ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Οι ηγετικές ικανότητες και η παραγωγικότητά σου σήμερα και αύριο βρίσκονται στο προσκήνιο, καθώς η αναγνώριση, η συνειδητοποίηση της φήμης σου τείνει να σε παρακινήσει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Μπορεί να απολαύσεις την εργασία πίσω από τη σκηνή που μπορεί να σε βοηθήσει να ανασυγκροτήσεις και να ανανεώσεις το πνεύμα σου. Πλησίασε τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου, μιας και με τις στιγμές που ζούμε χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε φορά την ασφάλεια και τη σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, αρκέσου στο φλερτ μέσα από την κοινωνική δικτύωση, μιας κι έτσι ακόμα μπορείς να απολαύσεις το φλερτ των θαυμαστών σου.

Ταύρος
Υπάρχει καλή ενέργεια γύρω σου παρά τα όσα συμβαίνουν και οι δραστηριότητες σου, σου δίνουν την ευκαιρία για αυθορμητισμό, για τη συμπαράσταση και εμψύχωση δικών σου ανθρώπων. Δείξε υπευθυνότητα στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά και εργασιακά σου. Μην είσαι μόνο απαιτήσεις από τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Έχεις και εσύ υποχρέωση να του συμπαρασταθείς και να τον στηρίξεις σε στιγμές που σου δείχνει με κάθε τρόπο πως χάνει τις ισορροπίες του. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, ίσως όλα αυτά που ακούς και συμβαίνουν γύρω σου να σε βάζουν στη διαδικασία αναπόλησης και να σου δημιουργούν την ανάγκη επικοινωνίας με άτομο του παρελθόντος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή σου,  μέχρι τουλάχιστον πρόσφατα.

Δίδυμοι
Είσαι σε θέση να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και να απολαύσεις καλές αναμνήσεις και δραστηριότητες που σε ευχαριστούν το περισσότερο δυνατόν. Η έμφαση είναι σήμερα στα συναισθήματα, τους ισχυρούς δεσμούς, τα όνειρα και τον εσωτερικό σου κόσμο. Οτιδήποτε και να σου ανατεθεί στα εργασιακά μπορείς να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι αλλαγές στα εργασιακά με τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν είναι καθημερινές. Πιθανές συναισθηματικές σου ανασφάλειες να σε κάνουν ζηλιάρα και κτητική απέναντι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η επιθυμία σου σήμερα να είσαι γύρω από ανθρώπους που αγαπάς και νοιάζεσαι εξακολουθεί να είναι ισχυρή, αν και δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως λόγω των συνθηκών θα πρέπει αν είσαι προσεκτική. Μπορείς να τους δείξεις την αγάπη και το ενδιαφέρον σου και από μακριά. Μην αποποιείσαι τις ευθύνες των εργασιακών σου. Δείξε συνέπεια στα όσα έχεις αναλάβει και να νιώθεις βεβαιότητα πως η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει. Αναζωπύρωσε τη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου και νιώσε ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, αρκέσου σε ένα τηλέφωνο και ένα φλερτ εξ’ αποστάσεως καλού.

Λέων
Νωρίς σήμερα μια απόφαση από μέρους σου αποδεικνύεται πολύ πιο εύκολη από ότι την είχες στο μυαλό σου. Αν και η διαίσθηση με τη λογική σου δεν συμβαδίζουν οδηγείσαι σε λύσεις. Από στόμα σε στόμα παραποιούνται κάποια γεγονότα ή εξελίξεις στα εργασιακά. Πριν απογοητευτείς μάθε τις αλήθειες. Η Σελήνη κινείται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ζώδιο του Αιγόκερου μεγαλώνοντας τις ανάγκες σου για συναισθηματική επιβεβαίωση. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και μη γίνεσαι καταπιεστική με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Μοιράσου τις σκέψεις και τα συναισθήματα με φίλους, εσύ που είσαι μόνη, και μην επιτρέπεις στον εγωισμό ή τις φοβίες σου να κρατάνε σε απόσταση.

Παρθένος
Η δυσκολία να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε μια συγκεκριμένη διαδρομή μπορεί να σε οδηγήσει  σε νέες κατευθύνσεις, γι’ αυτό μην πανικοβάλλεσαι. Αντιμετώπισε τη μέρα σου αισιόδοξα και δυναμικά. Άφησε την έμπνευση σου να σε οδηγήσει στα εργασιακά. Οι πρωτοβουλίες, οι ιδέες σου και οι ικανότητες σου μόνο σε σωστό δρόμο θα σε φτάσουν. Έχεις την τάση να μοιραστείς σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Τι καλύτερο για να τελειώσεις τη μέρα σου γλυκά και ήρεμα. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, άνοιξε τα μάτια σου επιτέλους και θα διαπιστώσεις πως σου διαφεύγουν σημαντικά πρόσωπα και γνωριμίες.

Ζυγός
Σήμερα από το πρωί λαμβάνεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μπορεί κάποιες από αυτές να σου φαίνονται πρώιμες, όμως θα πρέπει να εμπιστευτείς τις ικανότητες και ένστικτό σου. Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις νέα καθήκοντα στα εργασιακά, να αυξήσεις τις γνώσεις σου και να ανεβάσεις τα στάνταρ σου. Ό,τι νιώθεις να δηλητηριάζει τη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου, συζήτησέ το μαζί του και να είσαι βέβαιη πως οι απόψεις του και η συναισθηματική εκφραστικότητα του, θα καθησυχάσει κάθε σου ανασφάλεια. Εσύ που νιώθεις μόνος/μόνη σου, να θυμάσαι πως οι επιλογές είναι δικές σου. Οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις, μπορείς να περάσεις όμορφα και να καλύψεις τα κενά της ψυχής σου, ανακαλύπτοντας αυτές τις δύσκολες μέρες ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για σένα.

Σκορπιός
Κατά το μισό της ημέρας μπορεί να έχεις μια δυσκολία στο να δεις και να κρίνεις αντικειμενικά τις εικόνες, τα γεγονότα και τις εξελίξεις. Θα μπορούσε να πει κανείς πως ταλαντεύεσαι ανάμεσα  σε μια τεκμηριωμένη σκέψη και μια φανταστική. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλλει στα εργασιακά. Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Οι ικανότητες σου είναι απεριόριστες. Η τάση σου να υπεραναλύεις τα πάντα απόψε, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες με το/τη σύντροφο σου. Ειδήσεις, τηλέφωνα και πληροφορίες που αφορούν στο ερωτικό παρελθόν σου,  από τη μια σε ταράζουν και από την άλλη ικανοποιούν τον εγωισμό σου.

Τοξότης
Οι αμφιβολίες και οι ανασφάλειες σου μειώνουν σήμερα την ενέργεια σου, γι’ αυτό προτίμησε να κάνεις ένα διάλειμμα και μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε οδηγήσουν σε μια μελαγχολική διάθεση. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και άσε τη μέρα να κυλήσει και να φέρει ό,τι είναι να φέρει. Απόψε παραμέρισε για λίγο τα δικά σου και στήριξε έμπρακτα τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σου, που φαίνεται να σε χρειάζεται. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, οι συνθήκες ευνοούν πολύ νέες γνωριμίες και μάλιστα ενδιαφέρουσες.

Αιγόκερως
Το μυαλό και η διαίσθησή σου σήμερα έρχονται σε αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να σου δημιουργούνται κάποιες ανησυχίες. Δεν είναι εύκολο να δεις τις καταστάσεις και να τις κρίνεις αντικειμενικά, γι’ αυτό  προτίμησε να κάνεις ένα διάλειμμα. Έχεις την τάση να γκρινιάζεις στα εργασιακά και να παρερμηνεύεις κινήσεις και λεγόμενα συνεργατών. Ηρέμησε λιγάκι και μην δημιουργείς αντιπαραθέσεις για το τίποτα. Ο ανταγωνισμός στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου, μόνο κακό μπορεί να κάνει στη σχέση σας. Συνοδοιπόροι είστε και όχι αντίπαλοι. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, επίτρεψε να σε πλησιάσουν νέα πρόσωπα και μην χτίζεις τείχη γύρω σου.

Υδροχόος
Είσαι ενθουσιασμένη σήμερα με τις  νέες ιδέες σου, αλλά ίσως θα πρέπει να τις μελετήσεις περισσότερου πριν περάσεις στην υλοποίησή τους. Σου διαφεύγουν κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες που θα τις βρεις μπροστά σου. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να προσαρμοστείς λίγο ή να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου στα εργασιακά. Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαριστούν κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν περνούν απ’ το δικό σου χέρι. Μπορείς να περάσεις όμορφα απόψε με τον/την αγαπημένο/αγαπημένη σου, μακριά από περίπλοκες σκέψεις και συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, απόλαυσε το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις που λαμβάνεις σήμερα και μην επενδύεις συναισθηματικά.

Ιχθείς
Απόφυγε σήμερα τα γρήγορα και επιπόλαια συμπεράσματα, μιας και οι  πληροφορίες που έχεις γύρω από επιχειρηματικές δραστηριότητες, χρήματα και πόρους δεν επαρκούν. Η ανάγκη για ένα διάλειμμα και μια υπερβολική σκέψη στα εργασιακά μεγαλώνει. Προσαρμόσου και αρκέσου στα εντελώς απαραίτητα. Πάρε πρωτοβουλίες και οργάνωσε ένα ευχάριστο και ανάλαφρο κλίμα απόψε για το/τη σύντροφο σου. Ο τομέας των ερωτικών – συναισθηματικών σου σε αγχώνει περισσότερο από όσο θα έπρεπε και η μοναξιά σου φαίνεται εφιαλτική. Χαλάρωσε λίγο και εμπιστεύσου την τύχη που φροντίζει για σένα.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *