχία όσο περνούν οι ώρες της μέρας σε κάνει λίγο απότομη με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί να νιώσεις συναισθήματα απογοήτευσης με τις περιοριστικές συνθήκες και τους ανθρώπους. Μην πέφτεις ψυχολογικά.

Υδροχόος
Με τις πλανητικές όψεις σήμερα να επηρεάζουν το συναισθηματικό σου κόσμο, πιθανά να υπάρξουν κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Ταυτόχρονα όμως σου δίνουν και τη δυνατότητα να έρθεις σε πραγματική επαφή με τις ανάγκες σου, να διαχωρίσεις το τι είναι σημαντικό για εσένα και τη διαίσθησή σου. Τα επαγγελματικά σχέδια και οι επιδιώξεις σου βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαύεσαι. Μέχρι να φτάσεις το στόχο χρειάζεται ακόμα δουλειά. Πάρε πρωτοβουλίες και βγάλε τη σχέση με τον ερωτικό σου σύντροφο απ’ τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο ενθουσιασμό θα σου δημιουργήσει μια νέα γνωριμία που θα πρέπει να συγκρατήσεις.

Ιχθείς
Σήμερα φαίνεται να έχεις τη διάθεση να φτάσεις στον πυρήνα των υποθέσεων των στόχων και της ψυχής σου και όχι να παραμείνεις στην επιφάνεια. Καιρός να αντιληφθείς τι πραγματικά επιθυμείς και τι έχεις ανάγκη. Μπορείς να κατευθύνεις συζητήσεις και να διαπραγματευτείς με άνεση νέες εργασιακές συμφωνίες. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και βγες μπροστά. Είσαι αποφασισμένη απόψε να περάσεις καλά με τον ερωτικό σύντροφο σου, γι’ αυτό και επιτρέπεις στη φαντασία σου να σχεδιάσει τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, καινούρια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου αυτό το διάστημα και μάλιστα πολλά από αυτά θέλουν να σε διεκδικήσουν ερωτικά. Χαλάρωσε και απόλαυσε το παιχνίδι του φλερτ.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *