ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Την Τρίτη με 6 θέματα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Την Τρίτη με 6 θέματα η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξάνδρειας

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Καλείστε να προσέλθετε στη δημόσια τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα την 10η  του μηνός Μαρτίου του έτους 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87)

1.Λήψη απόφασης για παροχή γνωμοδότησης δικηγόρου αναφορικά με τέσσερα καταστήματα Δημοτικής Αγοράς Αλεξάνδρειας.

2.Λήψη απόφασης για α) παροχή γνωμοδότησης  δικηγόρου  περί άσκησης ή μη ενδίκων μέσων για την με αριθμό 93/ΜΙ-ΜΙ/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βέροιας β)  ορισμό δικηγόρου.

3.Λήψη απόφασης για α) αποδοχή ή μη της γνωμοδότησης δικηγόρου σχετικά με την με αριθμό 4/2020 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλεξάνδρειας (αφορά υπόθεση των Ανδρέα και Ιωάννη Κωνσταντινίδη) β) τον ορισμό δικηγόρου για τις περαιτέρω ενέργειες (εφόσον απαιτηθεί).

4.Έγκριση ή μη της 23/2020 Απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας» με θέμα «Λήψη απόφασης για Έγκριση της 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 του Ν.Π.Δ.Δ. <Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας>».

5.Έγκριση ή μη  της αριθ. 24/2020 Απόφασης Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας»  με θέμα «Λήψη απόφασης για έγκριση της Υποχρεωτικής Αναμόρφωσης του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του  Ν.Π.Δ.Δ. <Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας> έτους 2020».

6.Λήψη απόφασης για έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και τον καθορισμό των όρων του διαγωνισμού  για την εκτέλεση της υπηρεσίας «Αστική επίγεια καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο Αλεξάνδρειας».

Ο Πρόεδρος

της Οικονομικής Επιτροπής

Γκυρίνης Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *