ΑΓΡΟΤΙΚΑ posted by

ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας: “Δεν έχουμε δώσει άδεια για νερό στο χωράφι με τα ρύζια στα Αμπελοτόπια”

ΤΟΕΒ Αλεξάνδρειας: “Δεν έχουμε δώσει άδεια για νερό στο χωράφι με τα ρύζια στα Αμπελοτόπια”

Από τον Τ.Ο.Ε.Β. Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Ο Τ.Ο.Ε.Β. Αλεξάνδρειας ενημερώνει ότι, όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις καλλιέργειες ρυζιού νότια της Αλεξάνδρειας και παράπλευρα από την περιοχή των Αμπελοτόπων, δεν έχει δώσει άδεια για παροχή νερού στους καλλιεργητές οι οποίοι την αιτήθηκαν.

Με την αρ. 1/22-1-2020 πράξη του Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. Αλεξάνδρειας, αρ. απόφ. 13 και 14, οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί και οι όποιες εργασίες προετοιμασίας γίνονται από πλευράς των παραγωγών, γίνονται αυθαίρετα και χωρίς την άδεια του Οργανισμού.

Ο Τ.Ο.Ε.Β. Αλεξάνδρειας έχει κινηθεί με εξώδικο διαμαρτυρία κατά αυτών και στη περίπτωση μη συμμόρφωσης με αυτήν, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον τους.

Για τον Τ.Ο.Ε.Β. Αλεξάνδρειας

Ο Πρόεδρος

Κούγκας Αθανάσιος

8 Comments

  • Καλά θα είναι να μας πουν τα τοεβ πως δίνουν τις δουλειές εδώ και χρόνια δίχως δημοπρασία δίχως τίποτα και όλα αναθέσεις !αν μπορεί να μας απαντήσει κάποιος καλό θα ήτανε

  • Και με τι θα το ποτίζουν το ρύζι με αέρα ;έλεος πια

  • Εγώ θέλω να κάνω πρόβατα στην Αλεξάνδρεια κ ένας φίλος χωματερή. Όπως λέει κ ο “γεωργός” ,η δουλειά μας είναι. Ότι θέλει κάνει ο καθένας.

  • Την γνωριζεις την απαντηση.απλα πεστην.

  • Όχι μόνο στα αμπελοτοπια αλλά και δίπλα στο Σχοινά Να μας απαντήσει ο κύριος Κούγιας γιατί πήρε τους κάδους απορριματων μερικούς. από τον Σχοινά?…..

  • Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο ΤΟΕΒ Αλεξανδρείας έπραξε ορθά. Τώρα θα πρέπει να ελέγξει και την συμμόρφωση του παραγωγού. Εκτός βέβαια του ΤΟΕΒ Αλεξανδρείας, υπάρχουν και όμορα, τα οποία καλό θα ήταν να μας ενημέρωναν για τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουν να κινηθούν σε ανάλογες περιπτώσεις.

  • Ακριβώς στην διπλανή πλάκα πίσω απο τον Τραγιόπουλο υπάρχει ρύζι 20 χρόνια!Εκεί ο πρόεδρος του τοέβ δεν είχε πρόβλημα να δώσει άδεια?Εκείνη η πλάκα ρύζι δεν έχει κουνούπια?θα μας δώσει μια απάντηση ο κύριος κούγκας?

  • τα Ρύζια ο Κούγκας παλιά ΜΗΠΩΣ τα ήθελε……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *