ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Φεβρουαρίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια. Έχετε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι και να βάλετε τις σκέψεις αλλά και τα συναισθήματα σας σε μια τάξη. Εμπιστευτείτε την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σε τετράγωνο με το Δία και να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε. Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο σε αγαπημένα σας πρόσωπα και κυρίως στον/στην ερωτικό σύντροφό σας. Εσείς που είστε μόνοι, παρελθοντικές καταστάσεις σας απασχολούν έντονα και κυρίως αν επιθυμείτε ή επιδιώκετε μια επανασύνδεση να είσαι βέβαιοι πως επανέρχεται και πραγματοποιείται.

Ταύρος
Η νέα Σελήνη σήμερα λειτουργεί και σας επηρεάζει θετικά, μιας και φέρνει στη ζωή σας νέους ανθρώπους που εξυπηρετούν τα σχέδια και τους σκοπούς σας. Φροντίστε λοιπόν αυτό το διάστημα να κινηθείτε δυναμικά και να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία. Οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις πιθανά να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση με τον/την ερωτικό σύντροφό σας. Μην κάνετε σκέψεις που αφορούν στο παρελθόν και φροντίστε να περάσετε όμορφα και ξεκούραστα τη μέρα σας. Εσείς που είστε μόνοι, από τα μέσα δικτύωσης προβλέπονται νέες γνωριμίες καθώς δεν λείπει και η διασκέδαση αυτή την περίοδο από τη ζωή σας.

Δίδυμοι
Αν και η σημερινή νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο όχι και τόσο φιλικό για σας, αυτό δεν σημαίνει πως δεν φέρνει και τις ευκαιρίες της κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Μπορείτε να βρείτε λύσεις αν χρησιμοποιήσετε την οξυδέρκεια και τις ιδέες σας έξυπνα και να απαλλαγείτε από πολλά βαρίδια. Συγκρατήστε λίγο την καταναλωτική σας μανία και μην επιβαρύνετε περισσότερο το πορτοφόλι σας που δεν είναι και στα καλύτερα του. Τα συναισθήματα γίνονται έντονα και θα πρέπει να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας αποφεύγοντας τις ακρότητες απέναντι στον/στην ερωτικό σύντροφό σας. Εσείς που είστε μόνοι, συναντήσεις και επαφές με άτομα του παρελθόντος σας δημιουργούν νοσταλγία.

Καρκίνος
Είναι μια καλή περίοδος για να προωθήσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Η σημερινή νέα Σελήνη λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά για σας, φέρνοντας στο δρόμο σας ευκαιρίες και λύσεις στα όσα σας προβληματίζουν. Προτιμήστε να διασκεδάσετε, να δείτε φίλους και να συναναστραφείτε με ευχάριστους ανθρώπους. Προσθέστε μαγεία στη σχέση με τον/την ερωτικό σύντροφό σας και πάρτε δυναμικές πρωτοβουλίες. Εσείς που είστε μόνοι, η έντονη κοινωνικοποίηση αυτή την περίοδο στη ζωή σας φέρνει εξαιρετικές γνωριμίες στο δρόμο σας.

Λέων
Προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε και να αποφύγετε τις εντάσεις με τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα των συναισθηματικών σας και φέρνει στην επιφάνεια τις όποιες ανασφάλειες και φοβίες σας. Δείτε το σαν ευκαιρία για να τις αντιμετωπίσετε έτσι ώστε και να απαλλαγείτε από αυτές. Δείξτε κατανόηση στον/στην ερωτικό σύντροφό σας και συγκρατήστε τα λόγια σας που έχουν την τάση να προκαλούν πόνο. Εσείς που είστε μόνοι, απρόσμενες συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την ψυχολογία σας.

Παρθένος
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο απέναντί σας ακριβώς ζώδιο σας κάνει ευάλωτους και υπερευαίσθητους για αυτό και μικρές απογοητεύσεις από κοντινά σας πρόσωπα αντιμετωπίστε τες με ψυχραιμία. Ένας νέος κύκλος προμηνύεται για την επαγγελματική σας ζωή, καθώς νέες συνεργασίες και προτάσεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των φιλοδοξιών σας. Θέστε νέες βάσεις στη σχέση με τον/την ερωτικό σύντροφό σας όμως μη βιαστείτε να δώσετε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης. Εσείς που είστε μόνοι, παρελθοντικές εμπειρίες και πρόσωπα κάνουν την επανεμφάνισή τους στη ζωή σας.

Ζυγός
Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς μιας και ξεκινά μια περίοδος εξαντλητική για εσένα. Η νέα Σελήνη φέρνει ανακατατάξεις στα επαγγελματικά και αύξηση των καθηκόντων και υποχρεώσεών σου, οι οποίες βέβαια θα κριθούν υπέρ σου. Μια μικρή απόδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου θα ανανέωνε το κλίμα στη σχέση σας και θα σας έφερνε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει πιθανότητα να έρθεις σε δίλημμα ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν. Φρόντισε να κάνεις σωστές επιλογές χωρίς ενθουσιασμούς και υπερευαισθησίες.

Σκορπιός
Έρωτα και πάθος φέρνει η σημερινή νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων για σας. Αν και τα συναισθήματά σας είναι λίγο μπερδεμένα μπορείτε να περάσετε σήμερα όμορφα, να ξεκουραστείτε, να δείτε φίλους από τα παλιά και να απολαύσετε τη μέρα σας. Επαγγελματικές έγνοιες αφήστε τες για αργότερα και προσπαθήστε να τις αποβάλλετε από το μυαλό σας. Προσθέστε το αλατοπίπερο που λείπει από τη σχέση με τον/την ερωτικό σύντροφό σας. Οργανώστε της/του μια έκπληξη και απελευθερώστε την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σας. Εσείς που είστε μόνοι, το φλερτ και οι κατακτήσεις σας ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Διώξτε το άγχος από πάνω σας που έχει γίνει δεύτερη φύση σας το τελευταίο διάστημα και απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Έχετε ανάγκη από πνευματική ξεκούραση έτσι ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό στη βδομάδα που έρχεται στα εργασιακά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες με την/τον ερωτικό σύντροφό σας και ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Εσείς που είστε μόνοι, η έμφυτη κοινωνικότητά σας φέρνει και νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

Αιγόκερως
Το διάστημα αλλά και η σημερινή μέρα με τη νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, είναι κατάλληλη για να επικοινωνήσετε, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Μια συναισθηματική ανασφάλεια βέβαια φροντίστε να τη διαχειριστείτε σωστά και να αποφύγετε λόγια και προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν σας προβληματίζει η σχέση με την/τον ερωτικό σύντροφό σας και κάποιες συμπεριφορές του δεν σας ικανοποιούν, είναι προτιμότερο να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση μαζί του διατηρώντας φυσικά τους τόνους χαμηλούς. Εσείς που είστε μόνοι, μέσα από επαγγελματικές δραστηριότητες δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και τον απόλυτο έρωτα.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη βοηθά στο να βρείτε τις λύσεις στα οικονομικά θέματα που σας απασχολούν. Δεν αποκλείεται να λάβετε έξτρα χρήματα ή να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Σε κάθε περίπτωση μόνο θετικά λειτουργεί το νέο φεγγάρι. Προσέξτε τον τρόπο επικοινωνίας σας με την/τον ερωτικό σύντροφό σας. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε. Εσείς που είστε μόνοι, αναβιώνετε καταστάσεις του παρελθόντος κι αυτό σας δημιουργεί μελαγχολία. Προτιμήστε σήμερα να διασκεδάσετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας περισσότερο.

Ιχθείς
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο κάνοντάς σας να πρωταγωνιστήσετε αυτό το διάστημα. Μπορείτε να δράσετε με μεγαλύτερη ευκολία και να κατακτήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας. Νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες θα εξυπηρετήσουν τους σκοπούς σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία. Κάποιες αποκαλύψεις σήμερα που σχετίζονται με φίλους πιθανά να σας απογοητεύσουν για λίγο. Η σχέση με την/τον ερωτικό σύντροφό σας μπορεί να γίνει ιδανική αρκεί να βάλετε κι εσείς λίγο το χεράκι σας. Εσείς που είστε μόνοι, το φλερτ και οι νέες γνωριμίες αυξάνονται, μιας και η λάμψη του φεγγαριού σας κάνει ακαταμάχητους.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *