ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Πρωτοπορεί ξανά ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: Ξεκίνησε πρόγραμμα τηλε-προπονήσεων!

Πρωτοπορεί ξανά ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: Ξεκίνησε πρόγραμμα τηλε-προπονήσεων!

Από τον ΑΘΛΟ Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

H Ακαδημία Μπάσκετ ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι μια μεγάλη αθλητική οικογένεια και τις μέρες αυτές που «μένουμε σπίτι» και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων, μας έχει λείψει η συχνή επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας αλλά και η άσκηση και η ενασχόληση με το αγαπημένο μας άθλημα, το Μπάσκετ.

Γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να βρούμε ένα τρόπο που να μας επιτρέπει «να τα λέμε πιο συχνά», συνδυάζοντας τη διατήρηση της καλής τεχνικής, σωματικής και φυσικής κατάστασης των αθλητών και των αθλητριών μας μέσω της συμμετοχής τους στις τηλε-προπονήσεις με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους.

Ήδη η πρώτη δοκιμαστική τηλε-προπόνηση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 31 Μαρτίου με το Προπαιδικό τμήμα (2006 γεννηθέντες) να ανοίγει την αυλαία του νέου προγράμματος.

Ένας παράλληλος στόχος που επιδιώκουμε να πετύχουμε είναι η ψυχολογική τόνωση και υποστήριξη των παιδιών που επιτυγχάνεται μέσω της επαφής με τους συμπαίχτες και τους προπονητές τους.

Έτσι, η Ακαδημία Άθλος Αλεξάνδρειας, καινοτομεί -για μία ακόμα φορά- ξεκινώντας ήδη  την πραγματοποίηση τηλε-προπονήσεων (διαδικτυακών εξ’ αποστάσεως προπονήσεων) ζωντανά μέσω της εφαρμογής Skype (σε πραγματικό χρόνο), με τους συμμετέχοντες να λαμβάνουν μέρος από το σπίτι τους.

Οι τηλε-προπονήσεις θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα για καθένα από τα τμήματα και όσοι συμμετέχουν σε κάθε τμήμα θα μπορούν να βλέπουν τον προπονητή, τον γυμναστή και τους συμπαίκτες τους, αλλά και να συζητούν μεταξύ τους.

Τα προγράμματα θα επικεντρωθούν στην ατομική τεχνική (που θα δείχνουν οι προπονητές κάθε τμήματος) και την αθλητική ανάπτυξη (με ασκήσεις από τον γυμναστή της Ακαδημίας Άρη Ταρπάγκο), ενώ θα υπάρχει, βέβαια, και συζήτηση των μελών κάθε ομάδας στο τέλος της προπόνησης, καθώς η επικοινωνία, η επαφή και η ψυχολογική στήριξη των αθλητών παραμένει η προτεραιότητά μας.

Σε κάθε τηλε-προπόνηση, με χρόνο διάρκειας τα 30-40 λεπτά, οι αθλητές της Ακαδημίας, σε πραγματικό χρόνο, θα εκτελούν τις ασκήσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμά μας.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των e-practice ανά τμήμα, το οποίο θα ισχύει από την Δευτέρα 6 Απριλίου 2020.

Ως την ώρα, που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στο γήπεδο μας….

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *