ΖΩΔΙΑ posted by

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας σου την ανάγκη να ξεφύγεις από τους κανόνες και τους περιορισμούς. Διαχώρισε τους τομείς που σου επιτρέπουν βέβαια να το κάνεις. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις λάθη και παραλήψεις. Είναι σημαντικό να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Η σχέση με το/τη σύντροφό σου χρειάζεται περισσότερη κατανόηση από πλευράς σου. Δώσε του τον απαιτούμενο χώρο και άκουσέ τον με περισσότερη προσοχή. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι και μην παρασύρεσαι σε λάθη.

Ταύρος
Ο Άρης από τη νέα του θέση σε γεμίζει ενέργεια και δύναμη για την επίτευξη κυρίως των εργασιακών στόχων σου. Προσαρμόσου τώρα στις αλλαγές και τις συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά και κατάστρωσε τα σχέδιά σου. Έκφρασε τα θέλω και τα συναισθήματά σου στο/στη σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Αν θέλεις να αλλάξει και να βελτιωθεί κάτι στη σχέση σου, θα πρέπει να δουλέψεις κι εσύ για αυτό. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, βρες νέες δραστηριότητες και γέμισε τη μέρα σου. Μπόρα είναι και θα περάσει.

Δίδυμοι
Η επίλυση των προβλημάτων σου διευκολύνεται κατά το ήμισυ της ημέρας, καθώς δεν απογοητεύεσαι από συναισθηματικούς παράγοντες. Όσο κυλά η μέρα ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια στα εργασιακά προκειμένου να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, καθώς η ένταση δεν λείπει. Το άγχος της καθημερινότητας μην το μεταδίδεις στον/στην ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και απόλαυσε τη συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, φαίνεται πραγματικά οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Καρκίνος
Αρκετά ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η σημερινή μέρα σου, καθώς η διάθεσή σου για αλλαγές αυξάνεται. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που εκφράζεις την επικριτική σου διάθεση γιατί μπορεί να πληγώσεις ανθρώπους που εκτιμάς. Απόφυγε τις επιπόλαιες κινήσεις και αποφάσεις στα εργασιακά. Μπορεί να αποβούν μοιραίες, μιας και διανύεις μια σημαντική περίοδο για την καριέρα σου. Μπορείτε να περάσετε όμορφα με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου, αρκεί να αποφύγετε τις πολλές αναλύσεις και απαιτήσεις ο ένας από τον άλλον. Ο ενθουσιασμός και η ανάγκη σου για συντροφικότητα μπορεί να σε κάνει ευάλωτο/ευάλωτη απέναντι σε νέες γνωριμίες ή και στο παρελθόν.

Λέων
Διανύεις  μια περίοδο που θέλεις και χρειάζεσαι την ισορροπία και την ασφάλεια στη ζωή σου για αυτό απόφυγε τις αλλαγές και τις επιπόλαιες αποφάσεις. Οι απαντήσεις ή και οι λύσεις που περιμένεις στα εργασιακά, προκύπτουν από εκεί που δεν το περιμένεις, για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι σε επαγρύπνηση. Μπες για λίγο στη θέση του/της ερωτικού/ερωτικής σου συντρόφου και προσπάθησε να γίνεις πιο τρυφερός/τρυφερή και εκδηλωτικός/εκδηλωτική μαζί του. Το φλερτ ανεβάζει το ερωτικό σου θερμόμετρο. Απόλαυσέ το χωρίς να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Παρθένος
Οι ισορροπίες της καθημερινότητάς σου έχουν διαταραχτεί όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάνεις και το θάρρος σου. Δράσε σήμερα δυναμικά και απόλαυσε τη στήριξη και επιβράβευση σημαντικών ανθρώπων -για τη δική σου τουλάχιστον κρίση. Οι επαγγελματικοί στόχοι θα επιτευχθούν καλύτερα αν εργαστείς ομαδικά και συλλογικά -έστω και από μακριά. Πάρτε σημαντικές για τη σχέση σας αποφάσεις απόψε: μοιραστείτε σκέψεις, επιθυμίες και συναισθήματα με το/τη σύντροφό σου. Καλωσόρισε νέες γνωριμίες στη ζωή σου και κάνε τις σωστές επιλογές, εσύ που είσαι μόνος/μόνη.

Ζυγός
Ενώ μπορεί σήμερα να υπάρξει μια αναποφασιστικότητα από μέρους σου και  μπορεί να σημειωθούν και κάποιες παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, εσύ δεν φαίνεται να χάνεις το κέφι σου. Διευθέτησε πρακτικά θέματα και υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και απόφυγε τις αλλαγές. Μπορείς να καταστρώσεις τα σχέδιά σου, όμως μην  περάσεις στην εφαρμογή τους σήμερα. Το πάθος και ο ρομαντισμός επανέρχονται στη σχέση με το/τη σύντροφό σου, αφού φαίνεται να παίρνεις επιτέλους πρωτοβουλίες. Ένα  διακριτικό ερωτικό φλερτ μέσα από τον εργασιακό σου χώρο, επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνει να ονειρεύεσαι ξανά.

Σκορπιός
Οι θετικές πλανητικές όψεις για εσένα σήμερα σε γεμίζουν ενέργεια και δυναμισμό, ενώ ταυτόχρονα ευνοούν τα σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Η ομαδική εργασία επιβραβεύεται ή η δικτύωση μπορεί να διεγείρει νέες ιδέες. Σε κάθε περίπτωση έχεις μπροστά σου μια ιδιαίτερα παραγωγική και αποδοτική μέρα στα εργασιακά που ό,τι κι αν κάνεις το πετυχαίνεις. Λάβε υπόψη σου πως οι εκφράσεις ανεξαρτησίας μπορεί να είναι ακατέργαστες από μέρους σου και να πληγώσουν τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, ίσως η κλεισούρα και η απομόνωση να σε οδηγούν σε σκέψεις, αναμνήσεις και εμπειρίες του παρελθόντος.

Τοξότης
Οι συναισθηματικές απαιτήσεις των άλλων από εσένα μπορεί να είναι πολύ συχνές και ενδεχομένως και ενοχλητικές κάποιες φορές. Βάλε τα όριά σου χωρίς όμως να τους κακοκαρδίσεις, κυρίως αν πρόκειται για τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Στόχος σου είναι να πάρεις το προβάδισμα στα εργασιακά εντοπίζοντας τα προβληματικά σημεία και φυσικά και αυτά που απαιτούν μια προσαρμοστικότητα. Απολαύστε τη ζεστασιά του σπιτιού και την αγκαλιά απόψε με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί.

Αιγόκερως
Με τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και τις συγκινήσεις σήμερα δύσκολα θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Κάποιες υποθέσεις σου απαιτούν ρεαλισμό και αντικειμενικότητα. Ο δυναμισμός και οι έξυπνες, ευέλικτες ιδέες σου στα εργασιακά σε απαλλάσσουν από πολλά εμπόδια. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφό σου. Όπως έχεις απαιτήσεις έχεις και υποχρεώσεις. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, κάνε ένα ξεκαθάρισμα στις ανάγκες και τα θέλω σου.

Υδροχόος
Ο Άρης σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 13/5.  Έτσι η  δυναμική πλευρά του εαυτού σου έρχεται στην επιφάνεια. Έχεις μεγάλες αντοχές και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να καταφέρνεις να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε να απαλλαγείς και να αποχωρίσεις από εργασιακές υποθέσεις ή και αδιέξοδες συνεργασίες. Έχεις να κάνεις σπουδαιότερα πράγματα από το να χάνεις άσκοπα ενέργεια. Δεν μπορείς να αποκτήσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι από τον/την ερωτικό/ερωτική σύντροφο σου, ζητώντας την τόσο επιτακτικά και εγωιστικά. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη προσπάθησε να ξεφύγεις από τα στερεότυπα, τις προκαταλήψεις και τις ενοχές.

Ιχθείς
Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να είσαι ευέλικτος/ευέλικτη και να διατηρείς το ανοιχτό σου μυαλό για να ελαχιστοποιήσεις τις όποιες απογοητεύσεις, που φαίνεται να είναι και παροδικές. Απόφυγε επιμελώς τις διαφωνίες και τις αντιπαραθέσεις στα εργασιακά. Απόλαυσε το πάθος και τον έντονο ερωτισμό που πλανάται στην ατμόσφαιρα με το/τη σύντροφό σου και απόφυγε τις συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνος/μόνη, διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να είσαι βέβαιη πως μπορείς να το κατακτήσεις.

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *