ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 28 Μαρτίου

Πώς θα είναι το σήμερα; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Το σημερινό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι ισχυρό και ευνοεί πρακτικές υποθέσεις και βελτιωμένες ιδέες ή σχέδια. Χρήσιμα σχόλια και νέες πληροφορίες στα εργασιακά ανεβάζουν την ενέργειά σου και κυρίως για τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Πρόσθεσε και επινόησε νέες δραστηριότητες που θα δώσουν χρώμα και ενδιαφέρον στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και τις κατακτήσεις σου.

Ταύρος
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τον αγαπημένο σου ή τα κοντινά, οικογενειακά σου πρόσωπα. Οι επικοινωνίες ή τα νέα που θα μάθεις στα εργασιακά ανοίγουν το μυαλό σου και σε οδηγούν σε ενθαρρυντικές ευκαιρίες. Νιώθεις ασφαλής στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου και δεν σου είναι καθόλου δυσάρεστο το να μείνεις σπίτι μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, οι συνθήκες απαιτούν αυτοσυγκράτηση και αισιοδοξία.

Δίδυμοι
Αργότερα σήμερα, η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο κι αυτό μπορεί να τονώσει την ανάγκη επαφής σου με τους άλλους. Ταυτόχρονα η επιρροή τριγώνου με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα είναι εξαιρετική για να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο και να επωφεληθείς από την τακτοποίηση των συναισθημάτων και αναγκών σου. Κάποιες κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις απέναντι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου θα πρέπει να κοπούν μαχαίρι, αν θέλεις να διατηρήσεις σε ένα καλό επίπεδο τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η συμπεριφορά του ατόμου που σε ενδιαφέρει σου δημιουργεί ανασφάλεια.

Καρκίνος
Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσεις τις ανάγκες σου, να εμβαθύνεις τα συναισθήματα σου και να αποκτήσεις μια πιο ισχυρή αίσθηση του τι εκτιμάς από τον εαυτό σου και τους άλλους. Η ανταλλαγή πληροφοριών με συναδέλφους στα εργασιακά φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Επανεξέτασε και επαναξιολόγησε τα συναισθήματα σου απέναντι στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, με τις συνθήκες καραντίνας που επικρατούν, τη συναισθηματική σου ζωή την έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Λέων
Η Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα, ένα μακροχρόνιο επισκέπτη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και κάνει πιο ενδιαφέρουσα την πρόσθετη προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων σου. Κάποιες διαφορές ανάμεσα σε σένα και τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου έρχονται στην επιφάνεια, ίσως λόγω των συνθηκών που επικρατούν. Αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μην καταλήγεις σε συμπεράσματα ή και αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, παλιές σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου είναι ευκαιρία να το κάνεις.

Παρθένος
Οι σημερινές επιρροές σε βοηθούν να δεις πιο ξεκάθαρα τι έχει στη ζωή σου πλέον σημασία και μακροπρόθεσμο όφελος κι αυτό σε κάνει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τις επιλογές σου. Η Σελήνη φτάνει στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και φέρνει τις ευθύνες, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου στο προσκήνιο. Μην σεληνιάζεσαι για το τίποτα με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Απόφυγε τα ξεσπάσματα και τις άδικες κατηγορίες εις βάρος του. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, στην παρούσα φάση νιώθεις πως κάτι σου λείπει, όμως δεν διατίθεσαι να κάνεις καμιά θυσία ή και προσπάθεια.

Ζυγός
Είναι μια καλή εποχή για την οικοδόμηση ισχυρών συμμαχιών ή την εξασφάλιση υποστήριξης. Μια ισχυρή σχέση μπορεί να ευδοκιμήσει ή να βελτιώσεις και τη σχέση με τον εαυτό και τα βαθύτερα συναισθήματά σου. Η έρευνα, η επεξεργασία ή η αναθεώρηση επιχειρηματικών και οικονομικών θεμάτων επίσης είναι επιτυχής. Απόλαυσε το χρόνο που περνάς με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου κλεισμένη στο σπίτι και πρόσθεσε ενδιαφέρον στη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, εκμεταλλεύσου το διάστημα απομόνωσης και φρόντισε να επουλώσεις παλιές πληγές.

Σκορπιός
Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα σε βοηθά να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις σίγουρη για τον εαυτό σου. Οι διαπραγματεύσεις στα εργασιακά μπορούν να διακριθούν και είσαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και τις αλληλεπιδράσεις. Δεν είναι περισσότερα αυτά που σας χωρίζουν από τα όσα σας ενώνουν με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η διάθεσή σου για φλερτ είναι περιορισμένη, ίσως κι από την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί.

Τοξότης
Η ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα σε ενθαρρύνει να κάνεις μικρές αλλαγές με προσοχή βέβαια, κυρίως σε θέματα που αφορούν στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Αυτήν την περίοδο δεν αποκλείεται να λάβεις κάποια χρήματα που δεν περιμένεις και θα σου δώσουν μια ανάσα.  Απόλαυσε στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, άφησε πίσω σου το παρελθόν και προσπάθησε να κάνεις βήματα μπροστά.

Αιγόκερως
Εκφράζοντας σήμερα τον εαυτό σου μπορείς να προσελκύσεις θετικές απαντήσεις, να απολαύσεις τη δημοτικότητά σου και να πιστέψεις στις νέες ιδέες σου. Απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας στα εργασιακά και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Καχύποπτες σκέψεις εις βάρος του/της ερωτικόού/ερωτικής σου συντρόφου να ξέρεις πως τον αδικούν. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, η ανάγκη του να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να προφυλαχτείς και να προστατευτείς υπερισχύει της ανάγκης σου για φλερτ.

Υδροχόος
Το τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα σου προσφέρει ευκαιρίες για επέκταση και την ενίσχυση των οικογενειακών σχέσεων σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποια έντονα συναισθήματα σε αυτήν τη διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για σένα. Είχες την ανάγκη για περισσότερο χρόνο έτσι ώστε να ασχοληθείς με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Τώρα τον έχεις και μπορείς να ασχοληθείς ουσιαστικά μαζί του. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, βελτίωσε τη σχέση με τον εαυτό σου τώρα που οι κοινωνικές δραστηριότητες σου μειώθηκαν.

Ιχθείς
Το τρίγωνο Αφροδίτης –  Πλούτωνα σήμερα θα μπορούσε να προκαλέσει μια σημαντική διευκρίνηση ή μια ικανοποιητική και προσοδοφόρα συζήτηση. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να εξετάσεις νέες προσεγγίσεις ή να ανοίξεις  ένα θέμα  που σου προκαλούσε βάρος. Γκρίνιες και προστριβές απόφυγε τες με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου και βρες εποικοδομητικές και ευχάριστες κοινές δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *