ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στο PAOK Sports Arena φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ η ακαδημίας μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Στο PAOK Sports Arena φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ η ακαδημίας μπάσκετ ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας!

Στα πλαίσια των εξορμήσεων που οργανώνει κάθε χρόνο η Ακαδημία ΑΘΛΟΣ της Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 επίσκεψη στην Ακαδημία του Π.Α.Ο.Κ. στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο PAOK Sports Arena (ΠΑΛΑΤΑΚΙ).

Οι αθλητές που συμμετείχαν μαζί με τους προπονητές και τους γονείς – συνοδούς τους ξεκίνησαν το πρωί από την Αλεξάνδρεια με τουριστικό λεωφορείο και μετέβησαν στο πανέμορφο γήπεδο του ΠΑΟΚ όπου και έδωσαν τρεις φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι αναπτυξιακές ηλικίες των γεννημένων τα έτη 2006 (Προπαιδικό), 2007-08-09 (Μίνι – Πρόμινι) και 2010-11 (Τζούνιορ).

Τα παιχνίδια είχαν υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και οι μικροί αθλητές του ΑΘΛΟΥ είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με πολύ δυνατούς αντιπάλους.

Το μεσημέρι η αποστολή του ΑΘΛΟΥ γευμάτισε και πέρασε χαλαρές στιγμές στο εμπορικό κέντρο του Mediterranean Cosmos.

Το απόγευμα τα μέλη της αποστολής του ΑΘΛΟΥ επέστρεψαν στο PAOK Sports Arena όπου και παρακολούθησαν το παιχνίδι για την Α1 Εθνική κατηγορία μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Κολοσσού Ρόδου με τους μικρούς καλαθοσφαιριστές να βλέπουν αθλητές από το κορυφαίο επίπεδο να αγωνίζονται και να αποκομίζουν πολύ ωφέλιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Η Ακαδημία ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο του συλλόγου και τα παιδιά για την συμμετοχή και την θετική ενέργεια που μεταδίδουν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας για συνεχή βελτίωση.

Ευχαριστεί επίσης τον Α.Σ. ΠΑΟΚ καθώς και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την φιλοξενία και την άψογη συνεργασία για ακόμη μια χρονιά στην διοργάνωση των φιλικών αγώνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *