ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στην πόλη της Βέροιας το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα – πρόκειται για άντρα

Στην πόλη της Βέροιας το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα – πρόκειται για άντρα

Η επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος του κορονοϊού στην Ημαθία είναι γεγονός. 

Ο ΕΟΔΥ στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρεται στο θέμα δείχνοντας τον χάρτη με τα σημερινά επίσημα στοιχεία των κρουσμάτων (κλικ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με πληροφορίες που σας μεταφέρει το Αλεξάνδρεια-Γιδάς, πρόκειται για άντρα στην πόλη της Βέροιας ο οποίος βρίσκεται στο σπίτι του χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

Ο ίδιος βρισκόταν στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Ημαθία το τελευταίο διάστημα. Από την ημέρα που επέστρεψε, βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

3 Comments

  • Ένας άκρως μολυσματικός ιός και η νεοελληνική ανευθυνότητα στο μεγαλείο της. 24/03 σε μια Ευρώπη και όχι μόνο, που ακρωτηριάζεται καθημερινά! Και όμως ακόμα συναντάς ανθρώπους που δυστυχώς δυσκολεύονται να κατανοήσουν ότι δεν είναι πολύ μακρυά από το δικό τους σπιτικό, τον δικό τους πατέρα, την δίκη τους μάνα, το παιδί τους, τους φίλους τους! Συναντάς ανθρώπους που παρά τα δρακόντεια μέτρα της πολιτείας (που κατά τα αλλά δεν χάνουμε ευκαιρία να κατηγορούμε) προτιμούν να λαμβάνουν τα δικά τους. Είτε ανοίγοντας παράνομα τα καταστήματα τους, είτε κυκλοφορώντας παράνομα χωρίς ουσιαστικό λόγο, είτε αγνοώντας τα προφανή μέτρα ατομικής υγιεινής.Αδυνατώ να πιστέψω πως μέσα από λίγες κατανοητές και όχι επιστημονικές οδηγίες που μας έχουν δοθεί «μένουμε σπίτι» δεν μπορούμε να φέρουμε εις πέρας αυτό που μας έχει ζητηθεί. Είναι πασιφανές πως το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων λειτουργεί για ατομικό και όχι συλλογικό συμφέρον σε οποιονδήποτε τομέα και σε οποιαδήποτε φάση κάτι που με βρίσκει παντελώς αντίθετη.Στην περίπτωση αυτή όμως θα ήταν σωτήριο! Αν δεν σε ενδιαφέρει για τον συνάνθρωπο κάντο για εσένα και τους ανθρώπους σου! Αυτή την στιγμή η ανθρωπότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα αόρατο εχθρό, που δρα με ταχύτατους ρυθμούς, προσπαθώντας να κατανοήσει πως κινείται ώστε να προστατευθεί! Μπορεί να είσαι το επόμενο του θύμα μην τον «αμφισβητείς» μην τον «αγνοείς» μην θεωρείς ότι είναι μακρυά σου! Προστάτεψε τον εαυτό σου και αυτούς που αγαπάς! #μεινεσπιτι

  • Οι αργόσχολοι να κάτσουν σπίτι, οι υπόλοιποι θα έπρεπε να δουλεύουν κανονικά!!!? Πως θα ζήσουμε? Οι περισσότεροι έλληνες 10 χρόνια είναι σε κρίση δεν έχουν λεφτά και θέλει πολλούς μήνες για να εμβολιαστεί ο κόσμος ή να σταματήσει να μεταδίδεται, αν σταματήσει τώρα κάποια στιγμή στο φθινόπωρο θα υπάρχει πάλι έξαρση της πανδημίας εκτός και αν βρεθεί φάρμακο για να μην πεθαίνουν. Η λύση είναι μια, να λειτουργήσουν όλα κανονικά για να υπάρχει το μικρότερο κόστος για την παγκόσμια οικονομία και πληθυσμό, θυσιάζεις τους αδύναμους με μικρό προσδόκιμο ζωής που είναι λίγοι για να επιζήσουν οι πολλοί. Όπως φάνηκε το ποσοστό θνησιμότητας είναι μικρό και πεθαίνουν ηλικιωμένοι που ταυτόχρονα έχουν άλλες σοβαρές παθήσεις.

  • Είναι φτιαχτό ολο με σκοπό να μας κάνουν πρόβατα κανονικά.οποτε θέλουν θα μας βγάζουν έξω οπότε θέλουν μέσα. Κανείς δεν ξέρει πόσα τεστ γίνονται ,ούτε πόσα κρούσματα έχουμε. Από γρίπη κ άλλους ιούς πεθαίνουν χιλιάδες.τωρα είκοσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *