ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα των μακροπρόθεσμων στόχων και της φήμης σου, καθώς ενώνεται με το Δία σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού σου διαγράμματος. Μπορείς να επωφεληθείς στα εργασιακά από τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Στιγμές αποσυμπίεσης και χαλάρωσης σου προσφέρει ο/η ερωτικός/ερωτική σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, να είσαι βέβαιη πως η περίοδος που διανύεις κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Ακόμη και με τον ανάδρομο Ερμή, αυτή είναι μια μέρα με καλή επικοινωνία για εσένα. Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα του πνεύματος, της ανώτερης μάθησης και της περιπέτειας, καθώς ενώνεται με τον αισιόδοξο Δία και εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό σου τομέα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή επίσης για οδηγίες, καθοδήγηση, συμβουλές, διδασκαλία και ανταλλαγή ιδεών. Νέες φιλίες δημιουργούνται ή παλιές ισχυροποιούνται περισσότερο. Πρόσθεσε αλατοπίπερο στη σχέση με τον/την ερωτικό σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες και απόκτησε νέα ενδιαφέροντα.

 Δίδυμοι
Είσαι σε μια υπέροχη θέση για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε αυτά που αγαπάς και οι ενέργειες σήμερα αλλά και τις επόμενες μέρες είναι λαμπρές για αυξημένη αποδοχή, απόλαυση και ενδεχόμενως να μάθεις νέα πράγματα είτε για τον εαυτό σου ή για κάποιον που αγαπάς. Μια επιρροή Δία – Ποσειδώνα που θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο είναι ισχυρή για συναισθήματα αυτοδυναμίας, για την καριέρα ή την πορεία της ζωής σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις τον/την ερωτικό /ερωτική σύντροφό σου και να περάσετε ουσιαστικό χρόνο μαζί. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου μια νέα γνωριμία.

Καρκίνος
Οι στενότερες σχέσεις σου είναι ζωτικής σημασίας για την αίσθηση συναισθηματικής σου ικανοποίησης σήμερα. Η Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου συνδέεται με μια επιρροή Δία – Ποσειδώνα και ξεκινά μια περίοδος εξαιρετικών ευκαιριών για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σου. Μια εταιρική σχέση μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και η πραγματοποίηση ενός στόχου φαίνεται πιο πιθανή μέσω της υποστήριξης που λαμβάνεις. Η σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου έχει πλέον ωριμάσει για αυτό μη φοβηθείς να πάρεις τις σχετικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, αξιοποίησε την κοινωνικότητά σου και επίτρεψε να μπουν στη ζωή σου νέοι άνθρωποι.

Λέων
Μια αναβαθμισμένη διέλευση Δία – Ποσειδώνα υποδηλώνει πως πλέον κοιτάς και αντιμετωπίζεις με νέους τρόπους εργασίες, υποχρεώσεις και ευθύνες κι αυτό φέρνει νέες ευκαιρίες στο δρόμο σου. Δείχνεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη σωματική και ψυχολογική σου υγεία και ισορροπία. Έστω κι αν χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια στα εργασιακά είναι σημαντικό να απαλλαγείς από τις περισσότερες εκκρεμότητες. Ο/Η ερωτικός/ερωτική σύντροφός σου προσπαθεί να σου αποσπάσει κάποιες απαντήσεις ή και επιβεβαιώσεις. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται και να ξεδιπλώνει το ενδιαφέρον του για σένα.

Παρθένος
Οι συναισθηματικές διεγερτικές δραστηριότητες φαίνεται να σε ικανοποιούν ιδιαίτερα από σήμερα. Η δημιουργικότητα ανθίζει και πλέον είσαι έτοιμη να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου. Οι άψογες επαγγελματικές συνεργασίες και συναδελφικές σχέσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου για επιτυχία. Καιρός να αφήσετε παλιά προβλήματα με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου στην άκρη. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, λειτούργησε με τη λογική και όχι τόσο με το συναίσθημα.

Ζυγός
Μια επιρροή Δία – Ποσειδώνα είναι ισχυρή για το επόμενο διάστημα και δίνει μια πραγματική ώθηση στις καθημερινές συνήθειες, στην οικογένεια και το σπίτι. Μπορείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τους συνεργάτες μέσω της αυξημένης κατανόησής σου. Αξιοποίησε σωστά τη σημερινή ευνοϊκή μέρα για τις επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες. Ο περιορισμένος χρόνος λόγων των προσωπικών σου υποθέσεων και υποχρεώσεων δεν σε αφήνει να αφουγκραστείς τις ανάγκες του/της ερωτικού/ερωτικής σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μην παραμελείς τον εαυτό σου δίνοντας προτεραιότητα μόνο στις υποχρεώσεις.

Σκορπιός
Η γενναιοδωρία και η πιο ανοιχτή προσέγγισή σου σήμερα στην επικοινωνία, σου εξασφαλίζει μια δημιουργική και ενδιαφέρουσα μέρα. Μια επιρροή Δία – Ποσειδώνα θα σε ευλογεί μέχρι τον Οκτώβριο καθιστώντας την περίοδο αυτή εξαιρετικά δημιουργική. Συνεχίζεις να εργάζεσαι σκληρά για τους στόχους και τα όνειρά σου και οι εξελίξεις δείχνουν πως τα καταφέρνεις. Ο ρομαντισμός ενισχύεται στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μπορείς να ποντάρεις στη γοητεία και το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο και να κατακτήσεις τους πάντες.

Τοξότης
Μια πιο ισχυρή έμφαση στην πρακτική πλευρά της ζωής σου εξασφαλίζει η διέλευση Δία – Ποσειδώνα που τώρα μπαίνει στο παιχνίδι, υπενθυμίζοντάς σου να μην ξεχνάς τα ιδανικά, τα όνειρα και τη φαντασία σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μέχρι και τον Οκτώβριο θα υπάρξουν σημαντικά οφέλη που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου. Ενδιαφέρουσες φαίνεται να είναι οι συνομιλίες και οι συναντήσεις στα εργασιακά. Έρχεστε πολύ πιο κοντά με τον/την ερωτικό /ερωτική σύντροφό σου μιας και οι δυο φαίνεστε να είστε αποφασισμένοι να αφήσετε πίσω σας δυσάρεστες στιγμές. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μια επαναπροσέγγιση από το άτομο του παρελθόντος διαχειρίσου τη σωστά.

Αιγόκερως
Η μέρα σου αλλά και το επόμενο διάστημα κρίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκό για τα σχέδιά σου με πολλές ευκαιρίες, κοινωνικότητα και νέες δραστηριότητες. Ο τρόπος που επικοινωνείς στα εργασιακά αλλά και οι έξυπνες ιδέες σου που πλέον δεν φοβάσαι να εκφράσεις σε φέρνουν στο προσκήνιο. Καλά θα κάνεις να είσαι ειλικρινής απέναντι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Μπορείς να του μιλήσεις για όλα αυτά που σε ικανοποιούν στη σχέση σας, αλλά και αυτά που σε δυσαρεστούν. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία φαίνεται να σου υπενθυμίζει τις ανάγκες σου ως άνδρα/γυναίκα.

Υδροχόος
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και ενώνεται εκεί με το Δία, για αυτό και ήρθε η στιγμή για αυτοαποδοχή, νέους στόχους και ανταμοιβές. Ανακάλυψε τα ταλέντα σου στα εργασιακά, πρόβαλέ τα και μη διστάσεις να διεκδικήσεις τα όνειρά σου. Οικονομικές συμφωνίες και πιθανές αναζητήσεις νέων πηγών εσόδων φέρουν και έχουν θετικό αποτέλεσμα. Μην αμφισβητείς την ειλικρίνεια και το ήθος του/της ερωτικού/ερωτικής σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μια νέα γνωριμία ή μια επαναφορά από το παρελθόν χρωματίζει την καθημερινότητά σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα και εκεί έχει μια μεγάλη συνάντηση με το Δία που εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα. Αυτή η θετική ενέργεια θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο όπου ευνοεί τη δικτύωση, τη σύνδεση και την κοινή χρήση. Ο Ήλιος επίσης περνά στο δικό σου ζώδιο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Μην υποτιμάς το ένστικτό σου στα εργασιακά σε αποφάσεις και καθοριστικές ενέργειες. Η βραδιά με τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σου εμπεριέχει τα πάντα. Πάθος, ρομαντισμό, συναίσθημα από όλα. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, τα φώτα στρέφονται επάνω σου οπότε καταλαβαίνεις πως σε περιμένουν τα καλύτερα.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *