ΤΟΠΙΚΑ posted by

Να μην ανοίξουν τα μαγαζιά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Να μην ανοίξουν τα μαγαζιά την Κυριακή 19 Ιανουαρίου προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Σύμφωνα με την παλιότερη και ισχύουσα απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, την Κυριακή  19 Ιανουαρίου 2020, προτείνουμε τα καταστήματα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, σταθερός στην απόφαση του να μην επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συντάσσεται με τη  συντριπτική πλειοψηφία των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και δεν συμμετέχει στο “παζάρι” των Κυριακών.  

Η  Κυριακή ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.

Στηρίξτε την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου, για το καλό όλων μας.

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ. Σ.

7 Comments

  • Τις προηγούμενες Κυριακές στις γιορτές ήταν ανοιχτά και δεν λέγανε τίποτα.Τώρα κλειστά.άιντε θα γεμίσει η Θεσσαλονίκη πάλι από Mexican.

    • Εσύ αυτό κατάλαβες? Χρειάζεται παιδεία όμως και από σένα κι απ΄ολους όσοι βοηθούν στην σκλαβοποίηση των εργαζομένων.

  • τα παραπονα σου αλλου bob σφουγγαρακη. Να εισαι ενημερος απο πιο νωρις

  • Ένα σωρό σκρουτζομαγαζα υπάρχουν βλέπεις συγκρίνεις τιμές και ψωνίζεις κάθε μέρα όλη μέρα με δωρεάν μεταφορικά – επιστροφή.
    Αν θέλουν μια μέρα να ξεκουράζονται ας τα κλείσουν Δευτέρα .Η Κυριακή προσφέρεται για βόλτα και για αγορές. Ψωνίζεις περισσότερα όταν έχεις χρόνο και βρίσκεσαι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
    Κανείς δεν θα παρακαλάει την τοπική αγορά για να του πουλήσει εμπόρευμα.

  • 1ο Αφού γίνεται σκλαβοποιηση των εργαζομένων δεν είδα καμια πορεία στον γίδα κατά αυτής.απεναντίας φουλ τα μαγαζιά στην σαλλονικσ κυριακάτικα.2ο Βαγγέλα παράπονα δεν κάνω ρε φιλε αλλα αυτο που γινεται σαλλονικη οταν ειναι ανοιχτα τα μαγαζια κυριακες θυμιζει χριστουγεννα.βολεύει πολύ καλά αυτό την επαρχία για πολλούς λόγους.ορδές φτάνουν.Και μην μου πεις?οι ίδιοι που έχουν μαγαζιά ψωνίζουν.Γιατί όχι.3ο εαν είδες καμια μεγαλοπορεια θεσσαλονικη αυτές τις Κυριακές πες μου.άσε δεν πρόκειται μαλλον ποτε να δεις.happy New year

  • σκλαβοποιηση εργαζομενων υπαρχει χρονια. οταν ο κοσμος εχει λεφτα πηγαινει στα καταστηματα και ψωνιζει οταν υπαρχουν προσφορες. η θεσσαλονικη για να καταλαβετε εχει 315000 κατοικους. ο γιδας εχει 14800 κατοικους. οπως καταλαβατε κυριε bob υπαρχει τεραστια διαφορα στον πληθυσμο ανα πολη πειτε μου εσεις. θα ασχοληθειτε με τα ωραρια και των δυο πολεων? εγω που ειμαι πολιτης θα νοιαστω για τον τοπο μου. δεν ασχολουμαι στο τι γινεται με τα ωραρια αλλων πολεων. οι εργαζομενοι δεν ειναι ρομποτ για να εργαζονται συνεχεια χωρις παυση. θελουν να αναπαυτουν τις κυριακες επειδη κουραζονιαι σωματικα και ψυχολογικα. αν θελεις να μαθεις για πιο λογο δεν ανοιξαν τα καταστηματα τις προηγουμενες κυριακες την ερωτηση αυτη θα την κανεις στον προεδρο η στον αντιπροεδρο του εμπορικου συλλογου αλεξανδρειας. και πιστευω οτι θα τους βρεις εν’ωρα εργασιας καταστηματων. εκτος αν ειστε δειλος για να τουw κανετε αυτη την ερωτηση face to face.

    • Και εσύ ποιος είσαι ο δικηγόρος τους?ναι να ανοίγουν όπως θεσσαλονικη.Γιατί πολύ απλά πως θέλουν αυτοί να πηγαίνουν θεσσαλονικη κυριακες για ψώνια?ξέρω πολλούς που το κάνουμε και σου λένε ότι τους βολεύει κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *