ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πασίγνωστη δημοσιογραφική μπαλαδόφατσα στο γήπεδο της Βέροιας!

Πασίγνωστη δημοσιογραφική μπαλαδόφατσα στο γήπεδο της Βέροιας!

Μια απρόσμενη επίσκεψη υπήρξε στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της Βέροιας και της Καβάλας.

Όπως αναφέρει το Veriotis.gr, ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους και ραδιοφωνικός παραγωγός εθεάθη στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το ντέρμπι-κορυφής της Football League.

Κάθισε στην σκεπαστή μαζί με δύο φίλους του, χωρίς ωστόσο να δώσει το «παρών» στην εξέδρα των επισήμων. Καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε συνομιλίες με γνωστούς Βεροιώτες, όπως για παράδειγμα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαραγκό, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες από το κινητό του. Ο λόγος φυσικά για τον Κωστή Ραπτόπουλο, ο οποίος άφησε για λίγο την Συμπρωτεύουσα και επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Ο παρουσιαστής της «Μαρμίτας», με το καυστικό χιούμορ και τις ανατρεπτικές απόψεις, μετά το τέλος του παιχνιδιού πήγε στα αποδυτήρια της Καβάλας και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Παύλο Δερμιτζάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Α.Ο.Κ. έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι δίκαια πήρε τη νίκη.

Μάλιστα, του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που η εν λόγω ομάδα βασίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές, καθώς 7 από τους 11 που αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα προέρχονται από το νομό Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *