ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Κατάθεση Ψυχής από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Κατάθεση Ψυχής από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας

Από το τμήμα βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ίκαρος Έδεσσας – Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2

Με περίσσιο πάθος και “κατάθεση ψυχής” αγωνίστηκαν τα ταλαντούχα κορίτσια μας στο πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μία αήττητη ομάδα εδώ και δύο χρόνια, μία καυτή έδρα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Εδέσσης, αλλά και τους τραυματισμούς βασικότατων παικτριών.

Ένα παιχνίδι διαφήμιση του αθλήματος, ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον επί τρεις ώρες, ένα παιχνίδι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών ανάμεσα ενδεχομένως στις δύο καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής.

Το ξεκίνημα του αγώνα σε τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε. Η ομάδα μας μπήκε νωθρά στο αγώνα πιθανώς επηρεασμένη από το παθιασμένο κοινό των γηπεδούχων. Έτσι ο Ίκαρος προηγήθηκε εύκολα με 1-0 σετ (25-12).

Τα κορίτσια μας ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ανέβασαν απόδοση στο δεύτερο σετ το οποίο πήγαινε πόντο-πόντο. Φτάνοντας στο 23-23 δυστυχώς ακολούθησαν δύο δικά μας λάθη και χάρισαν και το δεύτερο σετ στην ομάδα της Έδεσσας.

Παρά το εις βάρος τους σκορ, παρά τον ενθουσιασμό του κόσμου, οι αθλήτριές μας δεν λύγισαν!!! Με πείσμα, πάθος, ενέργεια και κυνηγώντας κάθε “μπαλιά” σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου άγγιξαν μια συγκλονιστική ανατροπή. Κατέκτησαν σχετικά εύκολα το τρίτο σετ με 20-25 μειώνοντας έτσι σε 2-1. Ήταν το πρώτο χαμένο σετ της γηπεδούχο ομάδας σε όλο το πρωτάθλημα.

Στο τέταρτο σετ στη κυριολεξία έσπασαν καρδιές. Η πίεση του παθιασμένου κοινού δεν ήταν αρκετή για να λυγίσουν τα “φίνα” κορίτσια του ΓΑΣ. 25-27 και 2-2 σετ!

Το γήπεδο “πάγωσε” και το μόνο που ακουγότανε ήταν οι ιαχές των πενήντα αλεξανδρινών φιλάθλων που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν την ομάδα μας!

Έτσι οδηγηθήκαμε στη “ρωσική ρουλέτα” του τάι μπρέικ. Εξαιρετικό ξεκίνημα και προηγηθήκαμε 5-9. Μια ανάσα από ένα τεράστιο διπλό, μια ανάσα ίσως από όλο το πρωτάθλημα. Κάπου εκεί όμως η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δυο-τρεις άτυχες φασεις, λίγο η κούραση, η ομάδα της Έδεσσας πέρασε μπροστά στο σκορ κατακτώντας το πέμπτο σετ με 15-10 και τη νίκη με τελικό σκορ 3-2 σετ.

Η ομάδα μας εκτός από τον ένα βαθμολογικό πόντο, κέρδισε και την καθολική αναγνώριση από όλο το φίλαθλο κοινό.

Πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πλούσιο θέαμα και τις δυνατές συγκινήσεις που πρόσφεραν σε ένα γήπεδο που δεν έπεφτε ούτε “καρφίτσα”!

Αξιοσημείωτο το ρεσιτάλ διαιτησίας που έδωσαν τρεις καταξιωμένοι διαιτητές της ΕΣΠΕΜ. Η κ. Δανηιλίδου Ελ., ο κ. Σαρακινίδης Ανεστ. και η κ. Ψαρά Μαρ.

Σετ: 25-12, 25-23, 20-25, 24-26, 15-10

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Τόζογλου Γεύση, Χατζοπούλου Δήμητρα, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Χριστίνα, Αρνάκη Ελισσάβετ, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα,  Χουτζοπούλου Κική, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Μάρτου Κατερίνα, Ντούφα Στέλλα, Τρύπου Έλσα.

Προπονητής: κ. Σταυρόπουλος Γιάννης

Επόμενη αγωνιστική:

Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – Γ. Σ. Κοζάνης

Κυριακή 16/2/2020

Ώρα  16:00

Δ.Α.Κ Αλεξάνδρειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *