ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 4 Φεβρουαρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Το μυαλό σας συντονίζεται σε προοδευτικές ιδέες για τη βελτίωση των υποθέσεών σας, όχι μόνο σήμερα αλλά και για το επόμενο διάστημα. Κάποιες αποκαλύψεις ή και ειδήσεις σχετικά με επιχειρήσεις ή και χρήματα θα σας βοηθήσουν να κάνετε τον προγραμματισμό σας. Μια πληροφορία ή η αποκάλυψη ενός μυστικού βοηθά στο να μπείτε στη διαδικασία ενός άλλου τρόπου σκέψης. Εξοικονομήστε χρόνο έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείτε για να περάσετε με τον ερωτικό σύντροφό σας. Μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον ένας θαυμαστής αρχίζει να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον του για εσάς.

Ταύρος

Σήμερα είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας, καθώς ο Ερμής και ο Ουρανός συναντιούνται επιβραβεύοντας το ανοιχτό μυαλό σας. Είναι μια καλή στιγμή για να παίξεις με ιδέες πριν τις θέσετε σε εφαρμογή. Μπορείτε να πείσετε συνεργάτες για τις ιδέες σας και να αποκτήσετε ισχυρούς συμμάχους. Ρομαντικό και παθιασμένο είναι το κλίμα σήμερα ανάμεσα σε εσάς και τον ερωτικό σύντροφό σας. Είστε που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για συναρπαστικές και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου σας φέρνει ίσως πιο κοντά από ποτέ με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μάλιστα σε μια στιγμή που έχετε απόλυτη ανάγκη τη συναισθηματική ικανοποίηση. Μια εξέλιξη στα εργασιακά που πιθανά περιμένατε εδώ και καιρό επαναφέρει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τις κινήσεις και αποφάσεις σας. Ο ερωτικός σύντροφός σας είναι αποφασισμένος να σας χαρίσει μια άκρως ερωτική και ενδιαφέρουσα βραδιά. Είστε που είστε μόνοι, ο αριθμός των θαυμαστών σας ανεβαίνει διαρκώς.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σας είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, συναντήσεις και επαφές. Απολαύστε τη και φροντίστε να φανείτε συνεπής στις υποχρεώσεις σας. Επιδιώξετε συζητήσεις στα εργασιακά έτσι ώστε να σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τις ιδέες σας. Ο συναισθηματικός σας τομέας και η σχέση με τον αγαπημένο σας, σας παρέχει τη σιγουριά και την ασφάλεια που χρειάζεστε για να νιώσετε δυνατοί. Εσείς που είστε μόνοι, φροντίστε να αλλάξετε συνήθειες και να προσθέσετε χρώμα και ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας.

Λέων

Κοινωνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας φέρνει η σημερινή μέρα με το εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Αξιοποιήστε κατάλληλα τις θετικές επιρροές που δέχεστε στα εργασιακά και μην επηρεάζεστε από τις απόψεις συνεργατών. Μείνετε πιστοί στις ιδέες σας και προετοιμάστε το κλίμα για την εφαρμογή τους. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σας μπορεί να χαρακτηριστεί έντονα παθιασμένη και άκρως ερωτική, αρκεί να πάρετε πρωτοβουλίες. Εσείς που είστε μόνοι, φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο και μην ξεχνάτε πως η προσωπικότητά σας μπορεί να μαγέψει τους πάντες.

Παρθένος

Δώστε χώρο σήμερα και προτεραιότητα στις ανάγκες σας. Εκτός από το ότι είστε επαγγελματίες είστε και άνθρωπος. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και ανεβάστε την αυτοπεποίθησή σας. Έντονα δραστήρια φαίνεται να είναι η μέρα σας στα εργασιακά, μιας και κρύβει ευκαιρίες. Κάντε το πρώτο βήμα, πάρτε πρωτοβουλίες και πλησιάστε τον ερωτικό σύντροφό σας. Είναι κατάλληλη η στιγμή για μια αναθέρμανση και ανανέωση της σχέσης σας. Εσείς που είστε μόνοι, προσθέστε διασκέδαση και ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας.

Ζυγός

Σήμερα έχετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση και οι άλλοι εκτιμούν πραγματικά το πνεύμα και τη μοναδικότητά σας. Ο Ερμής βρίσκεται σε αρμονία με τον Ουρανό προσφέροντας ιδανική ενέργεια για να ξεκαθαρίσει κάτι ή και να απελευθερώσει την ένταση. Πολύτιμες νέες ιδέες ή ανακαλύψεις σχετικά με την υγεία, την εργασία, τις συνθήκες και τη ρουτίνα δίνουν ένα άλλο ενδιαφέρον στη ζωή σας. Οι πληροφορίες που λαμβάνετε στα εργασιακά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την πορεία της καριέρας σας. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της ημέρας και πλησιάστε ουσιαστικά τον ερωτικό σύντροφό σας. Εσείς που είστε μόνοι, προσέξτε τι λέτε και κυρίως σε ποιους τα λέτε.

Σκορπιός

Είναι μια ήρεμη μέρα η σημερινή και ταυτόχρονα παραγωγική. Μπορεί να είστε απασχολημένοι με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια ή να απολαμβάνετε πιο ελεύθερες, πιο αποδεκτές σχέσεις με σημαντικούς για τη ζωή σας ανθρώπους. Ίσως αφιερώσετε περισσότερο χρόνο ή ενέργεια για να βοηθήσετε τους άλλους. Με τον Ερμή και τον Ουρανό να κατευθύνονται προς μια αρμονική πτυχή στους τομείς των σχέσεων σου μπορεί να καταλήξετε σε ένα συναρπαστικό νέο σχέδιο ή ιδέα στα επαγγελματικά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σας οδεύει προς ένα πιο σταθερό και ίσως πιο επίσημο επίπεδο. Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια εκκαθάριση της ατμόσφαιρας ή και των γεγονότων – συνθηκών γύρω σας, ή μια απάντηση σε κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Η επιθυμία για αλλαγές στα εργασιακά είναι έντονη και οι ιδέες σας είναι εξαιρετικά προσοδοφόρες. Με μια ειλικρινή συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφό σας θα καταφέρετε να βελτιώσετε το επίπεδο της σχέσης σας. Εσείς που είστε μόνοι, φαίνεται να αλλάζετε νοοτροπία και να αντιμετωπίζετε τους θαυμαστές σας με περισσότερο ρεαλισμό και  ψυχραιμία.

Αιγόκερως

Μια πτυχή Ερμή – Ουρανού σήμερα είναι ιδανική για την έμπνευση, καθώς και για την ανακάλυψη των αναγκών ή και επιθυμιών που δεν έχετε πλήρως αναγνωρίσει ακόμα. Τα κανάλια επικοινωνίας μπορούν να ανοίξουν γενικά μέσω ενημερωμένης τεχνολογίας, καθώς μπορεί να ανακαλύψετε νέους πιο βελτιωμένους τρόπους για να αντιμετωπίσεις τα εργασιακά σχέδιά σας. Η βραδιά είναι ιδανική για ουσιαστικές συζητήσεις, όνειρα και ρομαντισμό με τον ερωτικό σύντροφό σας.Εσείς που είστε μόνοι, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας που σας βοηθούν να αξιολογήσετε καλύτερα τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη εναρμονίζεται σήμερα με τον Ήλιο στο δικό σας ζώδιο οι ενέργειες υποστηρίζουν την αυτοέκφραση ή τη διοχέτευση της ενέργειάς σας σε παραγωγικές δραστηριότητες. Η ελευθερία σκέψης και έκφρασης μπορεί να σας οδηγήσουν σε πιο δημιουργικούς χώρους και τρόπους στα εργασιακά. Μπορείτε να αρχίσετε τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σας, του σπιτιού και να οδηγηθείτε σε αγορές ανακαλύπτοντας στον εαυτό σας ακόμα και νέα γούστα και προτιμήσεις. Εσείς που είστε μόνοι, η αισιοδοξία και ο τρόπος έκφρασής σας σήμερα σας φέρνουν στο επίκεντρο.

Ιχθείς

Η ευκαιρία να απολαύσετε σήμερα συνομιλίες σχετικά με τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν ανεβάζουν τη διάθεσή σας και σας αναζωογονούν, μιας και μέσα από αυτές διαπιστώνετε πως έχετε αφήσει πίσω σας στερεότυπα και προκαταλήψεις. Ο τομέας των εργασιακών ευνοείται κι έτσι μπορείς να θέσετε σε εφαρμογή τις αλλαγές που επιδιώκετε. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σας κυλά ήρεμα, ζεστά και με ενδιαφέρον. Εσείς που είστε μόνοι, απολαύστε το φλερτ και τις καινούριες γνωριμίες που προέρχονται μέσα από την κοινωνικότητά σας που διαρκώς ανεβαίνει.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *