ΤΟΠΙΚΑ posted by

Στο σπίτι του ο 49χρονος άντρας με τον κορονοϊό στην Ημαθία – τι δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας

Στο σπίτι του ο 49χρονος άντρας με τον κορονοϊό στην Ημαθία – τι δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βέροιας

Με την τήρηση του πρωτοκόλλου και όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας μετέβη το βράδυ της Τρίτης στο Νοσοκομείο της Βέροιας ο 49χρονος άνδρας, πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού στον νομό Ημαθίας. 

Όπως αναφέρει το Veriotis.gr, o άνδρας που επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες από επαγγελματικό ταξίδι στην Αμερική, έθεσε αμέσως από μόνος του τον εαυτό του σε καραντίνα, μη ερχόμενος σε επαφή ούτε με τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ από τη στιγμή που εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα, συμβουλευόταν ιδιώτη γιατρό. Η εξέταση του 49χρονου έγινε έπειτα από την ιχνηλάτηση που έγινε στους ταξιδιώτες και την Δευτέρα, προσήλθε στο Νοσοκομείο Βέροιας όπου και τηρώντας το πρωτόκολλο, έγινε η λήψη δείγματος για τη διενέργεια του τεστ, που εν τέλει βγήκε θετικό.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλίας Πλιόγκας, το βράδυ της Τρίτης, ο 49χρονος μετέβη στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου, αφού τηρήθηκαν όλα τα μέτρα και το πρωτόκολλο, μπήκε στο 2ο χώρο εξωτερικής απομόνωσης που διαθέτει η Μονάδα και αφού εξετάστηκε, του δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες και επέστρεψε σπίτι του, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική.

«Θα υπάρξουν και άλλα κρούσματα – Να φερθούν με την ίδια υπευθυνότητα»

«Ο 49χρονος συμπεριφέρθηκε υποδειγματικά μετά την επιστροφή του. Έμεινε σπίτι και δεν ήρθε σε άμεση επαφή ούτε με τη σύζυγο και τα παιδιά του. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος με τον κορωνοϊό, θα υπάρξουν κι άλλα κρούσματα στην περιοχή μας. Πρέπει όλοι όσοι νοσήσουν να επιδείξουν την ίδια υπευθυνότητα με τον 49χρονο και να μείνουν σπίτι. Και να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό τους ο οποίος θα τους κατευθύνει», δήλωσε ο κ. Πλιόγκας.

2 Σχόλια

  • Βεριωτες ισχυρίζονται ότι ο κύριος είναι από Αλεξάνδρεια, μήπως να το ερευνήσετε καλύτερα Το θέμα.

    • Απο τη Βέροια είναι ο ασθενής, εχει όμως σημασία απο τπυ είναι?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up