ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

ΚΡΙΟΣ

Πιο ώριμη δείχνει να είναι σήμερα η σκέψη σας γύρω από επαγγελματικά θέματα, καριέρας, φιλοδοξίες και της φήμης σας. Αυτό ίσως σας βοηθήσει να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές και να δώσετε τις λύσεις ή την ώθηση που χρειάζονται. Αποφύγετε τον εκνευρισμό, τις αντιπαραθέσεις και την ανταγωνιστικότητα με συναδέλφους. Διατηρήστε την υπομονή σας ακόμα κι αν κάποιες καταστάσεις δικαιολογημένα σας προκαλούν εκνευρισμό. Ο ερωτικός σύντροφος σας δεν φταίει σε τίποτα να πληρώνει τα σπασμένα κάθε φορά που δεν είστε και τόσο καλά ψυχολογικά. Εσείς που είστε μόνοι, η αυστηρή κριτική σας απέναντι σε νέες γνωριμίες σας απομονώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Κρόνο σήμερα και οι ατέλειες φαίνεται να επισκιάζουν τα οφέλη μιας δεδομένης κατάστασης. Οι εντάσεις δεν λείπουν και περιστρέφονται κυρίως γύρω από τις πεποιθήσεις, τις απόψεις σας, τις μεταφορές και τη μετακίνηση. Είναι καλύτερο να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε την τάση σας για αρνητική σκέψη, την κριτική και το στρες καθώς θα επηρεάσουν τις επιδόσεις σας στα εργασιακά. Ο ερωτικός σύντροφός σας αναλαμβάνει το να σας φτιάξει τη διάθεση και το καταφέρνει. Εσείς που είστε μόνοι, ο τρόπος επικοινωνίας σας μαγνητίζει τους πάντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες ώστε να έχετε μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στη λήψη αποφάσεων. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να διαχειριστείτε αρκετές δυσκολίες ή να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητες συμβουλές. Σε κάθε περίπτωση, διατηρήστε την υπομονή σας και αποφύγετε το άγχος. Ανοιχτείτε περισσότερο απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σας και να είστε βέβαιοι πως θα νιώσετε ανακούφιση. Εσείς που είστε μόνοι, μη χάνετε ευκαιρίες και μην αρνείστε προτάσεις φίλων για διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη είναι όλη τη μέρα στον οικιακό και οικογενειακό σας τομέα υπογραμμίζοντας την ανάγκη σας για απολαυστικό και ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε βέβαια την κριτική απέναντί τους η οποία μπορεί να είναι εποικοδομητική κατά περιόδους, όμως με την όψη Ερμή – Κρόνου σήμερα μπορεί να προκαλέσει μικροδιαφωνίες ή και προβληματισμό. Για να μπορέσει ο ερωτικός σύντροφος σας να τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα πρέπει να ξέρει και τις αδυναμίες σας για αυτό φροντίστε να είστε μαζί του πιο ειλικρινής. Εσείς που είστε μόνοι, το άτομο που σας ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

ΛΕΩΝ

Οι επικοινωνίες μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε εντάσεις ή να προκληθούν κακές κριτικές με την όψη Ερμή – Κρόνου, γι’ αυτό και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Σοβαρές σκέψεις, ανησυχίες ή και δυσκολίες τείνουν να περιστρέφονται γύρω από θέματα εργασίας και υγείας. Μικρά εργασιακά προβλήματα θα επιλυθούν ευκολότερα αν διατηρήσετε την υπομονή σας. Η συντροφιά του συντρόφου σας τις βραδινές ώρες σας χαλαρώνει. Εσείς που είστε μόνοι, να θυμάστε πως διανύετε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για τα συναισθηματικά και ερωτικά σας και τα πάντα θα μπορούσαν να συμβούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια προκλητική πτυχή μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου, σήμερα, υπογραμμίζει προβληματικές περιοχές ή ατέλειες και σας βοηθά να κάνετε πολύτιμες επεξεργασίες και διορθώσεις. Πιθανές παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις στα εργασιακά αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία και μη χαλάτε τη διάθεση σας. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σας χρειάζεται διαρκή δουλειά και ενδιαφέρον, προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή. Εσείς που είστε μόνοι, πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως είναι καλύτερο σήμερα να επικεντρωθείτε στην επεξεργασία και την επίλυση προβλημάτων απ’ το να πιέζεστε και να αγχώνεστε. Ο διπλός έλεγχος των πράξεων και η προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις στα εργασιακά. Μη λέτε πράγματα στον ερωτικό σύντροφο σας που δεν πιστεύετε ή που τον πληγώνουν. Εσείς που είστε μόνοι, νέες γνωριμίες ανανεώνουν τη διάθεση και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι ίσως καλύτερα να διατηρήσετε τους κανόνες και τις κατευθύνσεις σήμερα με τον Ερμή και τον Κρόνο να δημιουργούν μια μικρή προκλητική πτυχή. Με αυτή την επιρροή έχετε την τάση να δείτε τα προβλήματα περισσότερο απ’ τα οφέλη μιας κατάστασης και μπορεί να είναι δύσκολο να μη σταθείτε σε προβληματικές περιοχές. Οι συνομιλίες και οι σκέψεις μπορεί γρήγορα να στραφούν σε επικρίσεις και ανησυχίες. Μπορείτε να κάνετε κοινά σχέδια για το μέλλον με τον ερωτικό σύντροφο σας και να προσθέσετε ρομαντισμό και ασφάλεια στη σχέση σας. Εσείς που είστε μόνοι, αρκετά ευνοϊκή η σημερινή μέρα για νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε σήμερα να διακρίνετε που είναι απαραίτητες οι τροποποιήσεις στα σχέδιά σας και να ασχοληθείτε με τις προβληματικές περιοχές των υποθέσεων σας. Οι ανησυχίες για τα χρήματα, τους πόρους ή τα ταλέντα μπορεί να είναι πιο εμφανή. Φροντίστε με τις σημερινές πτυχές του Ερμή και του Κρόνου να σταθείτε σε ότι λείπει ή χάνεται περισσότερο απ’ ότι συμβαίνει και φαίνεται. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σας και το συναίσθημα. Εσείς που είστε μόνοι, αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα και μη λέτε όχι σε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Στο πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει ένα άγχος και μια ένταση γύρω σας, γι’ αυτό και θα πρέπει να λειτουργήσετε με προγραμματισμό και ψυχραιμία. Η σημερινή πτυχή Ερμή – Κρόνου είναι χρήσιμη για τον εντοπισμό ατελειών και τη διόρθωση τους. Αποφύγετε την έντονη ή και κακή κριτική απέναντι σε συνεργάτες και προσπαθήστε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις μαζί τους. Ο ερωτικός σας σύντροφος έχει ανάγκη από περισσότερη τρυφερότητα και ενδιαφέρον από εσάς. Εσείς που είστε μόνοι, είναι καιρός να απαλλαγείτε από καθωσπρεπισμούς και προκαταλήψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής, υπό ένταση σήμερα, μπορεί να προκαλέσει ανησυχία σχετικά με τα χρήματα, τα υπάρχοντα και τους πόρους. Αποφύγετε την αυστηρή αυτοκριτική ή τις πιέσεις στον εαυτό σου. Οι επικοινωνίες μπορεί να προκαλέσουν απογοητεύσεις και διαφωνίες. Τα επαγγελματικά σας σχέδια μπορεί να χρειαστούν μια αναθεώρηση ή και διορθώσεις προκειμένου να προωθηθούν καλύτερα. Ο ερωτικός σας σύντροφος δε σταματά να σας επιβεβαιώνει τα συναισθήματα του. Εσείς που είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε τις σημερινές θετικές συγκυρίες και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΙΧΘΕΙΣ

Ίσως χρειαστεί σήμερα να ελέγξετε τις δουλειές σας δυο φορές ή να κάνετε κάποιες βασικές επεξεργασίες καθώς ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο σχηματίζει μια μικρή προκλητική πτυχή με τον Κρόνο. Φροντίστε για συντηρητικές αλλαγές στα εργασιακά και όχι ριζοσπαστικές. Αφήστε και ξεχάστε κακές στιγμές του παρελθόντος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σας και μην τις επαναφέρετε. Εσείς που είστε μόνοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *