ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Στη Σχολή Προπονητών UEFA C στην Ημαθία μίλησε ο Βασίλης Τσιάρτας!

Στη Σχολή Προπονητών UEFA C στην Ημαθία μίλησε ο Βασίλης Τσιάρτας!

Η Ε.Π.Σ Ημαθίας σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συμβούλιο Προπονητών της Ε.Π.Ο. διοργανώνει Σχολή Προπονητών UEFA C στην Βέροια (κλικ ΕΔΩ).

Την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στη Σχολή που γίνεται στο Ξενοδοχείο Veriopolis της Βέροιας, βρέθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας.

Ο κ. Τσιάρτας μίλησε στους υποψήφιους προπονητές της Σχολής προπονητών για την ποδοσφαιρική του ζωή, η οποία ξεκίνησε από Παλαιοχώρι, την Αλεξάνδρεια και έφτασε μέχρι την ΑΕΚ και τη Σεβίλλη.

Τους είπε για τις διαφορές προπόνησης Ελλάδος και εξωτερικού όταν ρωτήθηκε. Ακόμα τους ενημέρωσε πως στην Ισπανία, προπονητής που φεύγει στη μέση της περιόδου (π.χ. Βαλβέρδε), μέχρι τέλος του έτους δεν μπορεί να ξαναδουλέψει στην ίδια κατηγορία, κάτι που δεν συμβαίνει στην Ελλάδα παρ’ ότι το έχει αιτηθεί από το 2002, γι αυτό δουλεύουν οι ίδιοι και ίδιοι προπονητές.

Ο Βασίλης Τσιάαρτας ευχήθηκε καλή συνέχεια σε όλους τους προπονητές, έχουν να μάθουν πολλά από τους εκπαιδευτές τους και πρέπει να προσπαθήσουν να τα μεταφέρουν στους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα στο οποίο οι υποψήφιοι προπονητές έθεσαν πολλά ερωτήματα στον κ. Τσιάρτα, το εγκώμιο του οποίου έπλεξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας και ο εκπαιδευτής Μιχάλης Ιορδανίδης.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΕΙΚΟΝΕΣ: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *