ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μητσοτάκης: “Το 50% των μισθών των υπουργών και βουλευτών της Ν.Δ. στη μάχη του κορονοϊού”

Μητσοτάκης: “Το 50% των μισθών των υπουργών και βουλευτών της Ν.Δ. στη μάχη του κορονοϊού”

Να καταθέσουν το 50% των μισθών τους στη μάχη εναντίον του κορονοϊού κάλεσε τους υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ. ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε τι ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα.

4 Comments

  • Να χαμε να λέγαμε.

  • Σωστή κίνηση, αλλά πιστεύω ότι έπρεπε σύσσωμο το κοινοβούλιο νά τό ανακοίνωνε, ακόμη θά έπρεπε νά ισχύει τό ίδιο γιά Νομάρχες, Νομαρχιακούς συμβούλους, Δημάρχους καί συμβούλους. Καί αν συνεχιστεί η καραντίνα νά επεκταθεί σε δικαστές, εισαγγελείς, διευθυντες ΔΕΚΟ καί όλους αυτούς πού τάιζε ο λαός στήν 10 ετη οικονομική κρίση. Δέν γίνεται νά πληρώνει συνέχεια ό ιδιωτικός τομέας τά σπασμένα καί από επάνω νά τούς λένε κλέφτες

    • Μια χαρά σε βρίσκω να τα λές φίλε. Σωστός. Ας βάλουν πλάτη ειδικά αυτοί που δεν κατάλαβαν όλα αυτά τα χρόνια μειώσεις μισθών , ανεργία κτλ.

  • Δακρύσαμε….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *