ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Σαββατοκύριακο με τριπλή επιτυχία για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας

Σαββατοκύριακο με τριπλή επιτυχία για τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα  παιχνίδια πέρασε το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιανουαρίου 2020 για την Ακαδημία Αλεξάνδρειας ΑΘΛΟΣ.

Η αρχή έγινε το Σάββατο με την Προπαιδική ομάδα του συλλόγου, η οποία συμμετέχει στο επίσημο τουρνουά της Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας, να επικρατεί άνετα της ομάδας του ΑΟΚ Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο της Μελίκης με σκορ 65-26.

Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της Ακαδημίας ΑΘΛΟΣ κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, πάλι στο κλειστό της Μελίκης, η νεανική Ανδρική ομάδα του ΑΘΛΟΥ πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Βαφύρα Δίου με σκορ 82-71 και παρέμεινε δυνατά μέσα στους στόχους της.

Την ολοκλήρωση των απόλυτων νικών για την Ακαδημία ΑΘΛΟΣ πέτυχε η παιδική ομάδα η οποία παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα της ηλικιακής κατηγορίας Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αυτή τη φορά επικράτησε με τελικό σκορ 57-64 μέσα στην έδρα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τους αντιπάλους της στην κορυφή του ομίλου που συμμετέχει.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη θέση στους τρεις ομίλους του Πρωταθλήματος Παίδων δίνει αυτόματα την πρόκριση για το FINALFOUR Παίδων, ενώ οι δεύτεροι των τριών ομίλων θα παίξουν μπαράζ διεκδικώντας το τέταρτο εισιτήριο της διοργάνωσης.

Τα θετικά αποτελέσματα των ομάδων του ΑΘΛΟΥ δεν αποτελούν αυτοσκοπό αλλά αποδεικνύουν την οργανωμένη, ποιοτική και στοχευμένη δουλειά που γίνεται από την βάση μέχρι την κορυφή της πυραμίδας στην Ακαδημία ΑΘΛΟΣ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *