ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Κυριακή σήμερα και επιτέλους καταφέρνετε να ξεπεράσετε τους φόβους σας, να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να τον δικαιολογήσετε και να τον φροντίσετε περισσότερο. Παρά του ότι αντιλαμβάνεστε τις προθέσεις των άλλων απέναντί σας, επιλέγετε να βρεθείτε με ανθρώπους που δεν είναι της απολύτου εμπιστοσύνης ή αρεσκείας σας, προκειμένου να περάσετε καλά. Έχετε την ικανότητα να διακρίνετε τις ανάγκες και επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, για αυτό φροντίστε να τον ικανοποιήσετε. Εσείς που είστε μόνοι, μην κυνηγάτε άτομα που ξέρετε ότι δεν θα ανταποκριθούν στα καλέσματά σας.

Ταύρος

Η κοινωνικότητά σας βρίσκεται στα ύψη, γι’ αυτό και το τηλέφωνο σας δεν σταματά να χτυπά. Επιλέξτε να βρεθείτε με ανθρώπους που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και δεν θα τη ρίξουν περισσότερο. Έχετε ανάγκη να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε. Φροντίστε να συμπεριλάβετε τον ερωτικό σύντροφό σας σε ό,τι κι αν κάνετε και μην τον αφήνετε να αισθάνεται ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Βάλτε φρένο σε αναμνήσεις του παρελθόντος εσείς που είστε μόνοι και φροντίστε τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Κάντε σήμερα πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως. Συναναστραφτείτε με διαφορετικούς ανθρώπους, με πρωτόγνωρα ή ξένα για εσάς ενδιαφέροντα και θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε και μπορούν να σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Απομονώστε και σαγηνεύστε τον ερωτικό σύντροφό σας. Η ρουτίνα και ίσως τα προβλήματα σας έχουν μεταλλάξει, τουλάχιστον στα μάτια του συντρόφου σας. Η επικοινωνία είναι αυτή που μπορεί να σας μαγέψει σε οποιαδήποτε νέα γνωριμία. Και το άτομο που φαίνεται να γνωρίζετε διαθέτει αυτό το χάρισμα.

Καρκίνος

Η εξωστρέφειά σας φαίνεται να περιορίζεται λίγο σήμερα και περισσότερο σας εμπνέει η μοναξιά και το σπίτι. Ασχοληθείτε με τους προσωπικούς χώρους σας, ανανεώστε τη διακόσμηση του χώρου σας και φροντίστε τον εαυτό σας. Τώρα με τον ερωτικό σύντροφό σας θα χρειαστεί να κάνετε μια υπέρβαση. Χρειάζεται το ενδιαφέρον σας, γι’ αυτό ακολουθήστε τις προτάσεις και ορέξεις του. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπετε σας κάνει ακαταμάχητους. Απολαύστε το θαυμασμό των άλλων εσείς που είστε μόνοι και αρκεστείτε στο απλά να σας πολιορκούν.

Λέων

Το έντονο πάθος σας χαρακτηρίζει και σας διακρίνει απόλυτα σήμερα σε ό,τι κι αν κάνετε και με ό,τι κι αν καταπιαστείτε. Η ενέργειά σας βρίσκεται στα ύψη και θέλετε να απολαύσετε το κάθε λεπτό. Ξεχνάτε βέβαια το ταλαιπωρημένο σας κορμί που χρειάζεται ξεκούραση. Ο σύντροφός σας δεν φαίνεται να έχει σκοπό να σας χαλάσει κανένα χατίρι. Είναι αποφασισμένος να βελτιώσει το επίπεδο της σχέσης σας και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σας ευχαριστήσει. Εσείς που είστε μόνοι, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το κέφι σας και να μειώσει τη γοητεία σας. Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στη ζωή σας φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις. Άσε τους να κονταροχτυπηθούν λιγάκι πριν σας κατακτήσουν.

Παρθένος

Θέματα καθημερινότητας συνεχίζουν να σας απασχολούν παρόλο που σήμερα είναι Κυριακή. Βάλτε φρένο στις σκέψεις σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Σας περιμένουν πολλές υποχρεώσεις από αύριο και χρειάζεστε ένα διάλειμμα. Προετοιμαστείτε να δεχτείτε μια γκρίνια από τον ερωτικό σύντροφό σας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και μη δίνετε έκταση σε συζητήσεις που δεν ξέρετε που θα καταλήξουν. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και νιώθετε ότι έχετε κάνει πολλά για να το κατακτήσετε, αποστασιοποιηθείτε λιγάκι κι αφήστε το να ψηθεί, να ανησυχήσει.

Ζυγός

Απολαύστε τη μέρα σας με τον τρόπο που εσείς ξέρετε και θέλετε κι αφήστε τους άλλους να παραπονιούνται. Όσο τους κάνετε τα χατίρια, τόσες περισσότερες απαιτήσεις έχουν από εσάς. Δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για το σύντροφό σας. Μαγειρέψτε κάτι ξεχωριστό και επιλέξτε ένα κρασί που σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα θα μεθύσει και τους δυο από έρωτα. Η ενισχυμένη διαίσθησή σας σε οδηγεί στο παρελθόν. Κάτι αρνείται μέσα σας να παραδεχτεί ότι έχει κλείσει αυτό κεφάλαιο. Κάντε τις κινήσεις προσέγγισής του, χωρίς όμως να υπερβείτε τον εγωισμό και τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι. Η διάθεσή σας επιτρέπει να τους κατανοήσετε, να τους πλησιάσετε ουσιαστικά και να τους δείξετε τη στήριξη και την αγάπη σας. Τώρα και ένα μαζεματάκι στους προσωπικούς σας χώρους δεν θα ήταν κακό. Πέρασε αρκετές ώρες στο κρεβάτι με το σύντροφό σας και δείξτε του το ερωτικό σας ταμπεραμέντο. Να ξέρετε πως αυτό είναι το ισχυρό σας ατού κι έτσι μπορείτε να κάνετε τον σύντροφό σας ό,τι θέλετε -με την καλή έννοια βέβαια. Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν να είστε βέβαιοι για αυτό, εσείς που είστε μόνοι.

Τοξότης

Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κοινωνικοί σας βλέπω να είστε σήμερα για αυτό και το σπίτι δεν σας βλέπει σχεδόν καθόλου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις ωρών θα εκπληρώσουν την ανάγκη σας και θα σας ικανοποιήσουν. Ίσως βέβαια να έχετε και την ανάγκη να εμπλουτίσετε τις απόψεις σας και να αυξήσετε τις εμπειρίες σας. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφό σας σε ό,τι κι αν σας ρωτήσει. Μην το θεωρήσετε ανάκριση, ενδιαφέρον είναι. Με τη γοητεία και τη λάμψη σας σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό σας ταμπεραμέντο, σίγουρα μπορείτε να κατακτήσεις τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Το βάρος και η ευθύνη των οικονομικών φαίνεται να ρίχνει λιγάκι τη διάθεσή σας. Ναι αντιμετωπίσετε την κατάσταση με σοβαρότητα, όμως μην την αφήνετε να σας γίνει εμμονή. Κάντε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τις σκέψεις σας, έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείτε λιγάκι. Μην αρνείστε προτάσεις του ερωτικού συντρόφου. Έχει κανονίσει τόσα πράγματα για σήμερα και όλα μάλιστα συμπεριλαμβάνουν την ανανέωση της σχέσης σας. Μην τον απογοητεύετε. Δεν αποκλείεται καθόλου σήμερα να γνωρίσετε και τον έρωτα της ζωής σας, γι’ αυτό μην κλείνεστε στο σπίτι και μην κλείνετε την πόρτα στην τύχη σας.

Υδροχόος

Ένα είναι το διλήμμά σας σήμερα. Να αφιερώσετε τη μέρα στον εαυτό σας και να μην κάνετε τίποτα ή να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δική μου άποψη και η παρότρυνση των πλανητών είναι να ακολουθήσετε το δεύτερο. Να συναντήσετε κοντινά σου πρόσωπα, να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί τους και να φορτίσετε τις συναισθηματικές μπαταρίες σας. Μην κρατάτε εγωιστική στάση απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σας. Μπορεί να ξεσπάσει μια καταιγίδα που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Διαχειριστείτε την κατάσταση σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με τακτ και διαλλακτικότητα. Μην πιέζετε καταστάσεις και αφήστε τες να εξελιχθούν από μόνες τους.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη διεγείρει την επιθυμία σας για περισσότερη αρμονία στη ζωή σας και σήμερα σας οδηγεί στην αγκαλιά και τη συντροφιά αγαπημένων σας προσώπων. Μια ζεστή ατμόσφαιρα θα σας ξεκουράσει ψυχικά και σωματικά. Καντε έναν ουσιαστικό διάλογο με το σύντροφό σας και εξομολογήσου τις κρυμμένες αλήθειες σας. Τις ευαισθησίες σας είναι όμορφο να τις εκφράζετε κάποιες φορές. Εσείς που είστε μόνοι, αντί να περιμένετε να χτυπήσει ένα τηλέφωνο με τόση αγωνία, κάντε την κίνηση εσείς. Είτε επιδιώκετε μια επανασύνδεση, είτε μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο, σε κάθε περίπτωση κάτι θα καταφέρετε.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *