ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

«Τρένο» στο βόλεϊ και οι γυναίκες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας!

«Τρένο» στο βόλεϊ και οι γυναίκες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας!

Από το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-0

Ούτε η αξιόλογη ομάδα των Γρεβενών καταφέρει να σταματήσει το νικηφόρο σερί της ομάδας μας. Σε μεγάλη φόρμα πλέον η ομάδα μας, παίζοντας κατά διαστήματα βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Η σκληρή δουλειά των προπονήσεων και η σωστή καθοδήγηση του coach Σταυρόπουλου φαίνεται εντός αγωνιστικού χώρου και το αποτέλεσμα προκαλεί το θαυμασμό όχι μόνο του φίλαθλου κοινού αλλά και των αντιπάλων!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού ο ΓΑΣ υπερίσχυσε σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ακόμη κι όταν στο δεύτερο σετ οι γυναίκες μας βρέθηκαν με την «πλάτη στον τοίχο » μένοντας πίσω στο σκορ με 11-18 έδειξαν τεράστια ψυχραιμία και αποφασιστικότητα που το κατέκτησαν κι αυτό σχετικά άνετα με 25-21.

Έτσι φτάσαμε στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που μας καθιερώνει στην τρίτη θέση κι έπεται συνέχεια….

Την επόμενη αγωνιστική (2/2/2020) ταξιδεύουμε στην όμορφη Καστοριά όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του βόλεϊ της Μακεδονίας.

ΣΕΤ: 25-18, 25-21, 25-20 

Σύνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Τόζογλου Γεύση, Αρνάκη Ελισσάβετ, Χουτζοπούλου Χριστίνα, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, Χουτζοπούλου Κική, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Ντούφα Στέλλα, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα

Επόμενη αγωνιστική:

Κυριακή 2/2/2020

Ώρα :14:00

ΑΠ Καστοριάς – Γ.Α.Σ. Αλεξάνδρεια

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ… Πάντα ένα βήμα μπροστά!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up