ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Βόλεϊ γυναικών: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3-0!

Βόλεϊ γυναικών: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3-0!

Ένα σπουδαίο παιχνίδι βόλεϊ πραγματοποιήθηκε τo απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2020 στο κλειστό Δ.Α.Κ. Αλεξάνδρειας.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου που δημιούργησε ένα φανταστικό κλίμα.

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας. Η σκληρή αλλά και σπουδαία δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις αρχίζει σιγά σιγά και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα της πόλης μας καθώς σε όλο το πρώτο σετ ακολουθούσε στο σκορ. Στο κρίσιμο σημείο όμως κι ενώ το σκορ ηταν 18-23 υπέρ του Μέγα με όπλο το καλό σερβίς η ομάδα του Γ.Α.Σ. το κατέκτησε 26-24.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στο κρίσιμο σημείο η προσωπικότητα ορισμένων αθλητριών της Αλεξάνδρειας “μίλησε” κι έτσι ήρθε το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ η ομάδα των Γιαννιτσών μπήκε πολύ δυνατά και αποφασιστικά και προηγήθηκε με 3-11. Σε εκείνο το σημείο όμως φάνηκε πως η ομάδα του coach Σταυρόπουλου είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Με την σωστή καθοδήγηση, τα κορίτσια της Αλεξάνδρειας ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και έφτασαν στην πολυπόθητη νίκη. Μία νίκη που τις φέρνει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, “φιγουράροντας” στην τρίτη θέση!

Τα σετ: (26-24, 25-22, 25-21)

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:

Προπονητής: Σταυρόπουλος Γιάννης

Συνθέσεις: Αρνάκη Ελισσάβετ, Τόζογλου Γεύση, Χατζοπούλου Δήμητρα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, Χουτζοπούλου Χριστίνα, Χουτζοπούλου Κική, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Ντούφα Στέλλα, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα.

Βαθμολογία σε 4 αγώνες: 

1) Ίκαρος Έδεσσας 12

2) Γ.Σ. Κοζάνης 11

3) ΓΑΣ Αλεξάνδρειας 7

4) Πιερικός 6

5) Γ.Σ. Γρεβενών 5

6) Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών 3

7) Καστοριά 2

8) Αρχέλαος Κατερίνης 2

Επόμενη αγωνιστική: ΑΡΧΕΛΑΟΣ – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κυριακή 19/1/2020

ώρα :18:00

Δ.Α.Κ Κατερίνης

Δείτε δηλώσεις και εικόνες από την αναμέτρηση:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *