ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Άγγιξαν επική ανατροπή οι παγκορασίδες: Μίλωνας Γιαννιτσών – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας: 3-2

Άγγιξαν επική ανατροπή οι παγκορασίδες: Μίλωνας Γιαννιτσών – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρειας: 3-2

Από το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Οι παθιασμένες παγκορασίδες μας, πήγαν να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι. Παρουσίασαν δύο “πρόσωπα”. Στα δύο πρώτα σετ η ομάδα μας ασύνδετη και με λάθη στο παιχνίδι της. Ο Μίλων κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι κατέκτησε αυτά τα σετ με 25-12 και 25-14.

Κι ενώ όλα έμοιαζαν τελειωμένα, ξαφνικά η εικόνα άλλαξε. Ο εγωισμός, το πάθος και το πείσμα των μικρών αθλητριών μας λειτούργησε. Η απόδοσή τους ανέβηκε κατακόρυφα σε όλους τους τομείς, επίθεση – άμυνα – σερβις. Αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν εύκολα στην ισοφάριση των σετ σε 2-2 με 16-25 και 22-25.

Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ταϊ-μπρέικ. Αμφίρροπο και το πέμπτο σετ όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 10-10. Κάπου εκεί, λίγο η κούραση από την υπερ προσπάθεια, λίγο η απειρία, η νίκη πήγε στην ομάδα των Γιαννιτσών. Παρόλα αυτά η ομάδα μας εκτός από το βαθμολογικό κέρδος τους ενός πόντου, κέρδισε “ψυχολογία” και πλούσιες εμπειρίες για το μέλλον απέναντι σε έναν παραδοσιακά ισχυρό αντίπαλο! 

ΣΕΤ : 25-12, 25-14, 16-25, 22-25, 15-10

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μαλαμογλου Άρτεμης, Τρύπου Έλσα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τσέρι Τζεσι, Γιοβανοπουλου Ελενη, Παπανικολάου Μαρία

Προπ.: Σταυρόπουλος Γιάννης

Επόμενη αγωνιστική:

Κυριακή 2-2-2020 

Ώρα : 9:30 π.μ.

Ακαδ. Αίαντας Κρύα Βρύσης – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *