ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Λέει λίγα και κάνει πολλά και πάλι ο Κώστας Καλαϊτζίδης

Λέει λίγα και κάνει πολλά και πάλι ο Κώστας Καλαϊτζίδης

«Η εντολή που έχω από τους πολίτες της Ημαθίας είναι να βάζουμε πάνω από όλα, την τιμή και την περηφάνια μας, ως Έλληνες και ως Μακεδόνες. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο».

Με το μήνυμα αυτό, ο αντιπεριφεριάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης δημοσίευσε στην προσωπική σελίδα του, στο facebook μερικές λεπτομέρειες για το ταξίδι- αστραπή που πραγματοποίησε την περασμένη Τρίτη, στην περιοχή των συνόρων του Έβρου προκειμένου να εκφράσει την άμεση και έμπρακτη συμπαράστασή του, στους ένστολους και στους πολίτες της περιοχής και κυρίως για να βρεθεί στο πλευρό των αστυνομικών της Ημαθίας που στάλθηκαν στην περιοχή για να ενισχύσουν τη φύλαξη των συνόρων μας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επίσκεψη δεν ανέφερε και όταν ρωτήθηκε το περιβάλλον του, απάντησαν ότι ο Κώστας Καλαϊτζίδης δεν επιθυμεί να δώσει μεγαλύτερη δημοσιότητα στο θέμα διότι δεν θέλει να δημιουργηθούν άλλες εντυπώσεις πέρα από τον σκοπό για τον οποίο βρέθηκε κοντά στους ακρίτες του Έβρου και μαζί με τους αστυνομικούς της Ημαθίας.

Τελικά ο Κώστας Καλαϊτζίδης, όπως το υποσχέθηκε προεκλογικά έτσι και τώρα, επιμένει να λέει λίγα και να κάνει πολλά.

2 Comments

  • ανατριχιασα!

  • ΤΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΝΕΙ !!!! ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙNAI Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ -ΛΟΥΔΙΑ , ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΥΨΟΣ ΣΧΟΙΝΑ-ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΧΑΛΙΑ ,ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ Ν. ΠΕΛΛΑΣ SUPER Ο ΔΡΟΜΟΣ!!!! ΓΙΑ ΝΗΣΕΛΙ-ΚΥΨΕΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΛΗΜΥΡΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ,ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ??ΖΑΧΑΡΗ,NESTLE,ΕΛΑΙΑ ΚΛΠ ,ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ,ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ….????ΚΛΠ,ΚΛΠ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΞΑΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ !!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *