ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Λίγο νευρική θα είσαι σήμερα, προσπάθησε να συγκρατηθείς. Με τους συνεργάτες σου, με τους φίλους σου, με τον σύντροφό σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις τα άγχη σου στον άνθρωπό σου, να μοιραστείς τα προβλήματά σου και όχι να ξεσπάσεις πάνω του τον εκνευρισμό σου. Αν είσαι single, η μέρα δεν αποκλείεται να σου φέρει μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στους συνεργάτες σου και να δρομολογήσετε λύσεις για δουλειές που εκκρεμούν. Επίσης, έχε στο νου σου να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους γενικότερα. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και προτίμησε τον ήρεμο διάλογο. Αν νιώσεις ότι η σχέση σου έχει βουλιάξει στη ρουτίνα, δεν έχεις παρά να κάνεις μια συζήτηση με το σύντροφό σου. Μη διστάσεις να ανοιχτείς και να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν. Θα σας κάνει καλό. Αν είσαι single, καλό είναι να αφήσεις πίσω σου οριστικά το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στη δουλειά τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά σήμερα. Παράμεινε συγκεντρωμένη και μην αναλώνεσαι σε υποχρεώσεις τρίτων. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να λύσεις και καταστάσεις από το παρελθόν που εκκρεμούσαν. Αν είσαι σε σχέση, μη διστάσεις να ανοιχτείς και να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου. Η μέρα το ευνοεί και θα στο ανταποδώσει. Αν είσαι μόνη, το μενού σήμερα διαθέτει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα σήμερα απαιτεί την υπομονή σου. Ναι, τα νεύρα σου δεν είναι και στα καλύτερά τους, στη δουλειά προκύπτουν θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό, αλλά η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η ψυχραιμία και όχι η αντίδραση. Φρόντισε να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στο σύντροφό σου, γιατί τον έχεις παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Δείξε του το ενδιαφέρον σου και προσπάθησε να διώξεις τις όποιες ανασφάλειες του έχεις  δημιουργήσει. Αν είσαι single, η βραδιά είναι ιδανική για να βγεις.

ΛΕΩΝ
Μην σπαταλιέσαι σε ανούσια θέματα. Επικεντρώσου στα σημαντικά και μόνο. Βάλε προτεραιότητες, διώξε την αναβλητικότητα και τελείωνε με υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω. Αν είσαι σε σχέση, δεν υπάρχει καλύτερο αγχολυτικό από μια αγκαλιά, από ένα ήρεμο βράδυ οι δυο σας. Κι αν είσαι single, να θυμάσαι πως πρέπει να βγαίνεις, να διασκεδάζει, να φλερτάρεις και κάπως έτσι θα έρθει και η γνωριμία που θα σου αλλάξει τη ζωή. Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια καλή μέρα για σένα. Τα επαγγελματικά πάνε καλά, προχωράνε, καταστάσεις μπαίνουν σε τάξη. Πρόσεχε μόνο λίγο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου σε κάποιες περιπτώσεις. Το παν είναι ο σωστός προγραμματισμός, κάτι όμως που το ‘χεις. Το μενού της ημέρας διαθέτει ευχάριστες εκπλήξεις, οπότε δεν έχεις παρά να τις απολαύσεις. Αν είσαι σε σχέση, αφιέρωσε την ενέργειά σου στο σύντροφό σου. Αν είσαι single, προσπάθησε να ανοιχτείς και να επικοινωνήσεις περισσότερο. Μην απορρίπτεις αμέσως γνωριμίες και ανθρώπους που ίσως έχουν κάτι περισσότερο να σου πούνε και να σου δείξουν.

ΖΥΓΟΣ
Τα πράγματα στα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Τα σχέδιά σου και οι στόχοι σου έχουν δρομολογηθεί. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα που είχες κατά νου και δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Σήμερα επίσης μπορείς και να αλλάξεις κάποια στοιχεία στη σχέση σου ώστε να νιώθετε και οι δύο καλύτερα μέσα σε αυτή. Αν είσαι single, δεν αποκλείεται σήμερα να σου προτείνουν κάτι που πραγματικά θα σου αρέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
H μέρα σου στα επαγγελματικά απαιτεί ηρεμία, συγκέντρωση και ψυχραιμία. Εστίαση στο στόχο σου και τίποτε άλλο. Στα αισθηματικά σου, αν είσαι σε σχέση, η μέρα σου επιτρέπει να κάνεις σχέδια για το παρακάτω σας. Κι αν είσαι μόνη, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να κάνεις σήμερα μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία.Μην απορρίπτεις προτάσεις, βγες με φίλους ή συναδέλφους και άφησε το σύμπαν να συνωμοτήσει υπέρ σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα σήμερα απαιτεί την προσοχή σου στα οικονομικά σου. Απόφυγε τα ρίσκα και τις σπατάλες. Απόφυγε επίσης τους εκνευρισμούς με συναδέλφους σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και την αντιδραστικότητά σου. Για τη σχέση σου, είναι μια καλή μέρα για να λύσεις οριστικά ζητήματα που την ταλαιπωρούν. Κι αν είσαι single, όλα μοιάζουν πως πλησιάζει η ώρα που θα αποχαιρετήσεις την εργένικη ζωή. Οπότε, μην μένεις σπίτι, γιατί η γνωριμία που περιμένεις, σε περιμένει κάπου εκεί έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το βασικό είναι να ξέρεις τι θέλεις. Μην επιτρέψεις σε κανέναν και σε τίποτα να σε αποσυντονίσει. Παράμεινε εστιασμένη στο στόχο σου. Τα οικονομικά σου σήμερα φέρνουν ευχάριστες εκπλήξεις. Τα επαγγελματικά σου έχουν λίγο άγχος, αλλά με τις σωστές συνεργασίες όλα θα βρούνε το δρόμο τους. Στη σχέση σου, σήμερα αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να κάνεις πιο σαφή την πορεία της. Αν είσαι single, σήμερα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, για το απαραίτητο pampering που θα ανανεώσει και την εικόνα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια καλή μέρα. Σχέδια που δρομολογούνται, ευχάριστα γεγονότα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση, επαγγελματικές θετικές εξελίξεις. Τα ερωτικά σου είναι στα καλύτερά τους, παίρνεις αγάπη από το σύντροφό σου, νιώθεις πλήρης. Οι singles, δεν έχετε παρά να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να αποκτήσετε στη ζωή σας αυτό που τόσο επιθυμείτε. Όλα καλά. Μέχρι και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Και τα επαγγελματικά χρειάζονται προσοχή σήμερα. Ακόνισε τις κεραίες σου, ανέβασε το volume της προσοχής σου και προσπάθησε να αποφύγεις λάθη που θα σου κοστίσουν. Το ίδιο και στα αισθηματικά σου. Απόφυγε φορτισμένες συζητήσεις που απλά θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Προσπάθησε να περάσεις ένα ήρεμο βράδυ με το σύντροφό σου και μην ανοίγεται κουβέντες που μπορεί να εκτροχιαστούν από την πίεση που νιώθετε κι οι δυο από άλλα θέματα. Αν είσαι single, προσπάθησε να αποφασίσεις τι πραγματικά θέλεις και μην αναλώνεσαι σε ιστορίες που δεν σε ενδιαφέρουν ουσιαστικά.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *