ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μήνυμα του Τ. Μπαρτζώκα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Μήνυμα του Τ. Μπαρτζώκα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Μήνυμα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και τον εορτασμό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου απέστειλε ο βουλευτής Ημαθίας της Ν.Δ. Τάσος Μπαρτζώκας:

Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου και ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου βρίσκει τη χώρα μας και όλους τους Έλληνες πολίτες σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία. Σε αυτή την έκτακτη κατάσταση καλούμαστε όλοι να μιμηθούμε το φρόνημα και το ηθικό των Ελλήνων ηρώων της επανάστασης του 1821, οι οποίοι με πράξεις γενναιότητας και αυτοθυσίας,υπερασπίστηκαν το υπέρτατο αγαθό της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του Έθνους.

Ως άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας καλούμαστε να αποδείξουμε ότι είμαστε γνήσιοι πατριώτες και ότι διαθέτουμε περίσσευμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Η μάχη δίνεται από το καταφύγιο των σπιτικών μας και το αγαθό που υπερασπιζόμαστε αυτή τη φορά είναι η διαφύλαξη της υγείας, της δικής μας και των δικών μας ανθρώπων.

Είναι σίγουρο ότι και αυτός ο αγώνας θα κερδηθεί γιατί δίνεται από πολλούς, σύγχρονους ήρωες με κοινή μοίρα, οι οποίοι επιδεικνύουν συλλογική ωριμότητα και ατομική ευθύνη με γνώμονα το κοινό καλό και την επιστροφή στην ομαλότητα της καθημερινότητας.

Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!

1 Comment

  • Ως άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας….
    Αυτό δεν υπάρχει ΠΛΈΟΝ από τους σημερινούς βουλευτές της Ελλάδας και ξεκινάμε από τον υποφαινόμενο..
    Αν δεν υπάρχει ομοφωνία του ΛΑΟΎ & ή υποστήριξή του..
    Ως αποτέλεσμα βγαίνει ότι είναι εντολοδόχοι….
    Με τις υγείες σας…να τους χαίρεστε…!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up